Αντί να βοσκάει γίδια το ... γίδι , την κάναν υπουργό παιδείας ...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Το άδειασμα της Άννας είναι παγκόσμιο!

Πρώτη φορά στον Πλανήτη μας 902 επιφανείς πανεπιστημιακοί της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας εναντιώνονται σε ένα νομοσχέδιο.
Τέτοιες αλλαγές «είχαν καταστροφικές συνέπειες στην ανώτατη εκπαίδευση όπου εφαρμόστηκαν»Την συμπαράταξή τους με τους Έλληνες συναδέλφους τους πανεπιστημιακούς οι οποίοι αντιδρούν στις προωθούμενες δομικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζουν 902 εκπρόσωποι της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας από 43 χώρες οι οποίοι διδάσκουν σε γνωστά πανεπιστήμια όπως του Βερολίνου, της Βιέννης, του Λονδίνου και του Παρισιού, το Κέμπριτζ, το Κολούμπια, το Μπέρκλει, η Οξφόρδη, το Πρίνστον και το Χάρβαρντ.

Το Master class Τοποστρατηγικής-Καστελλόριζο στις 14/8/11 1/6 του κ. Ν. Λυγερού

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Όλες οι τράπεζες της Ελλάδος ανήκουν στον Ελληνικό λαό ... όχι μία αλλά 14 φορές !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 14 φορές την κεφαλαιοποίηση τους έχουμε “ενισχύσει” στις τράπεζες. Ιδού το χρήμα που στηρίζει το σαθρό σύστημα – αναζητείται ο “τσολιάς”.

Τα προκλητικά θαλασσοδάνεια των ΜΜ”Ε” συνεχίζονται σε μία περίοδο που ακόμα και υγιείς ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ επιχειρήσεις διαλύθηκαν από τις μονομερείς μειώσεις τραπεζικών χρηματοδοτήσεων.
Έχουμε δηλαδή το φαινόμενο, μία τράπεζα να δανείζει έναν εκδοτικό οργανισμό που παρουσιάζει 1 εκ. Ευρω ζημίες μηνιαίως, ενώ την ίδια στιγμή κόβει την δανειοδότηση της Εθνικής αστικής τάξης που είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση.

ΕΠΙΣΗΣ: Δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται στα Payrolls των τραπεζών με ιλιγγιώδη ποσά. Ο πλέον εύκολος και “καθαρός” τρόπος, είναι οι διαφημίσεις μέσω προσωπικών portals μηδενικής επισκεψιμότητας, ώστε οι “λειτουργοί της ενημέρωσης” να κρατούν το στόμα τους κλειστό σε όλα τα ΜΜ”Ε” στα οποία εργάζονται.