Είμαι Εβραία !

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

  
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996  

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

Κίνδυνος απ΄τα εμβόλια

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Επειδή πολλοί ρωτούν ποιός είναι ο ρόλος του αλουμινίου και ποιός ο ρόλος του υδραργύρου στα εμβόλια,επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναλύει διεξοδικά τον ρόλο των προαναφερθέντων ουσιών,η Αλισον Τζόουνς ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων-25 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των εμβολίων.

chemtrails : Τι είναι ;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



H πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς.”
“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει  την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.


ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει.Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).


Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.




ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ http://www.youtube.com/watch?v=eZ-fMVTJzH0)


πηγή

Το παραμύθι του ολοκαυτώματος των Εβραίων

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Οι ιστορικοί του Ολοκαυτώματος των Εβραίων ισχυρίζονται οτι η Τρεμπλίνκα ήταν ένα στρατόπεδο εξολόθρευσης στο οποίο θανατώθηκαν 870.000 Εβραίοι στους θαλάμους αερίων και στη συνέχεια θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους. Ομως δεν βρέθηκαν ποτέ νεκροί ή κάποια στοιχεία στην Τρεμπλενικα ή στο Μπελτεζ

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου στη NASA

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Vangelis: Mythodea

The music on this web site was created by Vangelis, as art of a longer composition that he calls "Mythodea: Music for NASA's Mars Odyssey Mission."

Η μουσική σε αυτό το web site δημιουργήθηκε από τον Βαγγέλη, ως τέχνη της μεγαλύτερης σύνθεσης που ο ίδιος αποκαλεί "Mυθωδία : Μουσική για την αποστολή της NASA Οδύσσεια στον Άρη ."
Mars Odyssey team members wanted to know more, so we asked Vangelis a few questions about his personal connection to Mars and music.
Τα μέλη της ομάδας Οδύσσεια του Αρη ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον Βαγγέλη γι΄αυτό του ζήτησαν να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική σχέση του με τον Άρη και τη μουσική


μύθος , ωδή , δίας = ΜΥΘΩΔΙΑ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Πολλά γράφτηκαν , πολλά ειπώθηκαν αλλά κανείς δεν τόλμησε να κατακρίνει τον Βαγγέλη Παπαθανασίου , διότι το μέγεθος τού ονόματός είναι τεράστιο και το βάρος του ασήκωτο ... δεν μπορούν να τον επισκιάσουν . Τεράστιος επίσης ήταν και ο χρηματοδότης της εκδήλωσης αυτής , η NASA .