Αποκάλυψη Βαρουφάκη : "Το λογισμικό στο Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών το ελέγχει η Τρόικα !" Να γιατί τον έφαγε ο προδότης ο Τσίπρας ...

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015



Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη ο Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF)... 
αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!
Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ
Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΑΡΑΧΝΗ
Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για "σφάξιμο" θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!
Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός "Τσε Γκε Βάρα" και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία; Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
"Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την Τρόικα! Φανταστείτε η Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες" λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης στο OMFIF!
"Όμως - συνεχίζει - η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα... Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια... ...Μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο Υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το Λογισμικό ελέγχεται από την Τρόικα! Και θα καταλάβαιναν αμέσως αν δοκιμάζαμε να φτιάξουμε ένα
(Τραπεζικό) Σύστημα Παράλληλων Πληρωμών"!
Δηλαδή η Ελλάδα κρατιέται απολύτως αιχμάλωτη, με κομμένες τις δυνατότητες οποιασδήποτε αυτόνομης κίνησης ή πορείας, λόγω του Λογισμικού-Γκεστάπο! Με το οποίο μπορούν να μας παραλύσουν! Όμως ο Βαρουφάκης και ο Καθηγητής είχαν βρει την αχίλλειο πτέρνα του:
"Αποφασίσαμε να χακάρει το Υπουργείο μου ώστε να αντιγράψει το Φορολογικό Σύστημα και να μπορέσει να δουλέψει για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του Παράλληλου (Τραπεζικού) Συστήματος" αποκαλύπτει ο Γιάννης στο OMFIF και διευκρινίζει πιο αναλυτικά:
«Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο". Μια κίνηση που "θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ
"Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή" επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!
Γιατί; Για να επιτύχουμε "εσωτερική υποτίμηση" - διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!
Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.
Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!

CHIEMGAUER: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ
Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!
Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε... Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι...
Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε όμως σκλάβοι...
Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού - Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατ΄ απαίτηση των Δυναστών μας!
Γι΄ αυτό και μόνο που βγήκαν στο φως - χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα - ο Πρωθυπουργός, που θα έσκιζε τα ...Μνημόνια, το λιγότερο που έχει να κάνει, είναι να ντρέπεται...

πηγή

Ωωωωωχ ! Το CNN έρχεται στην Ελλάδα ... ετοιμαστείτε για πόλεμο ...

http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/49b45d941bb189b7df54ac63efa1fae2.jpg

Η DPG Media (του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το CNN για το λανσάρισμα της ελληνικής βερσιόν του διάσημου ειδησεογραφικού δικτύου!

ο CNN.gr αναμένεται να ανέβει στον αέρα το προσεχές φθινόπωρο και θα συνδυάζει τη διεθνή ενημέρωση, στην οποία πρωτοπορεί ο αμερικάνικος κολοσσός, με το ελληνικό περιεχόμενο. Προφανώς θα το τρέχει μια δημοσιογραφική ομάδα από τη χώρα μας, με γραφεία στην Αθήνα και γενική εποπτεία από το διεθνές τμήμα του καναλιού.

Πρόκειται ασφαλώς για μια κίνηση με μεγάλο ενδιαφέρον, θετική σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα ελληνικά media. Περιμένω απλώς να δω το ρεπορτάζ του CNN.gr για το πρώτο ντου του Γιαννακόπουλου σε αποδυτήρια διαιτητών…

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει τα εξής: «Το CNN International Commercial Group ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με την DPG Digital Media για το λανσάρισμα αυτό το φθινόπωρο του CNN.gr – ενός δυναμικού ψηφιακού Μέσου ενημέρωσης στα Ελληνικά, το οποίο θα συνδυάζει την άριστη προβολή της διεθνούς ειδησεογραφίας με το αμιγώς Ελληνικό περιεχόμενο.



Αυτή η επαναστατική σύμπραξη θα προσφέρει την εξελληνισμένη ψηφιακή και mobile εκδοχή της πρωτοποριακής, βραβευμένης ειδησεογραφίας του CNN στο Ελληνικό κοινό, το 85% του οποίου ενημερώνεται μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες*. 

Το CNN.gr θα προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος από την DPG Digital Media, το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του.

«Ως ο ηγέτης της παγκόσμιας ενημέρωσης, φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CNN και να προσφέρουμε την αναγνωρισμένη δημοσιογραφική μας ποιότητα σε σημαντικές αγορές, όπου φέρουν τις απαραίτητες συνθήκες και δυναμική» δήλωσε ο Rani R. Raad, Chief Commercial Officer του CNN International. «Προσφέροντας από branded κανάλια και ποιοτικό περιεχόμενο, μέσω των συνεργατών μας, μέχρι marketing υψηλού επιπέδου και μοναδικές ευκαιρίες συμμετοχής του κοινού, το CNN αγγίζει τους καταναλωτές παγκοσμίως με πολύ περισσότερους τρόπους από ότι στο παρελθόν. Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και περισσότερο ψηφιακός, είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω το CNN.gr ως μια αυτόνομη υπηρεσία ενημέρωσης με τη σφραγίδα του CNN, και το οποίο ξεκινάμε με έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη».

«Το CNN.gr είναι για εμάς μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία η οποία θα φέρει το όνομα, το περιεχόμενο και την αφηγηματική ποιότητα του CNN σε εκατομμύρια Έλληνες, στη δική τους γλώσσα σε κάθε γωνιά του κόσμου” δήλωσε από την πλευρά του ο Greg Beitchman, Vice President, Content and Partnerships του CNN International. “Μέσα από αυτή μας τη συνεργασία με την DPG Digital Media, οι Έλληνες θα μπορούν να έχουν την καλύτερη διεθνή και τοπική ενημέρωση, η οποία θα φτάνει σε αυτούς μέσα από καινοτόμες και δημοφιλείς ψηφιακές και mobile πλατφόρμες. Με την Ελλάδα στο επίκεντρο της προσοχής των Μέσων διεθνώς, είναι η ιδανική στιγμή να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό το περιεχόμενο του CNN στα Ελληνικά και, ταυτόχρονα, να επεκτείνουμε τις ειδησεογραφικές πηγές του δικού μας δικτύου στη χώρα».

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που γινόμαστε μέλη της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία» δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του DPG Group. «Το CNN.gr στοχεύει να προσφέρει άμεσα και με ακρίβεια ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας του CNN σε όλο το ελληνόφωνο κοινό, φέρνοντας παράλληλα και τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη μητέρα πατρίδα. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πολύ σημαντικές εξελίξεις για την Ελλάδα, εμείς επενδύουμε σε μια πλατφόρμα που θα υπηρετήσει με υπευθυνότητα την ολοένα αυξανόμενη απαίτηση του κοινού για έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική ενημέρωση».

«Μέσα από τη στρατηγική μας συνεργασία με το CNN International, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ανάπτυξη της DPG Digital Media, του πλέον καινοτόμου και πλήρους δικτύου ψηφιακών Μέσων της αγοράς» ανέφερε η κυρία Τίνα Φερεντίνου, CEO of DPG Digital Media. «Σε ένα ρευστό περιβάλλον για τα Μέσα ενημέρωσης , με κυρίαρχο πλέον ρόλο να παίζουν τα ψηφιακά media, η συνεργασία μας με τον παγκόσμιο ηγέτη της ενημέρωσης θα ανοίξει νέους ορίζοντες τόσο στην υψηλών προδιαγραφών ειδησεογραφική κάλυψη, όσο και σε μοναδικές εμπορικές ευκαιρίες στα brands που μας έχουν εμπιστευτεί οι πελάτες μας να προωθήσουμε».

Το CNN.gr θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στο 2015 και θα είναι διαθέσιμο τόσο online, όσο και μέσω mobile εφαρμογής. Κατά το διάστημα πριν το λανσάρισμα, το CNN International θα συνεργαστεί στενά με την DPG Digital Media προκειμένου να εφαρμοστούν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας και οι πρακτικές του CNN, αξιοποιώντας την εμπειρία του στην ανάπτυξη των συντακτικών, τεχνολογικών και ψηφιακών εκδοτικών διαδικασιών.

Τα γραφεία σύνταξης του CNN.gr θα έχουν ως έδρα την Αθήνα, όπου θα τους παρέχεται στενή και συνεχής υποστήριξη από το CNN London, το μεγαλύτερο διεθνές γραφείο του CNN. Παράλληλα, η συνεργασία με την DPG Digital Media θα επεκτείνει τις ειδησεογραφικές πηγές του CNN στην Ελλάδα». 

Οι καναλάρχες απειλούν

Με κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ η ΕΙΤΗΣΕΕ απειλεί με προσφυγή στο ΣτΕ και στο Ευρωπαϊκό Συνταγματικό Δικαστήριο Δικαιωμάτων ως απάντηση στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Οι καναλάρχες θεωρούν σημείο κλειδί την παντοδυναμία που δίνει το νομοσχέδιο στο υπουργείο επικρατείας, γτο οποίο μπορεί να προσδιορίσει τον αριθμό των αδειών: «Η όδια η επιδίωξη της κυβέρνησης να περιορίσει σε 3,4, 6 ή όποιον άλλον αριθμό τις σχετικές άδειες προσκρούει σε ευρωπαϊκές αρχές και θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα. Μέσα από τις διατάξεις του νομοσχεδίου διαγράφεται μία υπερ-ρυθμιζόμενη αγορά, με σαφώς μειωμένα περιθώρια συμμετοχής για ιδιώτες επιχειρηματίες ενώ προκύπτει ότι στόχευση της κυβέρνησης είναι ο περιορισμός της δραστηριότητας των υπαρχόντων παρόχων περιεχομένου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κείμενο. 

Πηγή: sdna.gr