Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ;

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



 Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν μιλούν ποτέ για φορολόγηση ή μείωση των κερδών των μεγαλοεπιχειρήσεων των τραπεζών ή της εκκλησίας ; Μα είναι απλό ... πολύ απλό ! Διότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος ( ή της εκάστοτε χώρας που έχει πρόβλημα) σε σύντομο χρονικό διάστημα  και αυτό δεν συμφέρει στους παγκόσιους αλήτες ... τα αισχροκερδή αυτά θρασίμια ... τα κέρδη τους θα είναι μικρά , ενώ σε αντίθετη περίπτωση (την γνωστή τακτική και πρακτική ) το πρόβλημα δεν λύνεται ποτέ . Θα απομιζούν τον Ελληνικό λαό επί σειρά δεκαετιών ...
Η Νιγηρία πλήρωσε σε τόκους 50 δισ. δολάρια   για ένα δάνειο 1 δισ. δολαρίων που πήρε πριν 30 χρόνια από τους τοκογλύφους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ακόμη δεν ξώφλησε !!!
Η Ελλάδα μέσα στην επόμενη τριετία θα απορροφήσει απο την Ευρώπη και το ΔΝΤ κοντά στα 120 με 150 δις ευρώ και 350 δις χρωστάει ... φανταστείτε τι θα γίνει ... θα μας πιούν το αίμα , δεν θα σηκώσουμε κεφάλι ποτέ , ούτε εμείς , ούτε τα παιδιά μας , ούτε τα εγγόνια μας , ούτε γενιές 14 ακόμα !!!