2980 ευρώ πρόστιμο στον Νάιτζελ Φάρατζ διότι είπε τον Ρομπάι "πατσαβούρα" !!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο ... πατσαβούρας Ρομπάι !

Τρεις περίπου χιλιάδες ευρώ θα στοιχίσει στον Βρετανό ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ η πολιτικά ανάρμοστη προσωπική επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, στην πρώτη επίσημη παρουσία του ενώπιον της ολομέλειας της Ευρωβουλής, στις 24 Φεβρουαρίου, χαρακτηρίζοντάς τον «πατσαβούρα» και «υπαλληλίσκο». Ο Πρόεδρος του Σώματος Τζέρσι Μπούζεκ κάλεσε χθες τον Βρετανό ευρωβουλευτή, Συμπρόεδρο της Ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και του ζήτησε να απολογηθεί προς τον Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που είχε εκτοξεύσει εναντίον του.

Ο Βρετανός εθνικιστής ευρωβουλευτής απέρριψε τις υποδείξεις του Προέδρου της Ευρωβουλής, αρνούμενος να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς αλλά και να απολογηθεί. Ως αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος Τζέρσι Μπούζεκ αποφάσισε να αναστείλει την ημερήσια αποζημίωση που λαμβάνει ο Νάιτζελ Φάρατζ, ως ευρωβουλευτής, για δέκα μέρες, κάτι που συνεπάγεται διαφυγόν κέρδος συνολικού ύψους
2980 ευρώ για τον Βρετανό ευρωβουλευτή. Υπενθυμίζεται ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ φώναζε προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου «ποιος είστε… δεν σας ξέρει η Ευρώπη», υποστηρίζοντας ότι «δεν σας γνωρίζου- με, δεν σας ξέρουμε και όσο πιο γρήγορα σας διώξουν τόσο το καλύτερο».

Ας θυμηθούμε το βίντεο :

πηγή

Υ.Γ. Απορώ γιατί παρεξηγήθηκε ο Ρομπάι ... δεν έχει καθρέφτη σπίτι του ...