Άρχισε το πάρτι με τα γενόσημα και τους εμπόρους ...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

H πρόσφατη νομοθέτηση της υποχρεωτικής συνταγογράφησης δραστικής ουσίας έχει προκαλέσει ζωηρό δημόσιο διάλογο και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας, των ιατρικών και φαρμακευτικών συλλόγων και πάσης φύσεως ειδικών και "ειδικών". 
Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο εδώ παρά μόνο θα σημειώσουμε πως άρχισε η επίθεση από τους εμπόρους του "θανάτου" . 
Ξαφνικά λοιπόν κάνοντας έλεγχο ρουτίνας  στις στατιστικές του μπλοκ μου είδα στις Διευθύνσεις URL παραπομπής , εκατοντάδες επισκέπτες από την παραπάνω εταιρεία .  Τους επισκέφτηκα και εγώ λοιπόν με την σειρά μου και διαπίστωσα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες ... είναι έμποροι on line γενόσημων φαρμάκων από την Ινδία  !  Η σελίδα είναι η http://buygenericsfromindia.com/ . Πως όμως είναι δυνατόν εγώ να έχω επισκέψεις απ΄αυτήν την σελίδα δεν μπορώ να το καταλάβω ...


Σχολή δημοκρατίας λέει πως σκέφτεται να ανοίξει ο μαλάκας

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Τις σκέψεις του ξεδίπλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο BBC…και μας 
άφησε άφωνους! Η λύση που σκέφτηκε να δώσει στην… κατάντια της
 Ελλάδας ήταν, να ανοίξει σχολή Δημοκρατίας ώστε να μπορούν να 
εκπαιδευτούν και να δημιουργηθούν νέοι πανομοιότυποι ( δες Γιώργος
 Παπανδρέου) ηγέτες!


Δείτε το βίντεο και δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια του στο 2:36 του βίντεο! 

πηγή

ΥΓ. Κάτι τέτοιες μαλακίες έλεγε και τον είχε στο κλάσιμο ο Ανδρέας ... κάθε λίγο και λιγάκι πήγαινε στον Ανδρέα και μια ιδέα του , πλήρη φακέλου ... αλλά όταν έφευγε , ο Ανδρέας έλεγε την Δημητρούλα να πετάξει τον φάκελο ... ΟΥΤΕ  ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ , ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ  ΜΑΛΑΚΙΑ !!!