Ελεγχος του νού των παιδιών

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Είδαμε σε περσινή ανάρτηση πώς  χειραγωγούν το μυαλουδάκι των παιδιών μας . Μπορείτε να δέιτε λίγα ακόμα αθώα σκίτσα με τα οποία περνούν υποσυνείδητα σεξιστικά μηνύματα στο εύπλαστο μυαλουδάκι των παιδιών .Έντονοι οι χημικοί ψεκασμοί (chemtrails) τις τελευταίες μέρες

| 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Πριν λίγες μέρες
Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι ψεκασμοί πάνω στον Μακεδονικό ουρανό και όχι μόνο  .

Τα εβραϊκά συμφέροντα οδήγησαν το Ισραήλ στην αναγνώρηση της Ελληνικής ΑΟΖ και οι δικοί μας προδότες ακόμα κοιμούνται !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Το Ισραήλ αναγνώρισε την ελληνική ΑΟΖ πριν καν την ανακηρύξει η Ελλάδα!

Mπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την ΑΟΖ της, αλλά πρόλαβε και την αναγνώρισε το Ισραήλ! Στους χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα το Τελ Αβίβ αναγνωρίζεται 100% η ελληνική ΑΟΖ, η οποία συνεχίζεται με την ΑΟΖ της Κύπρου! Δηλαδή, αναγνωρίζεται (το έτσι ή αλλιώς γεγονός) ότι το Καστελόριζο επεπτείνει την ελληνική ΑΟΖ μέχρι το όριο της ΑΟΖ της Κύπρου. Οι χάρτες δόθηκαν και στην ελληνική πολιτική ηγεσία, περιγράφοντας την πορεία που θα έχει ο αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου που θα παράγεται στο κοίτασμα Λεβιάθαν από την αμερικανική εταιρεία Νoble Εnergy Ltd στην Ευρώπη μέσω υποθαλάσσιου αγωγού που θα περνά από την Ελλάδα.