ΒΑΤΕΡΛΩ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΝΙ…

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΒΑΤΕΡΛΩ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΝΙ…ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ !
(σ.σ.Χατζηχρυσός. Νομίζουν ότι επειδή τα ΜΜΕ των συγκροτημάτων, τους παρακαλάνε ότι όλοι είναι ίδιοι..με το ΧΩΝΙ βρήκε τον δάσκαλο του ο Υπουργός)
Τον αναζητούμε 12 μέρες για τη χυδαία του προπαγάνδα στη Βουλή. Στην αρχή μας απάντησε με μια δήλωση Σταθάκη(!). Μετά, μας είπε τρελούς! Επίσης, μας είπε ότι είχε διαβάσει ένα άρθρο! Σήμερα, μας έστειλε 2 links. ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ!………….
 Σα να μην έφτανε αυτό, είναι και θρασύτατος. ΑΥΤΟΣ λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο, από ΕΜΑΣαπαιτεί (!!!) να ζητήσουμε… «δημόσια συγγνώμη»! Αδωνι, αυτός που συλλαμβάνεται να λέει χυδαία ψεύδη δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαιτεί. Το αντίθετο. Να… επαιτείς, να εκλιπαρείς θα έπρεπε, μπας και ξεχάσει τα εγκλήματά σου ο ελληνικός λαός (αμ δε!)
rsz 12345
Η απάντηση από Το ΧΩΝΙ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη
Κύριε κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε… ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!
Έχουμε πολλές απαντήσεις να σου δώσουμε, Άδωνι, που φυσικά αποδεικνύουν τη χυδαία σου προπαγάνδα. Και θα σου τις δώσουμε όλες! Ξεκινάμε;
Απάντηση στη χυδαιότητα Άδωνι 1
Σε αναζητούσαμε 12 μέρες να μας πεις πού βρήκες τα στοιχεία που επικαλέστηκες στη Βουλή. Εσύ απλά κρυβόσουνα. Κάποια στιγμή, μεταξύ ύβρεων, μας ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Αυτό μας έγραψες. Και από τότε σου ζητάμε αυτό το άρθρο. Και ήρθες σήμερα να μας απαντήσεις… με 2 links! Άρα, δεν υπάρχει κανένα άρθρο; Πάλι, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, είπες ψέματα δημόσια; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ή ΌΧΙ; Ή κάθε φορά που βρίσκεσαι στριμωγμένος, λες ψέματα; Το έχεις κάνει συνήθειο, πια;
Προφανώς και δεν υπάρχει κανένα άρθρο, ε Άδωνι; Προφανώς, κατάλαβες ότι οι «τρελοί» από Το ΧΩΝΙ δεν πρόκειται να σταματήσουν και ότι όντως θα σε κάνουν ρόμπα διεθνώς και έπρεπε κάτι να κάνεις. Και τι έκανες; Έκαστες και έψαχνες βραδιάτικα στο ίντερνετ να βρεις έναν πίνακα, ένα στοιχείο, ένα χάρτη, κάτι…. που να μοιάζει μ’ αυτό που είπες. Αυτό έκανες. Όμως, της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά! Μπροστά στην αγωνία σου να πεις κάτι στον κόσμο, που έχει καταλάβει την αλήθεια και το ποιόν σου, έστειλες… ό,τι να ‘ναι! Διάβασε με προσοχή τα ακόλουθα…
Απάντηση στη χυδαιότητα Άδωνι 2
Το πρώτο link που μας έστειλες είναι ένας πίνακας του Wikipedia που βασίζεται σε στοιχεία του ΔΝΤ και δείχνει ότι η Ελλάδα έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 28.610 δολάρια ΗΠΑ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 !!!!!!!
Το λέει ο ίδιος ο πίνακας στο πάνω μέρος, που προφανώς ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΑΛΙ!!!
adwnis 1

βγήκες και είπες στη Βουλή:
«Σήμερα, η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια»!
Και μας στέλνεις στοιχεία προ μνημονίου;;;; Και μάλιστα, τις προβλέψεις του ΔΝΤ;
Πρόσεξε:
Προφανώς και δεν είχες υπόψιν σου τότε στη Βουλή ούτε αυτόν τον πίνακα, που επικαλείσαι σήμερα. Διότι, αν είχες δει το 28.000 που λέει εδώ, προφανώς θα το έκανες 30 και όχι 27 στην τοποθέτησή σου. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο.
Αυτές, άσχετε Άδωνι, είναι προβλέψεις! Για ψάξε ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ φέτος να δεις πόσο έδινε το κατά κεφαλήν εισόδημα της Ελλάδας για το 2010. Θα είναι το ίδιο νούμερο πιστεύεις; Δεν είναι… Όμως, ούτε αυτό είναι το σημαντικό.
Το σημαντικότερο όλων των συμπερασμάτων, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ είναι ότι στη ΒΟΥΛΗ, δημόσια και συνειδητά, είπες ψέματα!
Ήθελες να παρουσιάσεις την κατάσταση στην Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥκαι επικαλέστηκες ένα νούμερο του 2010!!! Που φυσικά ακόμη οι δείκτες της οικονομίας δεν είχαν δεχθεί την καταστροφή των 4 μνημονιακών ετών που ακολούθησαν και ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ, επιβεβαιώνοντας τον ορισμό της πιο χυδαίας προπαγάνδας. Γιατί μας είπες «ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…»
Για του λόγου το αληθές, ξαναδές ποια ήταν η πορεία του κατά κεφαλήν εισοδήματος στην Ελλάδα από το 2010 και μετά. ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΡΥΨΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΔΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ. Δες την καταστροφή που υπερασπίζεσαι!
rsz gre
Απάντηση στη χυδαιότητα Άδωνι 3
Εκτός από την πρώτη (τραγική) προσπάθεια να μας απαντήσεις, έκανες και δεύτερη! ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ!
Μας έστειλες, λοιπόν, τα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας που δείχνουν ότι κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα είναι 21.910 δολάρια για το 2013.
Καταρχάς, τι σχέση έχει το 27 που είπες εσύ με το 21 που δείχνει εδώ; Με πόσο θράσος, δηλαδή, μας στέλνεις ως απάντηση την απόδειξη του ψεύδους σου; Φυσικά και το βρήκαμε αυτό το στοιχείο και το θεωρήσαμε ως ένα στοιχείο υπέρ μας! Που σε διαψεύδει! Το ότι θα το επικαλεστείς εσύ ως επιχείρημα υπέρ σου αυτό το νούμερο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ!
Εσύ, δηλαδή, μας λες ξεκάθαρα ότι είπες ψέματα στη Βουλή. Αυτό μας απαντάς. Και απλά, προσπαθείς να μειώσεις το ψέμα σου. Να κάνεις τη χυδαία προπαγάνδα… προπαγανδίτσα! Αυτός είναι πλέον ο στόχος σου. Εντάξει, αφού δεν ντρέπεσαι…
Όμως, για να δούμε αυτό που μας έστειλες πιο προσεκτικά. Πρώτα, θα θυμίσουμε τι είχες πει εσύ στη Βουλή. Είχες πει:
«Σήμερα, η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή που έχει 10.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα». Πάμε τώρα στον πίνακα που επικαλείσαι εσχάτως! Η Ελλάδα έχει 21.910 δολάρια και η Αργεντινή 14.760 δολάρια!!!
Το 21 είναι τριπλάσιο από το 14; ΑΠΟ ΠΟΤΕ;;;;; Σε ποια μαθηματικά; Του success story της ΝΔ και του Πρωθυπουργού σου;
Σου παραθέτουμε και τα νούμερα για να απολαύσει ο κόσμος τι εννοείς όταν λες «τριπλάσιο»!
adwnis 2
Και τα υπόλοιπα…
Δεν θα απαντήσουμε ότι η σύγκριση που επιχειρείς είναι αυθαίρετη πέρα ως πέρα! Το να συγκρίνεις το κατά κεφαλήν εισόδημα της Ελλάδας με αυτό της Αργεντινής, χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν την ανεργία (ας πούμε, που στην Ελλάδα είναι 27% ενώ στην Αργεντινή στο 7%!) αλλά και τόσους άλλους παράγοντες, είναι απλώς παιδική και αστεία. Όμως, δεν σταθήκαμε εκεί. Ελέγξαμε αυτά που είπες υπέρ του μνημονίου, ΕΣΥ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, που εφαρμόζει το μνημόνιο. Και αποδεικνύεται ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ότι το μνημόνιο έφερε μια καταστροφή!
Φυσικά και δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη το κατά κεφαλήν εισόδημα της Αργεντινής με αυτό της Ελλάδας.
Είναι όμως συγκρίσιμα μεγέθη το πόσο κατά κεφαλήν εισόδημα είχε η Αργεντινή όσο ακολουθούσε το πρόγραμμα του ΔΝΤ με αυτό που έχει σήμερα ΧΩΡΙΣ ΔΝΤ. Αυτό είναι ένα απολύτως ενδεικτικό στοιχείο για το πώς μπορεί να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, αν διώξουμε το ΔΝΤ και βγούμε από το μνημόνιο, που τόσο υπερασπίζεσαι. Θες να το δεις; Με τις υγείες σου…
rsz arg
Τέλος, Άδωνι, σου το γράψαμε από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι υπολογισμού για το συγκεκριμένο μέγεθος. Κάθε μέθοδος συνυπολογίζει και διαφορετικούς παράγοντες. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ!
Αν, λοιπόν, θέλεις να επικαλεστείς τα 21.000 δολάρια της Ελλάδας, θα έπρεπε να δεις ότι στον ίδιο πίνακα, με την ίδια μέθοδο υπολογισμού, η Αργεντινή έχει 14.000!
Σε καμία περίπτωση δεν είναι τριπλάσιο, όπως ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Και σε κάθε περίπτωση, εσύ παραμένεις ένας απίστευτος προπαγανδιστής, που βρήκε το μάστορά του, Το ΧΩΝΙ.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει μ’ αυτό το θέμα, Άδωνι! Θα το μάθουν ΟΛΟΙ! Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Καλά να περνάς…