Στημένες Δημοσκοπήσεις Σε MEGAλα Κανάλια. – Το 52% των Ελλήνων προτιμά μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, ενώ 32% παραμονή στο Ευρώ.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η ιστορία με τις δημοσκοπήσεις είναι πολύ βρώμικη στην Ελλάδα. 

Και ρωτάω αφελώς. Γιατί αφού οι Έλληνες θέλουν πάση θυσία Ευρώ, το δημοψήφισμα βρίσκει τόσο αντίθετους τους Ευρωπαίους επικυρίαρχους και όλο το εγχώριο κατεστημένο; 

Αφού το αποτέλεσμα θα είναι προδιαγεγραμμένο.




photo

του Νέστορα Νεστορίδη

Είναι εκπληκτικό…

Τρίτη χαράματα ο πρωθυπουργός λέει δημοσίως ότι σκέφτεται σοβαρά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Τετάρτη ήταν έτοιμη δημοσκόπηση σε MEGAλο διαπλεκόμενο κανάλι που έλεγε μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος είναι αντίθετος στο δημοψήφισμα. 


Δηλαδή ότι είναι αντίθετος στο να εκφράσει την άποψη του! 
Απίστευτα πράματα.

Συνοδεύεται μάλιστα και με άλλα απίστευτα ευρήματα...


Ότι δήθεν ο κόσμος είναι έτοιμος (με ποσοστά άνω του 70% κιόλας) να μείνει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ μέσα στο ευρώ.

Περίεργο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι πριν από ενάμισι περίπου χρόνο η εταιρεία Public Issue σε δημοσκόπηση της για τον ΣΚΑΙ έδωσε αποτελέσματα ισοψηφίας περίπου των ερωτηθέντων….
ανάμεσα στους υποστηρικτές του ευρώ και της δραχμής. 


Έκτοτε καμία άλλη δημοσκόπηση δεν παραγγέλθηκε από την Public Issue για τον ΣΚΑΙ, προς παραδειγματισμό.

Η ιστορία με τις δημοσκοπήσεις είναι πολύ βρώμικη στην Ελλάδα. 

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι είναι στημένες. 
Μέχρι και 5 μέρες πριν τις εκλογές έδειχναν τους ΑΝΕΛ να μην μπαίνουν στη Βουλή. Τελικά οι ΑΝΕΛ μπήκαν άνετα, περνώντας μάλιστα και το ΠΑΣΟΚ.

Ας μην ξεχνάμε και την «ψαλίδα που έκλεινε» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μόνο τις τελευταίες 3 ημέρες πριν τις εκλογές έδωσαν αξιόπιστα ευρήματα, ώστε να μην ξεφτιλιστούν από τα αποτελέσματα.

Ακόμα και ο (φιλελεύθερος δεξιός) Γιάννης Λούλης έχει δηλώσει ότι οι (φανερές) δημοσκοπήσεις πλέον δεν είναι αξιόπιστες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν από κανέναν σοβαρό αναλυτή.

Για το θέμα του ευρώ και του εθνικού νομίσματος είχε γίνει το Γενάρη μία μεγάλη έρευνα από την πιο αξιόπιστη εταιρία παγκοσμίως, την Gallup International (πατήστε ΕΔΩ για να την δείτε). 

Η έρευνα έγινε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και για την Ελλάδα τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
52% των Ελλήνων προτιμά μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, ενώ 32% παραμονή στο Ευρώ. 

52% των Ελλήνων δηλώνει πως αισθάνεται λιγότερο Ευρωπαίος, ενώ μόνο 10% δηλώνει περισσότερο Ευρωπαίος. 

Φυσικά υπάρχουν και αντιφατικές συμπεριφορές, καθώς το 53% των Ελλήνων θέλει να μείνουμε στην ΕΕ, έναντι 34% που επιθυμεί έξοδο και από την ΕΕ.

Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς την ατίμωση που έχει υποστεί ο λαός και η χώρα μέσα στα πλαίσια του κοινού νομίσματος και της ΕΕ τα τελευταία χρόνια.

Αντιθέτως οι δημοσκοπήσεις μας βομβαρδίζουν με «70% πάση θυσία στο Ευρώ» ακριβώς όπως «έκλεινε η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» πριν τις εκλογές.

Και ρωτάω αφελώς. Γιατί αφού οι Έλληνες θέλουν πάση θυσία Ευρώ, το δημοψήφισμα βρίσκει τόσο αντίθετους τους Ευρωπαίους επικυρίαρχους και όλο το εγχώριο κατεστημένο; 
Αφού το αποτέλεσμα θα είναι προδιαγεγραμμένο.

από το «liwmenoi.gr» μέσω του «Τελευταία έξοδος»
http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2015/05/mega.html
photogataros.net

  
Πηγή

83 δις στο Βερολίνο από την εβραιοσυμμορία Σημίτη ...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Η Ζωή Γεωργαντά γκρέμισε το σύστημα Σημίτη

83 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!

ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ 3 ΔΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ!

ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

Με εντολή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου η άξια Ελληνίδα αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο της συμμορίας Σημίτη, που παρέδωσε την χώρα στους Γερμανούς, γεμίζοντας συγχρόνως τους οφσορ λογαριασμούς της μίζας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, η τραγωδία δεν σταματά εκεί. Η συμμορία του μνημονίου που ξέπλυνε τα σκάνδαλα Σημίτη, φρόντισε να πληρώσει 20 δις Ευρώ στους εμπόρους όπλων, με αρχιτέκτονα τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου και τον Στουρνάρα (όλως τυχαίως μέλη της συμμορίας Σημίτη) την πενταετία του μνημονίου! Για υποβρύχια που δεν είχαμε παραλάβει, ελικόπτερα που δεν είχαμε παραλάβει κλπ κλπ.

Σε όλα αυτά βεβαίως δεν συμπεριλαμβάνονται τα επαίσχυντα swaps που υπέγραφε νύχτα ο Σημίτης με την Deutsche Bank για να εξοφληθούν οι γερμανικοί κολοσοί.

Πράγμα που δεν έκανε ο Καραμανλής, όταν η Μέρκελ του «πρότεινε» να αγοράσει Eurofighter με «προνομιακό δάνειο» τύπου Σημίτη. Όταν μάλιστα το Βερολίνο απαιτούσε έλλειμμα κάτω του 3%, όπως ορθότατα γράφει ο Μανώλης Κωττάκης σήμερα στην Δημοκρατία. Ο Καραμανλής αρνήθηκε και προτίμησε να συγκρουστεί με την διαπλοκή μέσω του «Βασικού Μετόχου». Διαπλοκή που όμως είχε γερό μερίδιο από το πανηγύρι της μίζας των εξοπλιστικών και ξιφούλκησε για την πτώση της τότε κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι μιζαδόροι εκδότες που διατηρούσαν συνεταιρικές οφσόρ για μίζες εξοπλιστικών, σήμερα πάλι ξεσπαθώνουν, όπως ξεσπάθωναν τότε. Μιλάμε για άθλιο παρακράτος που σήμερα έρχεται στο φως.

Η έρευνα της Ζωής Γεωργαντά αποδεικνύει ότι το σύνολο του χρέους προήλθε από αυτές τις επαίσχυντες συμφωνίες και τα πανωτόκια που όμως εξασφάλισαν στον Σημίτη την διαχρονική ατιμωρησία. Πως αλλιώς εξηγείται η προκλητική στήριξη π.χ. του Γιάννου από την διαπλοκή, που την ώρα που βρίσκεται ο μαύρος λογαριασμός στην λίστα Λαγκάρντ οι «νταβατζήδες» επανέρχονται με διθυραμβικά αφιερώματα; Η διαχρονική παρουσία Στουρνάρα; Η προστασία στον Παπακωνσταντίνου; Στον Βενιζέλο;

Και βέβαια στον αρχιερέα της διαπλοκής, Σημίτη, που ακόμα και τα μαύρα που του έφερνε ο Τσουκάτος από τον Χριστοφοράκο, βαπτίστηκαν «μίζες στον ΟΤΕ»! 15 χρόνια μετά!

Η έρευνα της Ζωής Γεωργαντά ήδη προκαλεί τριγμούς στο μαύρο μέτωπο και αλλάζει άρδην την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης έναντι του Βερολίνου. Αποδεικνύεται ότι η πτώχευση της Ελλάδας έγινε για να θησαυρίσουν τα πανίσχυρα γερμανικά συμφέροντα και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος, περιγράφοντας την μαύρη συμφωνία Σημίτη – Σρέντερ, εκλεκτό τέκνο του οποίου είναι βεβαίως ο Μάρτιν Σουλτς. Αυτός που θέλει στην κυβέρνηση τον Θεοδωράκη, άξιο τέκνο του συστήματος Σημίτη.

Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται στην τύχη.