Ο μαλάκας μίλησε : Είπα ψέματα … ξέραμε όλοι ότι τα μνημόνια ήταν η καταστροφή !

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014



άδωνης

Δηλαδή προκαλέσατε εν γνώση σας και έχασα την δουλειά μου , η γυναίκα μου την δουλειά της , η κόρη μου την δουλειά και στην συνέχεια την υγεία μου και σήμερα κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου ; Άκουσε γαμημένε μνημονιολάγνε , εσύ και η συμορία σου κάνατε κακό στην οικογένειά μου , στα παιδιά μου ... εγώ  δεν λέω ψέματα χέστη ... αν σε πετύχω κατά Κιλκίς μεριά θα σε ορμήξω και εύχομαι να μην με προλάβουν οι φρουροί σου, μπάσταρδο κωλοπαίδι ... μόνο με χειρουργείο θα σε πάρουν απ΄τα χέρια μου ... και ας καταλήξω στην φυλακή ...χαλάλι !

Το ψέμα το δικό σου και των άλλων της "συμμορίας της βουλής" έστειλε στον θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας και στην οικονομική καταστροφή και στην εξαθλίωση εκατομμύρια άλλους . Ξέρω πως δεν βαραίνει αυτό την συνείδησή σου καθότι είσαι ζώων αναίσθητο αλλά σου υπόσχομαι δυο πράγματα και να τα έχεις στο μικρό σου μυαλό  : πρώτον , δεν αυτοκτονώ αλλά αν αποφασίσω κάτι τέτοιο θα πάρω μαζί μου πολλούς από εσάς με εσένα μαζί ... και δεύτερον, αν χάσω το σπίτι μου θα φροντίσω στο υπόλοιπο της ζωής μου, να το χάσεις και εσύ και πολλοί άλλοι της συμμορίας σου .

Θα σε έχουν απειλήσει πολλοί αλλά θέλω να ξέρεις πως η υπόσχεση ενός πρώην πεζοναύτη δεν είναι απειλή αλλά βαρύ συμβόλαιο ... κατά συνθήκη ...