Πάγκαλος : Επικίνδυνο το φρόνημα των Ελλήνων όταν είναι ψηλά !!!

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Απαίτησε από την κ. Λιάνας Σουβαλτζή να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι αναφορικά με την Ελληνικότητα του τάφου του Μεγ. Αλεξάνδρου  επειδή κάτι τέτοιο έκανε το φρόνημα των Ελλήνων να ανεβαίνει πολύ ψηλά...Αυτή είναι η απίστευτη δήλωση ενός πολιτικού που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται Έλληνας.
Δείτε τη μαρτυρία της αρχαιολόγου κας Λιάνας Σουβαλτζη στο βιντεο 


 

πηγή

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Η Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα πως: δεν θα διεξαχθούν οι φετινές εξετάσεις γλωσσομάθειας που προβλέπονταν από την με αρ. πρωτ. Φ.821/2443Π/144249/Ζ1/20-11-2009 προκήρυξη του ΥΠΔΒΜΘ, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2010-2011.

Δηλαδή η υπουργός πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωρά στην κατάργηση της ελληνικής γλώσσας πρώτα στο εξωτερικό. Οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται στο εξωτερικό είναι κυρίως δάσκαλοι και φιλόλογοι που διδάσκουν κυρίως σε ελληνικά σχολεία, τα ελληνόπουλα στην Αμερική, την Γερμανία, την Αυστραλία και όπου γης υπάρχουν Έλληνες. Επίσης, διδάσκουν την ελληνική γλώσσα και σε πανεπιστημιακά τμήματα του εξωτερικού για ξένους που ενδιαφέρονται να την μάθουν. Για να καταργηθεί λοιπόν η ελληνική γλώσσα και να εισέλθει ως επίσημη η αγγλική, όπως έχει δεσμευτεί η υπουργός, πρέπει πρώτα να σταματήσει η διδασκαλία της στο εξωτερικό. Με την πρωτοφανή αυτή απόφαση, ολοκληρώνεται ο πόλεμος στην διδασκαλία της ελληνικής στο εξωτερικό, ο οποίος είχε αρχίσει από την στιγμή που επιβλήθηκαν μειώσεις στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών του εξωτερικού παράλληλα με αύξηση της φορολογίας του, δώρο και αυτό της "σοσιαλιστικής" "πατριωτικής" κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ούτως ή άλλως πλέον δεν μπορούσαν να συντηρηθούν Έλληνες εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό. Αλλά για να είναι σίγουρη η υπουργός πως δεν θα βρεθεί κανένας τρελός που θα χαλάει από την τσέπη του για να διδάσκει ελληνικά, απαγόρευσε τελείως τις αποσπάσεις στο εξωτερικό. Ο λόγος τώρα ανήκει πρωτίστως στις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, οι οποίες θα πρέπει να μιλήσουν για το ποιος και για ποιο λόγο επιδιώκει τον αφανισμό τους.
Κατεβάστε το έγγραφο απο εδώ
πηγή

ΠΗΔΑΛΙΟΝ : Περι "μαλακίας"

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ένα έχω μόνο να πώ ... αν ακολουθηθούν οι κανόνες της ορθοδόξου εκκλησίας που περιέχονται στο ΠΗΔΑΛΙΟ τότε όλοι οι άνθρωποι από τα 12 τους περίπου , θα πρέπει να τρώνε μόνο ψωμί και νυχθημερόν να κάνουν μετάνοιες ... Δείτε τι εννοώ παρακάτω .

Του αγίου Ιωάννη του νηστευτού :
Κανών Η΄
Ο μαλακίαν διαπραξάμενος , τεσσαράκοντα ημέρας επιτιμάται , ξηροφαγίαν διαιτώμενος και μετανοίας εκάστης ποιών εκατόν .

Δηλ.: Αν κάποιος αυτοϊκανοποιηθεί , σαράντα μέρες να μην μεταλάβει , να τρώει μόνο ψωμί και κάθε μέρα ,από τις σαράντα ,να κάνει εκατό μετάνοιες !!!

Κανών ς΄ :
Ο μολυνθείς καθ΄ύπνους τω της εκρύσεως πάθει , ημέραν μίαν της κοινωνίας εκβάλλεται . Τόν δε πεντηκοστόν άσας ψαλμόν , και τεσσαράκοντα εννέα μετανοίας ποιήσας , ούτου του ρύπου καθαρθήναι πιστεύεται .

Δηλ. : Αν κάποιος στον ύπνο του εκσπερματώσει να μην μεταλαμβάνει εκείνη την μέρα , να πεί τον ν΄ψαλμό του Δαβίδ και να κάνει σαράντα εννιά μετάνοιες . Έτσι πιστεύεται πως καθαρίζεται απο την "μόλυνση" (αμαρτία) αυτή . Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες !!!

Κανών θ΄:
Η δε εις αλλήλους μίξις , οία διπλή εργαζομένη την μαλακίαν , μέχρις ογδόντα ημερών το δηλωθέν επιτίμιον δέχεται .

Δηλ.: Αν κάποια(-ος) κάνει άλλον(-η) να εκσπερματώσει τότε ογδόντα μέρες να τρώει μόνο ψωμί και κάθε μέρα από τις ογδόντα να κάνει εκατό μετάνοιες (είναι διπλή αμαρτία!!!)

Γιά τις μαλακίες που έγραψαν όλοι αυτοί οι μουρόχαυλοι ,τι είδους επιτίμιο τους αρμόζει άραγε ...

Δείτε και της ερμηνεία που δίνουν οι "αναμάρτητοι" πατέρες τις εκκλησίας :πατήστε πάνω στις εικόνες γιά μεγένθυση