Για πρώτη φορά η Αστυνομία χρησιμοποίησε λέιζερ κατά διαδηλωτών -Βίντεο

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 






Είχαμε πει πριν 2-3 βδομάδες για το υπερόπλο λέιζερ που θα τυφλώνουν τους διαδηλωτές και σήμερα είδαμε στο μπλοκ ellada-kupros να πραγματοποιούν την πρώτη δοκιμή , δυστυχώς ! Το μπλοκ μας εκφράζει την αηδία του στο φασιστικό κατεστημένο . Δεν έχουν χρήματα για τους άπορους και τους άστεγους αλλά έχουν για αγορές κατασταλτικών όπλων ...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Για πρώτη φορά η Αστυνομία (NWO) χρησιμοποίησε λέιζερ κατά διαδηλωτών -Βίντεο





Είναι μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει άνδρα των δυνάμεων της Αστυνομίας να κάνει χρήση λέιζερ εναντίον των διαδηλωτών στο Σύνταγμα χθες κατά τη διάρκεια των ταραχών.
Το στιγμιότυπο είναι από την zougla που είχε χθες ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα.
Οι δύο διμοιρίες εφορμούν από το στενό του Υπουργείου Οικονομικών για να περιορίσουν τα επεισόδια στη πλατεία Συντάγματος.

Ο άνδρας των ΜΑΤ χρησιμοποιεί συσκευή λέιζερ για να τυφλώσει τους διαδηλωτές.Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λέιζερ εναντίον ταραχοποιών.

Για την ιστορία,ο άνδρας των ΜΑΤ χρησιμοποιούσε το λέιζερ εναντίον των διαδηλωτών σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε,από το στενό που βρισκόταν η διμοιρία(άλλες φορές εγκλωβισμένη,άλλες όχι) μέχρι και στις εφορμήσει που έκαναν εναντίων των γνωστών αγνώστων.

Είναι προφανές ότι η Αστυνομία πρέπει να έχει προμηθευτεί αυτού του είδους τα λέιζερ, που τουλάχιστον εγώ τα είδα για πρώτη φορά.Να σημειώσω εδώ ότι δεν πρέπει να είναι το SMU 100 που ως γνωστόν χρησιμοποιούν Αστυνομικές δυνάμεις του εξωτερικού,γιατί το SMU 100 είναι ολόκληρο όπλο!!Αυτό φαίνεται να είναι κάποια συσκευή λέιζερ που μπορεί να το κρατήσει με το ένα χέρι ο αστυνομικός των ΜΑΤ.Εκτός και αν πρόκειται για κάποια μικρότερη συσκευή που τη χρησιμοποίησε ο Αστυνομικός από μόνος του..αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο!!Το λογικό είναι ότι πρέπει να υπήρχε εντολή για να χρησιμοποιηθεί τέτοιου είδους όπλου. 

Δείτε στο πρώτο βίντεο το λέιζερ που έχει η Βρετανική Αστυνομία(δεν είναι ίδιου τύπου με αυτό που χρησιμοποιεί ο άνδρας των ΜΑΤ στη φωτογραφία)




Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε μια συσκευή που μοιάζει με το λέιζερ που χρησιμοποιεί ο άνδρας των ΜΑΤ στη φωτογραφία.




Σε κάθε περίπτωση δεν ρίχνουμε το ανάθεμα στον άνδρα των ΜΑΤ,απλά σημειώνουμε ότι η Αστυνομία σιγά σιγά περνάει σε ένα άλλο τρόπο αντιμετώπιση του πλήθους και των ταραχοποιών στοιχείων που κρύβονται μέσα σε αυτό.

Ο σιδερένιος φράχτης,το όχημα νερού που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.(χθες ήταν στο Μαξίμου παρκαρισμένο) και το λέιζερ που είδαμε χθες είναι η απόδειξη ότι η αστυνομία με δειλά βήματα αναβαθμίζεται σε κάποιο βαθμό!!Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά...50 καμμένα κτίρια και 150 λεηλατημένα μαγαζιά,100 τραυματίες αστυνομικοί και ΜΟΝΟ 75 συλλήψεις δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις τάξεις της Αστυνομίας
(Ή ΔΟΛΟΣ)



πηγή

θα χυθεί αίμα ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



«Αν δεν κινηθούμε γρήγορα», υπογραμμίζει ο κ. Καζάκης, «θα χυθεί αίμα. Όχι μόνο από τους πραιτοριανούς της κυβέρνησης, αλλά από τον ίδιο τον κόσμο που πλέον δε θα έχει καμία ελπίδα. Διότι, αν εφαρμοστούν όλα αυτά τα μέτρα, σε δυο-τρεις μήνες οι μισοί Ελληνες δε θα έχουν να φάνε. Όταν άνθρωποι αυτοκτονούν καθημερινά γύρω μας, όταν βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν γάζες τα νοσοκομεία, πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει η βίδα του κόσμου και να έχουμε αιματοκύλισμα;».


Κ. Καζάκη, χτες είχαμε διαδηλώσεις, φωνές, επεισόδια, φωτιές. Το νέο μνημόνιο, όμως, πέρασε ακάθεκτο από τη Βουλή. Στα στόματα όλων των....
Ελλήνων, η ερώτηση είναι μία: «Και τώρα τι γίνεται;»
Υπάρχει τεράστιο ζήτημα. Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση. Στην ουσία. Οχι μόνο σε επίπεδο πρωθυπουργικού ανασχηματισμού, επειδή παραιτήθηκαν κάποιοι υπουργοί. Εχουμε παραδώσει τη χώρα ολοσχερώς στους ξένους δανειστές. Τώρα είναι η ώρα, οι δυνάμεις που αντιτάχθηκαν σε όλο αυτό να συγκροτήσουν ένα ενιαίο μέτωπο.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
Με μια κοινή δήλωση. Να εκφράσουμε την αντίθεση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Και περί της πλειοψηφίας πρόκειται, παρότι οι πραιτοριανοί της κυβέρνησης έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μη φανεί η χτεσινή λαοθάλασσα. Ηταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση από την απελευθέρωση, και είναι πραγματικά κρίμα που μπαχαλάκηδες και πραιτοριανοί κατάφεραν, με τις γνωστές τακτικές τους, να μη φτάσει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος.
Τι θα λέει αυτή η κοινή δήλωση;
Θα καλέσουμε τις Ενοπλες Δυνάμεις να τεθούν σε επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα, παραμένοντας μέσα στα στρατόπεδα. Θα καλέσουμε την Αστυνομία να συλλάβει το δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τύποις. Θα καλέσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους, στο χώρο της εργασίας τους, να αναλάβουν τη δημόσια διοίκηση. Προσέξτε: δε μιλώ για συνταγματική εκτροπή. Το αντίθετο. Πρόκειται για μια κίνηση περιφρούρησης του Συντάγματος, βάσει του ακροτελεύτιου άρθρου του 120, διότι αυτά τα μέτρα δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν!
Διότι είναι αδιανόητο ακόμη και να το σκεφτώ ότι η χώρα θα συνεχίσει με ένα τέτοιο πρωθυπουργό, με μια τέτοια διακυβέρνηση. Ποιος αποδέχεται σήμερα τον Βενιζέλο ως υπουργό Οικονομικών, την ώρα που το κόμμα του κατέρρευσε; Ποιος αποδέχεται τον Αντώνη Σαμαρά που έλεγε χτες αυτές τις κουταμάρες περί ανάπτυξης της χώρας, τις οποίες ο ίδιος κατήγγειλε πριν από λίγους μήνες;
Ποιοι θα υπογράφουν ένα τέτοιο κείμενο;
Οι ηγεσίες της Αριστεράς θα πρέπει αναλάβουν την ιστορική ευθύνη σε συντονισμό με τις υπόλοιπες δυνάμεις που αντιτάχθηκαν σε όλο αυτό. Οι δυνάμεις της Αριστεράς, που αντιτάχθηκαν στα μνημόνια, πρέπει να παραιτηθούν από το Κοινοβούλιο, ώστε να μη νομιμοποιούν με την παρουσία τους μια εκτεθειμένη στον ελληνικό λαό κυβέρνηση.
Και, άρα, να οδηγηθούμε σε εκλογές.
Δε φτάνει αυτό. Πρέπει και να περιφρουρήσουμε αυτές τις εκλογές. Γιατί, αν τις αφήσουμε να διεξαχθούν υπό τον Λουκά Παπαδήμο και την κυβέρνησή του, τότε η βία και νοθεία του '61 θα μοιάζουν με παιδική χαρά.
Με ποιον τρόπο θα περιφρουρηθούν οι εκλογές;
Όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα. Να αναλάβουν οι δικαστές. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας να αναλάβουν τη διεξαγωγή των εκλογών, χωρίς τη διαμεσολάβηση της Singular ή οποιουδήποτε άλλου ιδιώτη καταμετρητή ψήφων. Ωστε να διασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που πραγματικά ψήφισε ο ελληνικός λαός.
Να συμπεράνω ότι έχετε αναλάβει προσωπικά την πρωτοβουλία να έρθετε σε επαφή με την κυρία Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα και να τους καταθέσετε την πρότασή σας;
Ναι. Βρίσκομαι ήδη σήμερα σε μια διαδικασία συνεννόησης με την κυρία Παπαρήγα και αύριο θα κάνω το ίδιο και με τον κ. Τσίπρα. Οι επαφές με τις υπόλοιπες, εξωκοινοβουλευτικές, δυνάμεις που βλέπουν θετικά μια τέτοια προοπτική έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα.
Σε περίπτωση που οι δύο ηγέτες δε δεχτούν την πρότασή σας και κινηθούν πιο «θεσμικά» -όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα- τι προβλέπετε ότι θα συμβεί;
Να το ξεκαθαρίσω: Η πρότασή μου είναι μεν ακραία, αλλά είναι και θεσμική. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δε ζούμε μια ομαλή κοινοβουλευτική περίοδο. Στόχος της πρότασης είναι η τήρηση του Συντάγματος, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Αν δεν κινηθούμε γρήγορα, ακριβώς για να προστατεύσουμε το Σύνταγμα που παραβιάζεται από κόμματα και κυβέρνηση, θα χυθεί αίμα. Όχι μόνο από τους πραιτοριανούς, αλλά και από τον κόσμο που πια δε θα έχει καμία ελπίδα.
Η Αριστερά πρέπει να σκεφτεί ώριμα. Διότι, τι είναι η Αριστερά, αν όχι μια δύναμη ανατροπής; Ανατροπής, μιας κατάστασης που είναι χειρότερη από χούντα; Γιατί υπάρχουν, αν όχι γι' αυτό;
Προσέξτε: δε λέμε να ενωθούμε. Δεν είναι αυτή η πρότασή μας. Μιλάμε για μια σύμπραξη, ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές. Ενόψει της κάλπης, κάθε κόμμα ξεχωριστά θα καταθέσει τις προτάσεις του και θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός.
Ουσιαστικά, λέμε να εκβιάσουμε τους εκβιαστές και τους τρομοκράτες. Λέμε να προχωρήσουμε σε μα εκλογική διαδικασία που θα διασφαλίζει ότι θα καταγραφεί η πραγματική βούληση του ελληνικού λαού, γιατί αν την αφήσουμε στα χέρια αυτών των κυρίων...
Κι αν αυτό δε γίνει; Τι φέρνει η επόμενη μέρα, η εποχή του νέου μνημονίου, για τον Ελληνα πολίτη;
κ. Χριστοφορίδη, αν εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μνημόνιο και τα άλλα μέτρα που έρχονται, μετά από δύο-τρεις μήνες η κατάσταση στην Ελλάδα θα είναι αβίωτη. Είναι ζήτημα αν ο μισός πληθυσμός θα μπορεί να τραφεί. Αν θα έχει, δηλαδή, την αγοραστική δύναμη να αγοράσει έστω και τα απαραίτητα. Μην ξεχνάτε ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 3 εκατομμύρια Ελληνες ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας το 2010. Προσθέστε σε αυτούς, τους ακόμη περισσότερους του 2011 και του 2012. Ο χειμώνας που ζούμε είναι χειρότερος από αυτόν του '41-'42. Γνωρίζω προσωπικά την περίπτωση μιας 27χρονης μητέρας που αυτοκτόνησε, αφού αναγκάστηκε να κλείσει το ψιλικατζίδικό της και ο άντρας της ήταν άνεργος. Μιλάμε για αίμα που ήδη τρέχει. Καθημερινά. Ποιος εμποδίζει τους ανθρώπους που βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν γάζες τα νοσοκομεία... Πόσο δύσκολα μπορεί να στρίψει η βίδα του κόσμου και το αίμα να χυθεί ποτάμια;

Πέταξε λαιμό η αγάμητη ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.
Πιό συγκεκριμένα, οι Γερμανοί -ξανάρχονται- ζητώντας να τους επιτραπεί να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα, κ.α.) αλλά και να «αξιοποιήσει» τουριστικά την Μεγαλόνησο.
«Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…», σημειώνει η γερμανική ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας που προωθεί σύμπασα σχεδόν η πολιτική τάξη της χώρας, αλλά και από την δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάς παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, οι πληροφορίες που δίνει η γερμανική ιστοσελίδα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα…
Όλοι εύχονται η κυβέρνηση να διαψεύσει.

πηγή