Άποψη Ρεπούση : Μύθος οι σφαγές στον Πόντο και στην Μικρά Ασία ... Άποψη ιστολογίου "ΜΑΚΕΔΩΝ" : κακής ποιότητας πουτάνα ...

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Μαρία Ρεπούση

Αυτήν την φωτογραφία έχει η γαμημένη στην σελίδα της . Γιατί μωρή δεν βάζεις μια πρόσφατη που να φαίνονται οι ζάρες σου όπως η παρακάτω ; Νομίζεις πως έτσι μας είσαι πιο συμπαθής ; Βρε ουστ  , γαμημένη γυναίκα .



  Αυτή λοιπόν η γαμημένη βουλευτής της ΔΑΜ.ΑΡ. και δήθεν ιστορικός εξέφρασε την "άποψη" πως οι γενοκτονία των ποντίων και των μικρασιατών είναι μύθος ... και δεν είναι αλήθεια ! Και την αλήθεια αυτήν που κατέχει μόνο αυτή , την βάπτισε "άποψη"  ! Σύμφωνα με την "αλήθεια" της , οι 353000 Έλληνες του Πόντου δεν σφαγιάσθησαν από τις ορδές του Τοπαλ Οσμαν ! Ναί βρε !!! Οι Τούρκοι απλά κρατούσαν τα γαταγάνια και οι Έλληνες του Πόντου τρέχαν και πέφταν πάνω τους και σκοτώνονταν !!! 


Αυτή λοιπόν η σκουριασμένη πουτάνα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας "Ελλήνων Λόγος" 


Ολόκληρη η συνέντευξη αυτής της πουτάνας στην σελίδα της εδώ . Το επίμαχο σημείο παρατίθεται στην επόμενη παράγραφο . Προσέξτε να δείτε την στημένη ερώτηση της δήθεν δημοσιογράφου της εφημερίδας : 

......


- Έχετε δεχτεί από κριτική μέχρι απίστευτες ύβρεις επειδή τολμάτε να λέτε  ιστορικά αποδεκτές και τεκμηριωμένες αλήθειες. Γιατί συμβαίνει αυτό
;

 - Πολλοί είναι οι λόγοι. Θα έλεγα ότι ένας βασικός λόγος είναι η απουσία κουλτούρας διαλόγου και σεβασμού της αντίθετης άποψης. Ένας δεύτερος είναι ότι οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. Και οι Έλληνες πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή με αλήθειες. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πολλοί που έχουν να κάνουν με ένα συνειδητό ή ασυνείδητο εθνικισμό που υπάρχει στη χώρα. Κατά την άποψή μου, αυτός ο εθνικισμός ευθύνεται για πολλά κακά, ανάμεσά τους και για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και εκτός από τον εθνικισμό υπάρχει και περίσσιος σεξισμός. Οι γυναίκες δυστυχώς είναι πάντοτε πιο εύκολα θύματα στοχοποίησης και ανθρωποφαγίας. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της χαμηλής ποιότητας του πολιτικού πολιτισμού.

Το θράσος και ο ανθελληνισμός της περισσεύουν.