Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες ξαναχτύπησαν . Το αληθινό πρόσωπο των μισαρών Εβραίων. H προβοκάτσια ξεκίνησε !!! ... Μην τρώτε παραμύθι ... το "παιχνίδι" είναι στημένο ... μην ξεχνάτε πως στην αναπουμπούλα ο λύκος χαίρεται ... μην ξεχνάτε ποτέ σας πως οι Εβραίοι με τους πολέμους θησαύρισαν ...

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ότι ακολουθεί παρακάτω είναι από τα site εφημερίδων .


Στο διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Λωρίδα της Γάζας επιτέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα ισραηλινοί καταδρομείς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το «Reuters» να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 15 άτομα, ενώ δεκάδες έχουν τραυματιστεί.

Το Αλ Τζαζίρα είχε μεταδώσει ότι ο «στολίσκος της ελευθερίας», που μεταφέρει περίπου 700 ακτιβιστές και 10.000 τόννους ανθρωπιστικής βοήθειας σε μία προσπάθεια να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας άλλαξε γραμμή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί μία νέα νυκτερινή εμπλοκή με το ισραηλινό ναυτικό. Τα σκάφη, που κατευθύνονταν στη Γάζα, εντοπίσθηκαν από τα ισραηλινά πολεμικά σκάφη νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, σε απόσταση 124 χλμ από τις ισραηλινές ακτές.

Το ισραηλινό ναυτικό επικοινώνησε με τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας με τον ασύρματο, ζητώντας τους είτε να ακολουθήσει ο στολίσκος τα πολεμικά στον ισραηλινό λιμένα Ασντόντ, είτε να επιστρέψουν στην αφετηρία τους.

Σχετικά βίντεο παρακάτω . Δείτε τα .



Θα τα ξαναπούμε με περισσότερα στοιχεία ...