Προς απολίτιστα ανθρωποειδή υποκείμενα . For uncivilized humanoid subjects

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



 Είστε αξιολύπητοι και αξιοθρήνητοι  . Με το reality «go greek for a week» έχετε την αίσθηση πως μας προσβάλετε ; Όχι βρε άθλιοι ,εσάς προσβάλετε . Βέβαια εσείς είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσετε την έννοια «προσβολή» . Γιατί ; Γιατί ; Μα εσείς δεν κατέχετε παράνομα αρχαιοελληνικά ιστορικά μνημεία ; Εσάς δεν αποκαλεί όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα ΚΛΕΦΤΕΣ ; Ε δεν έχω δει κανέναν σας να λέει : «δεν είμαστε κλέφτες» ! Είστε κλέφτες όχι μόνο για αυτό αλλά και για τα δήθεν δάνεια που δώσατε στην Ελλάδα των παγκοσμίων πολέμων …

Και άντε το κλέφτες δεν σας πειράζει (είστε και το καυχάστε!) … το ότι οι πρόγονοί σας ήταν ανθρωποφάγοι την εποχή των σταυροφοριών (1200μ.Χ.) δεν σας πειράζει ; Μα γιατί να σας πειράξει ! Αφού αυτό το «χάρισμα» το κληρονόμησαν και πολλοί από σας …

Η ράτσα σας δεν ήταν που έστελνε κουβέρτες δήθεν δώρα σε ινδιάνους (Αμερική) γεμάτες με ιούς χολέρας ; Δεν νομίζω να σας προσβάλλω αν σας αποκαλέσω «δολοφόνους» ; Όχι βέβαια … αφού είστε ! Κάνατε «καλές πράξεις» και στα Φώκλαντ και στην Ινδία και στην Κύπρο και στο Ιράκ και στη Γιουγκοσλαβία … ναι ναι … νεώτερη ιστορία είναι … και σας έχει ονομάσει ως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ .

Τι να περιμένει όμως κανείς από σας , εννοώ από … πούστη άνθρωπο τι να περιμένει κανείς ! Δεν σας έχει πεί κανείς πως ο κώλος είναι σημείο όπου βγαίνουν «πράγματα» και όχι όπου μπαίνουν … και το κάνατε «εθνικό» χόμπι … Τόσο και τόσα κλέψατε απ΄ την Ελλάδα βρε κακομοίρηδες , λίγο πολιτισμό δεν μπορέσατε να αφομοιώσετε … θα μου πείτε αυτό θέλει μυαλό για να γίνει , και δυστυχώς αυτό δεν μπορέσατε να το κλέψετε …

 Μόνο αηδία και αποστροφή μου προκαλείτε , αλλά και πάλι σας λυπάμαι … και λυπάμαι κι εμάς που δυστυχώς αφήσαμε κάτι άθλιους σας κι εσάς ,απόγονους του «περιούσιου» λαού , που στον βωμό του χρήματος θυσίασαν την λογική , την αξιοπρέπεια , την περηφάνια και το φιλότιμο (άγνωστη λέξη για τους κανίβαλους Βρετανούς)

ΥΓ. Σας ξέραμε απ΄ την αρχαιότητα ακόμη . Οι αρχαίοι Έλληνες , ευτυχώς για την ανθρωπότητα άφησαν ιστορικά κείμενα  στα οποία καταδεικνύετε η ηθική των προγόνων σας   (ναι γλίτωσαν πολλά κείμενα απ΄ τις ορδές των βαρβάρων προγόνων σας) :
«Ξάνθος δ''εν τοις Λυδιακοίς Κάμβλητά φησι τόν βασιλεύσαντα Λυδών,πολυφάγον γενέσθαι και πολυπότην,έτι δε γαστρίμαργον.Τούτον ουν ποτε νυκτός την εαυτού γυναίκα κατακρεουργήσαντα καταφαγείν,έπειτα πρωί ευρόντα την χείρα της γυναικός ενούσαν εν τω στόματι,εαυτόν αποσφάξαι,περιβοήτου της πράξεως γενομένης»

Ξέρω πως δεν σας στεναχώρησα (sic) με όσα σας είπα … να έχετε καλή συνέχεια στην εκπομπή σας . Τα πρόβατα που σας παρακολουθούν πρέπει να παραμείνουν αποχαυνωμένα … συνεχίστε …

σ.σ. Το παραπάνω κείμενο έχεi αποσταλεί στον Αγγλικό σταθμό Channel 4
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Η άθλια και γελοία δημοσκόπηση της Κάπα Research : 78% ναι στον Παπαδήμο !

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Η σκιώδης κυβέρνηση των μεγαλοκαναλαρχών-μεγαλοεργολάβων (των κλεφτών και απατεώνων δηλαδή) με πληρωμένα αποτελέσματα δημοσκοπίσεων (της Κάπα Research)  έδωσαν 78 % στον Παπαδήμο !!!

Σύμφωνα όμως με άλλη δημοσκόπηση , από την ALCO  ,τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής :
ΠΑΣΟΚ 20,7 % 
ΝΔ 20,4 %.
ΚΚΕ  7,9 %
ΛΑΟΣ  5,6  %
ΣΥΡΙΖΑ  3,2 %
Δημοκρατική Συμμαχια  2,6 %
Δημοκρατική Αριστέρα  2,3 %
 Οικολόγοι  2 %
 Αρμα Πολιτών  1,1 %
Άλλο κόμμα  3,5  %
Λευκό/Ακυρο 23,5 %
Αναποφάφιστοι 7,5 %

Δηλαδή ρε άθλιοι απατεώνες αν αφαιρέσουμε τα λευκά και τα άκυρα όλα τα υποψήφια κόμματα θέλουν τον Παπαδήμο σε ποσοστό 100 % !

Ενώ σύμφωνα με την Κάπα Research αν πιστέψουμε τα νούμερα της δημοσκόπησης, ακόμα και μέρος του σώματος των ψηφοφόρων της Αριστεράς, το οποίο σώμα σήμερα βάσει των δημοσκοπήσεων της ίδιας εταιρείας συγκεντρώνει το 25%, αποθεώνουν τον ... Παπαδήμο. Eνώ τον θέλει επίσης το 100% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 100% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. (!) και το 100% του ΛΑΟΣ και των άλλων κομμάτων. 

Τέτοια ποσοστά , ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο των ψηφοφόρων δεν παίρνεις ... 

Με το έτσι θέλω θα μας περάσουν το μήνυμα της "ιδανικής και μοναδικής" λύσης Παπαδήμου για να "σωθεί " η χώρα ... 

Αλίμονο ... από σας ποιος θα μας σώσει !

========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να διεκδικήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



 Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα χιλίων και πλέον ατόμων ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε και συντόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, με θέμα:
AOZ: Από τη στρατηγική κίνηση στην οικονομική λύση.

Ομιλητές ήταν ο Καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης και ο Στρατηγικός Σύμβουλος Νίκος Λυγερός οι οποίοι ήρθαν αποκλειστικά στην Ελλάδα, προκειμένου να τοποθετηθούν πάνω στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος τόνισε πως « η ΑΟΖ αποτελεί αναγκαιότητα που διασφαλίζει πλούτο και εθνική κυριαρχία για τη χώρα. Οι ενέργειες της Κύπρου πρέπει να μας παραδειγματίσουν».

Ο Καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης υπογράμμισε πως «Η πρόσφατη απόφαση της μεγαλονήσου να οριοθετήσει την ΑΟΖ με το Ισραήλ δεν αφήνει πλέον καμία δικαιολογία στην Ελλάδα να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της». Στο ίδιο πλαίσιο τόνισε ότι «Κλειδί σ' αυτή την οριοθέτηση είναι το Καστελλόριζο, νησί το οποίο κατοικείται και, κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι και διαθέτει ΑΟΖ και ότι είναι νησί της Ε.Ε».

Ο Νίκος Λυγερός σημείωσε πως «η ΑΟΖ ως στρατηγική κίνηση προσφέρει μια διέξοδο για την Ελλάδα και μάλιστα της δίνει την δυνατότητα να βρει μια οικονομική και πρακτική λύση μέσω των διακρατικών συμφωνιών. Τέλος, αυτή η υπερκομματική διαδικασία εξαρτάται μόνο από εμάς και η ήρθε η ώρα η Ελλάδα να διεκδικήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας».




========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .