Πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη ...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015


Ανίδεος η συνωμότης;
Ελπίζουμε το πρώτο, αλλά στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ χώρα η ελπίδα πάντα πεθαίνει…έστω και τελευταία…
Εχουμε ήδη μιλήσει για την συνωμοσία εξόντωσης μέσω του συνταγματικού πατριωτισμού, των ευρωπαικών εθνών.
Το γνωστό σχέδιο Coudenhove-Kalergi, ήδη εφαρμόζεται και έχουμε γράψει όσο και αναδημοσιεύσει για αυτό…κλικ ΕΔΩ 
Αρκεί μια ματιά γύρω σας και θα δείτε ήδη την προσπάθεια του βίαου εποικισμού όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης όλης…

Coudenhove-Kalergi-Richard-Nikolaus-Graf-v

Τι μας λέει το Τασία;;;

download (1)

Μα φυσικά ότι θα προωθήσει το σχέδιο του Coudenhove-Kalergi..να ναι καλά το κορίτσι
Τι λέει το σχέδιο;;;
Αν δε το έχετε διαβάσει, που θα έπρεπε, γιατί χάρη στον ΘΕΟΔΟΤΟ είναι το πλέον διακινούμενο άρθρο του διαδικτύου, διαβάστε την πεμπτουσία του.
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία.
Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
tsolias_mauros
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.
Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών.
Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα αρχεία της συμμορίας της εν λόγω αντιευρωπαικής κίνησης, διαπιστώνουμε ότι η Τασία ο Πανούσης και οι λοιποί συνεργάτες τους αριστεροί και δεξιοί,  δεν είναι οι πρώτοι που έδωσαν γην και ύδωρ, αλλά ήδη σε ανύποπτο χρόνο υπάρχει ένας έλληνας, πρώτος ανήρ της χώρας,  που έχει λάβει μια φορά μόνος του το βραβείο της εν λόγω αντιευρωπαικής συμμορίας, και μια το έχει μοιραστεί με έναν ακόμα πολιτικό εχθρό των ευρωπαίων…. και αυτός είναι ο….
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ
download
κορυφαίο υφάκι ο έγκριτος
Ακολουθεί η εικόνα με το στοιχείο της βράβευσης και η πηγή, που είναι η σελίδα της εν λόγω εταιρείας αντιευρωπαίων συνωμοτών…
Capture
Φυσικά ο κύριος ήταν….ΝΟΜΙΚΟΣ απο τους νομικούς που είναι υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει στην χώρα μας.
Διαβάστε το βιογραφικό του ΕΔΩ
Σύμφωνα με την ελληνική βικιπίντια, επηρεάστηκε απο τον φιλόσοφο Heinrich John Rickert,  ο οποίος και ήτο ιουδαίος, κλικ ΕΔΩαλλά και απο τον Karl Jaspers ο οποίος επίσης βρισκόταν κάτω απο την επιρροή της ιουδαικής σκέψης παντρεμένος ων με ιουδαία, χωρίς να αποσαφηνίζεται και η δική του καταγωγή κλικ ΕΔΩ
Το 1939 το καθεστώς Μεταξά τον συνέλαβε και τον εκτόπισε στη Σκύρο ως κομμουνιστή…και παρ όλα αυτά, ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ  δεξιός Καραμανλής τον ενέταξε στο υποτιθέμενο δεξιό κόμμα και τον έκανε και Πρόεδρο…
Μήπως αρχίζετε να καταλαβαίνετε κάτι ;;;;
Και για να ψάξετε και μόνοι σας…πάρτε έναν ακόμη σύνδεσμο  ΕΔΩ και θυμηθείτε και τον Γιάνη με τον Ζαν Μοννέτ κλικ ΕΔΩ
Διαβάστε-μελετήστε και
Α.7 απο τα 8 ιδρυτικά μέλη της μαρξιστικής σχολής της Φρανκφούρτης ήταν….
Β.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…and First We Take Manhattan
Το είδαμε εδώ

Αυστηρό κω...δάχτυλο στα εβραιοσκούληκα απότον Πούτιν

#
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ""ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ""ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ..
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΩΝ..ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΑΠΕΙΝΩΝΑΝ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ..Η ΡΩΣΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..
ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΦΣΚΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΟΥΚΟΣ!!!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΣ.ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90..Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ..ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΟΦΣΚΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΔΙΣ.ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΞΠΡΕΣ..Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΦΣΚΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ