Η τεχνική του σοκ . Να γιατί δεν αντιδρά ο λαός .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το παράδειγμα του αντιλαϊκού νόμου

Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός αντιλαϊκού νόμου που εφαρμόζει ένα κράτος.
-Η πολιτική εξουσία θα προσπαθήσει να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα που θα αφορούν αυτόν το νόμο.
-Στη συνέχεια θα προσθέσει δύσκολες έννοιες και ορισμούς μη κατανοητούς στο ευρύ κοινό ειδικά στα άρθρα που ίσως δεχτούν περισσότερο αρνητική κριτική. 
-Τέλος θα προσπαθήσει να ψηφιστεί όχι ένας αλλά περισσότεροι νόμοι (ποτέ όλοι αρνητικοί) ώστε να μεγαλώσει ο όγκος πληροφοριών περαιτέρω.

Γιατί ;

Διότι ο εγκέφαλος επεξεργάζεται μικρό αριθμό μηνυμάτων σε σχέση με αυτά που δέχεται.

Το σίγουρο είναι ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να επεξεργαστεί και να αποκωδικοποιήσει ένα ποσοστό των μηνυμάτων που δέχεται ωστόσο ο αριθμός αντίδρασης στα ερεθίσματα αυτά μπορεί να έχει μοναδιαία αναλογία.

Η ιδιότητα αυτή του εγκεφάλου αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για τους ψυχιάτρους, τους ψυχολόγους αλλά και τους πολιτικούς επιστήμονες. Με πιο απλά λόγια παρατηρήθηκε ότι είναι αδύνατον ο ανθρώπινος εγκέφαλος να καταφέρει να αποκωδικοποιήσει και να κατανοήσει πλήρως μεγάλο όγκο πληροφοριών ειδικά αν αυτές αποτελούνται από δύσκολες και συνδυαστικές έννοιες. Μάλιστα, όσο πιο μεγάλος είναι αυτός ο όγκος πληροφοριών και όσο πιο δύσκολες έννοιες εμπεριέχει τόσο περισσότερο χάνει το ενδιαφέρον του να το κάνει. 

Το ψυχολογικό σοκ

Ωστόσο στις αρχές τις δεκαετίας του 50' η ψυχιατρική έκανε άλλη μια μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη. Το ηλεκτροσόκ που ενώ η αποτελεσματικότητα του δεν γνώρισε ποτέ επιτυχία, τράβηξε γρήγορα την προσοχή της CIA. Η λογική ήταν απλή. Με μια σειρά πειραμάτων που χρηματοδότησε η ίδια ανακαλύφθηκε ότι τα άτομα που υπόκεινται σε ηλεκτρικό ή ψυχολογικό σοκ μπορούσαν να συμμορφωθούν πολύ γρηγορότερα στις απαιτήσεις μιας δεδομένης κατάστασης. Πχ Φυλακή.
Θεραπεία κοινωνικού κλονισμού εφαρμόζεται σε καταστάσεις σοκ της κοινωνίας

Η θεωρία αυτή έγινε ιδιαίτερα κατανοητή από ίσως το διασημότερο οικονομολόγο της εποχής μας, τον Milton Friedman. Ο Friedman πίστευε σε ένα ριζοσπαστικό όραμα για την κοινωνία όπου το κέρδος και η αγορά καθοδηγούν κάθε πτυχή της ζωής μας και γι αυτό το λόγο επέβαλλε το ελεύθερο εμπόριο, απελευθέρωσε τις τιμές κτλ επιφέροντας καταστροφικές συνέπειες στα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα αφού ξεσήκωναν κύματα ανεργίας, υπερδιπλασίαζαν τις τιμές και δημιουργούσαν αβεβαιότητα. Εφόσον λοιπόν δε θα μπορούσε ποτέ να περάσει αυτά τα μέτρα δημοκρατικά ο Friedman χρησιμοποίησε την τεχνική του κοινωνικού κλονισμού σύμφωνα με τα πορίσματα της οποίας, πληθυσμοί που έχουν υποστεί φυσικές (τσουνάμι, σεισμό) ή τεχνικές (τρομοκρατικές επιθέσεις, πόλεμο) καταστροφές δέχονται πολύ ευκολότερα επίπονα και σκληρά μέτρα αρκεί αυτά να εφαρμοσθούν την κατάλληλη στιγμή ώστε ο εγκέφαλος να μην έχει ξεπεράσει το σοκ. Αυτό ονομάστηκε θεραπεία κοινωνικούκλονισμού και εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη του πλανήτη ως σήμερα. Αν αναλογιστούμε μερικά μεγάλα εικονικά γεγονότα της εποχής μας θα δούμε πως πολλές σημαντικές πολιτικές αποφάσεις, πάρθηκαν την ώρα που η κοινωνία ήταν σε κατάσταση σοκ . Πχ Επιθέσεις την 11/9, Πόλεμος στο Ιράκ κ.ο.κ.

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο μέσος άνθρωπος εκτίθεται σε περίπου 34 Gb πληροφοριών καθημερινά μας καθιστούν ανήμπορους ατομικά αλλά όχι και συλλογικά.





πηγή
========================================================

 Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Σε λίγους μήνες θα τεθεί θέμα επιβίωσης . Ενημερωθείτε για να προστατευθέιτε !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Δώστε προσοχή στο παρακάτω, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι πραγματικότητα πλέον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! 
Όταν οι ΝΑΖΙ οργανώνονταν, η Ευρώπη με τους λογικούς της ανθρώπους, θεωρούσε ότι όλα τα σήματα κινδύνου που εξέπεμπαν ξυπνητοί άνθρωποι ήταν υπερβολές και σκέψεις νοσηρών εγκεφάλων.
Μέχρι που αντίκρυσαν όλοι την φριχτή πραγματικότητα και αποσβολωμένοι συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν τα λεγόμενα παρανοικές ιδέες ευφάνταστων εγκεφάλων, αλλά η διαστροφή στην πράξη διεστραμμένων ψυχοπαθητικών εγκληματιών.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ! !
Οι διεστραμμένοι, με τις αθώες μάσκες που φορούν, πάνω από το πρόσωπο του «λύκου», μπαίνοντας σε Παγκόσμιους Οργανισμούς, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν, εφαρμόζοντας ΟΔΗΓΙΕΣ (SOS).
ΠΡΟΣΟΧΗ! ! !
Σε μια Κοινωνία και Πολιτεία, το Σημείο αναφοράς χρειάζεται απαραίτητα να είναι ο άνθρωπος-πολίτης (Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος)
και όχι μια Ιδεολογία λχ (Εθνικοσοσιαληστική), ένας κατασκευασμένος θεός, μια εταιρεία, το χρήμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ! !
Μην εμπιστεύεσθε κανέναν. Κρίνετε ξυπνητοί μόνοι σας.
Το παρακάτω κείμενο, μην το δεχτείτε άκριτα.
Αντίθετα, παρακαλείστε να το κρίνεται αυστηρά.
Μην κάνετε χάρες σε κανέναν.

Codex Alimentarius: Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!
Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!
· Θα συνοδεύεται από την απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών!
· Θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν
Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!
Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ' τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε..
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία.
Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή.
Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN. Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων.
Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε.
Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής.
Ο ΟΗΕ (αποδεκτός Οργανισμός, που την καταλληλη στιγμή ΕΠΙΒΑΛΕΙ ύποπτες οδηγίες) με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών.
Η "φονική" εταιρία του Fritz derMeer (εθνικότητας;) δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer (προώθησε την Ηρωίνη στον κόσμο), Hoechst και Basf!
Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510). Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ' τα επιτρεπόμενα.
Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).
Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει. Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής. Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτηδείους.
Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.)
ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας. Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών. Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα "τοξική" ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη.
Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ' αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.
[Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό].
Πέρα από τη λίστα των παράνομων "τοξικών" συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας.
Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato(τι εθνικότητας; Μαντέψτε). Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη. Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά. Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό.
Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ' τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!! Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητω...διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.
Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές.
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ' τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής (μαντέψτε την ράτσα) του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών.
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011
ο κώδικας διατροφής εδώ κ περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται κ επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας. Προς το παρόν γίνονται "εμβολιασμοί" με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ' το 2017 να δούμε πράματα κ θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ' την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης.
Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από "επιτροπή", κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ' τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος κ κατά "ναπολεόντειο" νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί κ αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. Επίσης η οδηγία απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, απαγόρευση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, κλείσιμο των σχολών ομοιοπαθητικής που ως γνωστό αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας κ όχι επιθετική ιατρική με παρενέργειες. Απαγόρευση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α.
Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 ?. Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές κ λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω.
Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα κ να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις. ! ! ! ! ! ! ! !
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απ' το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απ' τον έλεγχο κ την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας.Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου; Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση κ ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας.
Αν νοιώθετε ότι είστε ενεργοί πολίτες της τοπικής σας κοινωνίας και νοιώθετε μέλη της ανθρώπινης οικογένειας,
1. Μελετήστε πολύ αυστηρά τα πιο πάνω.
2. Αν δείτε ότι μπορεί να είναι αληθινά, μεταδώστε τα πάσει θυσία σ΄αυτούς που αγαπάτε και στους γύρω σας.
3. Αν ισχύουν τα πιο πάνω, κάντε τα αποστολή μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, σε όσους περισσότερους μπορείτε. Μεταφράστε το κείμενο και στείλτε το και στο εξωτερικό.
4. Σβύνετε κάθε προηγούμενη διεύθυνση για λόγους προστασίας.
Χρέος μας να σώσουμε την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και τον Πολιτισμό.
Να μη γίνει ο Πλανήτης ένα απέραντο Άουσβιτς και Γκουαντανάμο.
Να απομονωθούν οι Διεστραμμένοι Ψυχοπαθητικοί εγκληματίες, εμφανείς με τις αθώες μάσκες τους, ή αφανείς, στο σκοτάδι.
Άνθρωποι. Εμπρος στον αγώνα τον καλό.

========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Ο Ελληνικός λαός πλέον απο σήμερα γνωρίζει ποιοί είναι οι δήμιοί του !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Παπανδρέου -Σαμαράς-Καραντζαφέρης-Μπακογιάννη στο ίδιο καζάνι βράζουν ... προδότες από κούνια ... εβραιογέννες όλοι τους !

Το ΚΚΕ έχει βέβαια βεβαρημένο παρελθόν προδοσίας  όπως έχουμε δείξει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας (εδώ , εδώ , εδώ , κι εδώ ) ... οπότε είμαστε καμμένοι από χέρι ! Εκτός και αν αποφασίσουμε να δώσουμε σ΄ενα ελληνόπουλο την στήριξη μας  για να κάνει κάτι άλλο , κάτι που αυτά τα σιωνιστικά ανδρείκελα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν . 

Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί δεν θα ψηφίζατε κάποιον που σας λέει πως

- Πρέπει να προχωρήσουμε σε μη αναγνώριση του χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο .

 - Πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα ολόκληρο το οικοδόμημα των συμφωνιών, δεσμεύσεων, παρεμβάσεων και μέτρων που πάρθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου, έτσι ώστε η χώρα να αποκαταστήσει την εσωτερική έννομη τάξη της .

 - Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα . Η καταστροφή δεν μας περιμένει αν φύγουμε από το ευρώ, αλλά όσο παραμένουμε υποτελείς στο ευρώ. Η χώρα θα πάψει να είναι έρμαιο κάθε είδους πίεσης, εκβιασμού και επιδρομής της διεθνούς κερδοσκοπίας, θα πάψει να είναι αναλώσιμο είδος των αγορών, μόνο αν ανακτήσει τον έλεγχο του νομίσματος και της οικονομίας της.

 - Η πρώτη πράξη εξιλέωσης της ελληνικής κοινωνίας από τα ανομήματα των κυβερνώντων της είναι να καθίσει στο εδώλιο το σύνολο των φυσικών και νομικών προσώπων (κόμματα και επιχειρηματικά κυκλώματα) που συμμετείχαν στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο.

 Αναρωτηθείτε ... συζητήστε το με τον γείτονάς σας ... με τους δικούς σας ... 

Δύο καταραμένες κωλοοικογένειες , δημιούργησαν συμμορίες και στον βωμό του χρήματος και της κονόμας  ρήμαξαν την Ελλάδα ... κατέστρεψαν τις δικές μας οικογένειες . 

Διαβάστε κξαι στηρίξτε κάθε ελληνοπρεπή προσπάθεια . Φτάνει πιά με τους πολιτικούς κληρονόμους της Ελλάδος , φτάνει πια με τα  ρεμάλια .

Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε ...

======================================================== 
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μυστικό της “ελληνικής κρίσης” . Θα απαντήσει η κυβέρνηση εάν ισχύει ή όχι η καταγγελία;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Συγκλονιστικό κυριολεκτικά είναι το άρθρο χρηματιστηριακού αναλυτή Πάνου Παναγιώτου, το οποίο που δίνει εντελώς νέα διάσταση στην υπόθεση του ελληνικού χρέους (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_5987.html?), ενώ η γενικότερη προσέγγισή του θα έπρεπε να τύχει σοβαρότατης ανάλυσης και προσοχής, αφού η υλοποίηση των σεναρίων που καταγράφει προκαλεί εφιαλτικές συνέπειες για την Ελλάδα…
Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου ‘ως έχει’, ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, καθώς τα ταμειακά της διαθέσιμα τελειώνουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης ARD, ωστόσο, το οποίο προβλήθηκε στις 27 Οκτωβρίου αλλά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal το οποίο δημοσιεύτηκε το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, προκειμένου οι τράπεζες να αποδεχτούν το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν κατά 50%, η Ελλάδα συμφώνησε στη μετατροπή του δικαίου που διέπει τα ομόλογα αυτά από το ελληνικό στο αγγλικό.
Με βάση την ισχύουσα μέχρι στιγμής νομοθεσία και όσο το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων παραμένει το ελληνικό, αν η Ελλάδα δεν αποφύγει την πτώχευση μπορεί να αποπληρώσει το χρέος που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών και όχι θεσμικών δανειστών (ΔΝΤ – ΕΕ) σε δραχμές, χωρίς να έχει καμία νομική κύρωση. Οι δανειστές σε αυτήν την περίπτωση υποχρεούνται να αποδεχτούν την αποπληρωμή στο ελληνικό νόμισμα. Έτσι η Ελλάδα μπορεί πολύ απλά να τυπώσει τόσες δραχμές όσο είναι το χρέος της στους ιδιώτες και να το ξεπληρώσει.
Αντίθετα, αν το δίκαιο αλλάξει στο αγγλικό όπως προβλέπεται στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου με βάση τα δύο προαναφερθέντα ρεπορτάζ, σε περίπτωση πτώχευσης η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της σε ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ισοτιμία δραχμής – ευρώ θα κυλήσει πιθανόν κάτω από το 700/1. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει την οριστική παράδοση της χώρας στους δανειστές της, οι οποίοι θα μπορούν να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν νομικά στην Ελλάδα είτε την αποπληρωμή του χρέους στο ακέραιο μέσω της επιβολής επαχθών φόρων στους πολίτες είτε την κατάσχεση δημόσιας περιουσίας είτε και τα δύο ταυτόχρονα.
Η ιστορία με το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων είναι, ίσως, το μεγαλύτερο μυστικό της ελληνικής κρίσης. Μελέτη των νομικών τμημάτων των πανεπιστημίων της Νέας Υόρκης, του Σικάγου και του Duke που καταρτίστηκε το Φεβρουάριο του 2011 αναφέρει σχετικά τα εξής: “Αν επρόκειτο για μία σειρά πτωχεύσεων κρατών της Λατινικής Αμερικής, όπως για παράδειγμα της Αργεντινής, τότε το χρέος θα ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ξένο νόμισμα και διεπόμενο από ξένο δίκαιο, κατά κανόνα της Νέας Υόρκης ή Αγγλικό. Αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας η συντριπτική πλειοψηφία των ομολόγων διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και έτσι η Ελλάδα είχε ένα πραγματικό πλεονέκτημα καθώς μπορούσε να αλλάξει το δίκαιο με αποτέλεσμα να τροποποιηθούν οι όροι των συμβολαίων των ομολόγων και έτσι να προωθήσει τις όποιες αλλαγές την εξυπηρετούσαν.”
Σήμερα περίπου 220 με 280 δις ευρώ ελληνικού χρέους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο (αναλόγως του δικαίου που διέπει τα ομόλογα που αγόρασε η ΕΚΤ). Όπως και να έχει το ύψος του διεπόμενου από ελληνικό δίκαιο χρέους είναι εξαιρετικά μεγάλο.
Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει το δίκαιο έτσι ώστε αν το 51% των κατόχων χρέους συμφωνεί να είναι υποχρεωτική για όλους μία αναδιάρθρωση κατά 50%, 60%, 70% ή και περισσότερο (όσο λιγότερο τόσο πιο πιθανή η αναδιάρθρωση να αντέξει νομικά σε οποιαδήποτε δικαστική αμφισβήτηση της). Αφήνοντας εκτός τα ομόλογα και το χρέος που κατέχονται από θεσμικούς δανειστές και τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποπληρωθούν σε ευρώ, απομένουν περίπου 220 δις ευρώ.
Από αυτά, ωστόσο, περισσότερα από 100 δις κατέχονται από ελληνικές και κυπριακές τράπεζες και φορείς που σημαίνει πως η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει μόνη της σε συμφωνία για αναδιάρθρωση με το 51% των ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων, δηλαδή σε ένα PSI, απλά και μόνο με τη συμμετοχή ελληνικών και κυπριακών τραπεζών και φορέων. Το PSI αυτό θα είναι υποχρεωτικό για όλες τις τράπεζες και το κέρδος για την Ελλάδα θα είναι ανάλογο του μεγέθους της αναδιάρθρωσης. Αν αυτό είχε συμβεί εξ αρχής, τότε η Ελλάδα θα μπορούσε να μειώσει το χρέος της κατά 147 δις ευρώ στις αρχές του 2010, μειώνοντας το χρέος της ως ποσοστό του ΑΕΠ στο 72% μέσα σε λίγους μήνες.
Αν αυτό γίνει σήμερα τότε το ελληνικό χρέος θα μειωθεί από 110 μέχρι 154 δις ευρώ ανάλογα με το ποσοστό κουρέματος που θα επιλεγεί, δηλαδή από 50% μέχρι 70%. Στο σενάριο της μείωσης κατά 70% το ελληνικό χρέος θα μειωθεί στο 87% του ΑΕΠ άμεσα.
Όλα τα παραπάνω που αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα αποτελούν ένα μικρό τμήμα του μεγαλύτερου, ίσως, μυστικού της ευρωπαϊκής κρίσης.
Αυτό, γιατί με βάση την έκθεση των τριών πανεπιστημίων που προανέφερα, το ίδιο νομικό πλεονέκτημα με αυτό της Ελλάδας έχουν, σε διαφορετικό βαθμό και η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία. Οι λεγόμενες δηλαδή PIGS, υποτιμητικά από τις αγορές (γουρούνια από τα αρχικά Portugal, Ireland, Greece, Spain), κρατούν στα χέρια τους από το ξέσπασμα της κρίσης το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και όχι μόνο καθώς μπορούν να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση του χρέους τους αυτόνομα προκαλώντας τεράστιες ζημιές στους κατόχους χρέους ενώ μία τέτοια κίνηση τους θα ενεργοποιήσει την πληρωμή των ασφαλίστρων των ομολόγων τους τινάζοντας στον αέρα τράπεζες όπως οι Goldman Sachs, JP Morgan κλπ αλλά και θα προκαλέσει, πιθανόν, την κατάρρευση της ευρωζώνης, τουλάχιστον όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.
Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας που υπάρχει τόσο μεγάλη κατοχή ελληνικού χρέους από ελληνικές και κυπριακές τράπεζες και φορείς, η προώθηση ενός PSI γρήγορα είναι ιδιαίτερα εύκολη νομικά.
Αλλά ας υποθέσουμε πως η Ελλάδα δε θέλει να κινηθεί εκτός συστήματος ούτε να εκμεταλλευτεί το τεράστιο πλεονέκτημα που έχει στα χέρια της. Ας θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι προκειμένου να μην απειληθεί το διεθνές και ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και το κυριότερο το ευρώ η Ελλάδα θα συνεχίζει να προσπαθεί να υπομείνει όσες θυσίες της ζητηθούν προκειμένου να εξασφαλίσει το κοινό καλό και να μην επιδιώξει μία γρήγορη, σχετικά, διέξοδο από τη δραματική θέση στην οποία έχει βρεθεί. Γιατί θα πρέπει, επιπλέον, να απολέσει το δικαίωμα να σκεφτεί και το δικό της συμφέρον αν για τον οποιοδήποτε λόγο αποδειχτεί πως οι εταίροι της είτε έκαναν λάθος στο πρόγραμμα που της επέβαλλαν και έτσι τελικά οδηγηθεί στην πτώχευση είτε τελικά αφού οι ίδιοι έχουν εξασφαλιστεί την εγκαταλείψουν στη μοίρα της;
Για ποιο λόγο η Ελλάδα αποδέχτηκε στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου να παραδώσει το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό της χαρτί για το μέλλον της και αυτό, ίσως, που ανάγκασε τους Ευρωπαίους να τη ‘στηρίξουν’ μέχρι στιγμής; Και γιατί οι υπόλοιπες χώρες δεν έχουν δεχτεί παρόμοια συμφωνία και συνεχίζουν να έχουν αυτό το πλεονέκτημα στα χέρια τους;

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο γνωστός οικονομολόγος Ρουμπινί παρέδωσε στην οικία του ένα μίνι σεμινάριο σε πελάτες του όπου μίλησε για τρία θέματα, με το ένα από αυτά να είναι η κρίση στην Ευρωζώνη (το θέμα δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα από το XrimaNews.gr).
Στην παρουσίαση του είπε πως το σχέδιο του ΔΝΤ και της Γερμανίας για την Ελλάδα είναι να στηριχθεί για τόσο χρονικό διάστημα όσο να είναι έτοιμος ένας μηχανισμός διάσωσης της Ιταλίας και της Ισπανίας και μέχρι τότε, όταν πια θα είναι προφανές πως τα μέτρα λιτότητας δεν πετυχαίνουν, η Ελλάδα να αφεθεί να πτωχεύσει. Ο Ρουμπινί προσδιόρισε τη χρονική στιγμή σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα. Υποστήριξε πως η ελπίδα του ΔΝΤ και της Γερμανίας είναι πως μέχρι την πτώχευση της Ελλάδας, η Ιταλία και η Ισπανία θα αντέξουν και δε θα καταρρεύσουν υπό το βάρος των δικών τους προβλημάτων.
Ας ξεκινήσουμε από το δεδομένο πως δε δεχόμαστε την παραπάνω άποψη του Ρουμπινί ως σωστή αλλά αποδεχόμαστε την πιθανότητα να μην είναι λάθος. Λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη μας πως μέχρι σήμερα η Τρόικα απέτυχε δραματικά σε όλες τις προβλέψεις της για την Ελλάδα ενώ καμία από τις προβλέψεις της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας δεν έχει επιβεβαιωθεί γεννιέται το ερώτημα τί θα συμβεί αν Τρόικα και κυβέρνηση κάνουν και τώρα λάθος και η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου δε σώσει τελικά την Ελλάδα και δεν αποτρέψει την πτώχευση της.
Για τη προστασία της Ελλάδας, δεν είναι σωστότερο αν προχωρήσουμε σε αυτήν, αφού αυτό κρίνεται ως αναπόφευκτο από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να κρατήσουμε τουλάχιστον ακέραιο αυτό το εξαιρετικής σημασίας για την επιβίωση της χώρας νομικό μας πλεονέκτημα;
Το καλοκαίρι του 2010 στο άρθρο ‘Το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας΄ (περιλαμβάνεται στο βιβλίο “Υπόθεση Ελληνική Κρίση – Περίεργες Συμπτώσεις” Εκδόσεις Λιβάνη) παρέθεσα μεταφρασμένο ένα σημαντικό τμήμα της μελέτης του πανεπιστημίου Duke σχετικά με το ελληνικό χρέος και το πώς αυτό μπορεί να αναδιαρθρωθεί από την Ελλάδα αλλά και τη μετάφραση ενός τμήματος μελέτης του πανεπιστημίου Harvard για το πώς πρέπει να γίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο μία αναδιάρθρωση χρέους.
Στον απόηχο της συνάντησης των ηγετών της ΕΕ στις 27 Οκτωβρίου και μόλις η γερμανική τηλεόραση δημοσίευσε την πληροφορία πως η Μέρκελ έπεισε τις τράπεζες να αποδεχτούν το κούρεμα με αντάλλαγμα τη μετατροπή του δικαίου των ελληνικών ομολόγων από ελληνικό σε αγγλικό, δημοσίευσα το άρθρο με τίτλο “Ελληνικό το δώρο της Μέρκελ στις τράπεζες για το κούρεμα” όπου παρέθεσα τα στοιχεία όπως αναφέρονται στη μελέτη των τριών πανεπιστημίων που προανέφερα.
Σήμερα, γράφω αυτό το κείμενο αφού πρώτα προώθησα τις μελέτες και το άρθρο της WSJ που αναφέρονται σε αυτό σε Έλληνες δημοσιογράφους, ζητώντας την παρέμβαση τους ώστε το θέμα να φτάσει ως ερώτημα στην Ελληνική Βουλή. Έγινε, πράγματι, συμφωνία μετατροπής του δικαίου που διέπει τα ελληνικά ομόλογα από ελληνικό σε αγγλικό, όπως ανέφερε το γερμανικό κανάλι ARD στις 27 Οκτωβρίου και όπως αναφέρει δημοσίευμα της WSJ σήμερα, 04 Νοεμβρίου και αν ναι γιατί;
Ελπίζω και τα δύο παραπάνω ρεπορτάζ να είναι ανακριβή ή λανθασμένα αλλά φοβάμαι για το τί σημαίνει για τη χώρα αν ισχύει το αντίθετο.

πηγή

 

======================================================== 

Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Αν είναι δυνατόν !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Θαυμάστε  Τουρκική «δικαιοσύνη» τον 21ο αιώνα …

 Ο τουρκικός πολιτισμός στον κολοφώνα της δόξας του!

Ένα 13χρονο κορίτσι βιάστηκε από 26 (!!!) ανθρωπόμορφα κτήνη σε χωριό της Ανατολίας.

Η ζωή του παιδιού σώθηκε χάρη σε τέσσερις συνεχόμενες εγχειρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Αποτέλεσμα;

Το δικαστήριο που εκδίκασε την απόφαση αθώωσε τα 26 κτήνη γιατί αποφάνθηκε πως το κοριτσάκι πήγε μαζί τους με τη θέλησή του!!! Με 26 άνδρες, 13χρονο κοριτσάκι!!!

Το συμβάν αποτελεί απάντηση σε όσους πιστεύουν σήμερα ότι οι ορδές του Κεμάλ έχουν εκπολιτιστεί και διαγωνίζονται ποιος θα σπρώξει περισσότερο ψέγοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν δέχεται στους κόλπους της τέτοιο κελεπούρι…

 defence-point.gr
το είδαμε εδώ 
 
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ–ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ!!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/10/2011 ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!! 
«Αυτή τη στιγµή, η πιο αποτελεσµατική και συνετή οδός είναι να εφαρµοστεί η συµφωνία των ευρωπαίων ηγετών που επετεύχθη τον Ιούλιο και να ενισχυθεί κατάλληλα» τονίζει σε άρθρο του στο «Βήµα της Κυριακής» (και για τους «Financial Times») ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Λ. Παπαδήµος. Ο κορυφαίος σύµβουλος επί των οικονοµικών του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου προειδοποιεί για ενδεχόµενες σοβαρές επιπτώσεις ενός µεγάλου µη εθελοντικού κουρέµατος του χρέους για τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταµεία, την πραγµατική οικονοµία και τελικά τον έλληνα φορολογούµενο. Κινούµενος µεταξύ Βοστώνης (όπου διδάσκει στο Πανεπιστήµιο Harvard), Φραγκφούρτης (έδρα της ΕΚΤ), Βρυξελλών και Αθήνας ο κ. Παπαδήµος έχει αναλάβει το τελευταίο διάστηµα έναν άτυπο αλλά ουσιώδη ρόλο εκπροσώπησης της Ελλάδας και εξισορρόπησης των πιέσεων που ασκούνται από τα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων. Το κύρος και η αναγνωρισιµότητα που διαθέτει στη διεθνή σκηνή τον καθιστούν αξιόπιστο συνοµιλητή των ευρωπαίων εταίρων, των παραγόντων του ∆ιεθνούς Νοµισµατικού Ταµείο και πολύ περισσότερο της ΕΚΤ.
Καθώς η ελληνική κρίση χρέους έχει πλέον κλιµακωθεί, το ίδιο συµβαίνει µε τα αιτήµατα αναδιάρθρωσης του δηµόσιου χρέους της χώρας µε σκοπό την υποστήριξη της βιωσιµότητας του χρέους, τη βελτίωση των προοπτικών µακροπρόθεσµης ανάπτυξης και τη µείωση του ηθικού κινδύνου (moral hazard). Ωστόσο, στην πραγµατικότητα, τα πιθανά οικονοµικά οφέλη της αναδιάρθρωσης του χρέους θα είναι πολύ µικρότερα από ό,τι συχνά προβλέπεται, ενώ η διαδικασία αυτή συνεπάγεται σηµαντικούς κινδύνους για την Ελλάδα και την ευρωζώνη.
Τα οφέλη της αναδιάρθρωσης του χρέους από µια χώρα της ζώνης του ευρώ εξαρτώνται από την κατανοµή του χρέους ανάµεσα στους πιστωτές και τη δυνατότητα που έχουν να απορροφήσουν απώλειες τέτοιου είδους χωρίς κρατική στήριξη. Ωστόσο υπάρχουν επίσης χρηµατοδοτικοί περιορισµοί και διασυνδέσεις που απορρέουν από τη λειτουργία της ευρωπαϊκής Νοµισµατικής Ενωσης και την ενοποίηση των χρηµατοοικονοµικών αγορών και µπορούν να υποβαθµίσουν τα οφέλη και να δηµιουργήσουν συστηµικούς κινδύνους.
Στην περίπτωση της Ελλάδας στο τέλος Ιουλίου του 2011 η ονοµαστική αξία του χρέους της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 366 δισ. ευρώ. Σχεδόν το 30% ήταν σε ελληνικά χέρια, κυρίως στα χέρια τραπεζών, συνταξιοδοτικών ταµείων και ασφαλιστικών εταιρειών. Μια σηµαντική µείωση της ονοµαστικής αξίας του ελληνικού χρέους που κρατούν στα χέρια τους αυτά τα ιδρύµατα θα πρέπει να αντισταθµιστεί σε µεγάλο βαθµό από την οικονοµική στήριξη της κυβέρνησης. Επίσης, οι απώλειες για τα ελληνικά νοικοκυριά και για όσους, εκτός των οικονοµικών ιδρυµάτων, κατέχουν δηµόσιο χρέος θα πλήξουν την οικονοµική δραστηριότητα και τα φορολογικά έσοδα. Αλλο ένα µεγάλο µέρος του ελληνικού δηµόσιου χρέους βρίσκεται στα χέρια επίσηµων θεσµών. Στο τέλος Ιουλίου 2011 οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, το ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και άλλοι επίσηµοι θεσµοί κατείχαν σχεδόν το ένα τρίτο του ελληνικού δηµόσιου χρέους. Για θεσµικούς, πολιτικούς και νοµικούς λόγους δεν µπορεί να υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους που θα οδηγήσει σε απώλειες για τους επίσηµους αυτούς θεσµούς. Εποµένως µόνο η αναδιάρθρωση του 40% περίπου του συνολικού δηµόσιου χρέους της Ελλάδας που βρίσκεται στα χέρια ξένων ιδιωτών επενδυτών θα µπορούσε να αποφέρει καθαρά οικονοµικά οφέλη. Ενα «κούρεµα» 50% θα µειώσει το συνολικό χρέος κατά περίπου 20%. Οι αρνητικές συνέπειες για την Ελλάδα µιας «σκληρής», µη εθελοντικής αναδιάρθρωσης του χρέους και µιας χρεοκοπίας (sovereign default) δεν περιορίζονται στο κόστος της επανακεφαλαιοποίησης των εγχώριων τραπεζών και της στήριξης των ασφαλιστικών ταµείων. Οι επιπτώσεις για την εµπιστοσύνη, για τη ρευστότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήµατος και την πραγµατική οικονοµία θα είναι πιθανόν σηµαντικές, παρ’ ότι είναι δύσκολο να προβλεφθούν και να ποσοτικοποιηθούν. Επιπτώσεις τέτοιου είδους θα υπονοµεύσουν και τη διαδικασία δηµοσιονοµικής σταθεροποίησης, ιδίως αν η αναδιάρθρωση του χρέους προκαλέσει πιστωτική κρίση. Η ΕΚΤ δεν θα δέχεται ως εγγυήσεις χρεόγραφα κρατών που έχουν υποβαθµιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας. Εποµένως, θα είναι απαραίτητο να παρασχεθεί «πιστωτική ενίσχυση» («credit enhancement») για να βελτιωθεί η ποιότητα των εγγυήσεων µε κόστος που θα επιβαρύνει τελικώς την ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον, αν υπάρξει µη εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους και χρεοκοπία µιας χώρας της ευρωζώνης, ο κίνδυνος µετάδοσης των οικονοµικών επιπτώσεων και διάχυσης των προβληµάτων σε τράπεζες ενδέχεται να είναι σηµαντικός και εκτεταµένος. Οι πρόσφατες απότοµες αυξήσεις των αποδόσεων για οµόλογα κρατών-µελών της ευρωζώνης στέλνουν δυνατά και καθαρά προειδοποιητικά σήµατα. 
Αυτή τη στιγµή η πιο αποτελεσµατική και συνετή οδός είναι να εφαρµοσθεί η συµφωνία των ευρωπαίων ηγετών που επετεύχθη τον Ιούλιο και να ενισχυθεί κατάλληλα. Οι τράπεζες της Ευρώπης θα χρειαστεί οπωσδήποτε να επανακεφαλαιοποιηθούν. Αλλά θα ήταν επίσης απαραίτητο να αυξηθούν οι πόροι του Ευρωπαϊκού Ταµείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και να ενισχυθεί η ευελιξία του.
Η συµφωνία που επετεύχθη για τη συµµετοχή του ιδιωτικού τοµέα (PSI) στη χρηµατοδότηση του ελληνικού χρέους θα πρέπει επί της ουσίας να διατηρηθεί. Πιθανές τροποποιήσεις για τη βελτίωση της βιωσιµότητας του χρέους µε την ενθάρρυνση ενός µεγαλύτερου «κουρέµατος» στην προβλεπόµενη ανταλλαγή οµολόγων θα αποφέρουν πιθανώς ήπια ελάφρυνση του χρέους. Οι όποιες αλλαγές στο PSI δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο τον εθελοντικό χαρακτήρα του και δεν πρέπει να οδηγήσουν σε πιστωτικό γεγονός (credit event). Σε περίπτωση χρεοκοπίας η ενίσχυση των τειχών προστασίας των τραπεζών και της δύναµης πυρός του EFSF θα πρέπει να είναι σηµαντικά µεγαλύτερη για να περιφρουρηθεί η χρηµατοπιστωτική σταθερότητα.
∆εν υπάρχουν δωρεάν γεύµατα για τους οφειλέτες ούτε εύκολες λύσεις για τους πιστωτές. Μια µη εθελοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού δηµόσιου χρέους είναι πιθανόν ότι θα οδηγήσει σε περιορισµένα (καθαρά) οικονοµικά οφέλη και θα συνεπάγεται σηµαντικούς κινδύνους που θα απειλήσουν σοβαρά τη χρηµατοπιστωτική σταθερότητα και τις οικονοµικές επιδόσεις της ευρωζώνης στο σύνολό της. Αν γίνουν πραγµατικότητα αυτοί οι κίνδυνοι, θα οδηγήσουν τελικώς σε µεγαλύτερη επιβάρυνση για τους ευρωπαίους φορολογουµένους, θα έχουν ανεπιθύµητες επιπτώσεις για τη συνοχή και τη σταθερότητα της ευρωζώνης και θα υπονοµεύσουν την αξιοπιστία του ευρώ. Για όλους αυτούς τους λόγους ένα ολοκληρωµένο και πειστικό πακέτο πολιτικών το οποίο θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της εµπιστοσύνης των αγορών όσο και των ευρωπαίων πολιτών είναι επειγόντως αναγκαίο για την επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
Το είδαμε εδώ
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Αποδυναμώνεται το “ΥΠ.ΕΞ.” στην Θράκη...Απειλείται η εθνική κυριαρχία!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ενώ το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αλωνίζει στην περιοχή, οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών, υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, λόγω χρέους.
Σε μια απόφαση με αρνητικές εθνικές προεκτάσεις προχώρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Από την επιχείρηση αναδιοργάνωσης του Δημοσίου δεν εξαιρέθηκε ούτε η ευαίσθητη Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, που έχει ως έδρα της τη Θράκη, με συνέπεια τον αποδεκατισμό της από έμπειρα στελέχη!
Πρόκειται για το «μάτι» και το «αφτί» του ελληνικού κράτους στην περιοχή εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία δίνει μάχες για τον περιορισμό της δράσης του τουρκικού προξενείου, έστω κι αν ο προϋπολογισμός της είναι πενιχρός.
Επικεφαλής της έχουν διατελέσει κατά καιρούς ο νυν διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου, πρέσβης Θεόδωρος Θεοδώρου, ο πρέσβης Δημήτρης Κακλίκης, ο οποίος θήτευσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο νυν πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δημήτρης Μπορνόβας, κ.ά.
Σήμερα, επικεφαλής της Υπηρεσίας, η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, είναι ο διπλωμάτης Αλέξης Αλεξανδρής, προερχόμενος από θητεία στο ελληνικό προξενείο Κωνσταντινούπολης.
Το πόστο της υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων θεωρείται πάντοτε πρώτης γραμμής, διότι η Τουρκία στέλνει στο προξενείο Κομοτηνής την «αφρόκρεμα» της διπλωματίας της και της δίνει «προίκα» μεγάλους ετήσιους προϋπολογισμούς, που ξεπερνούν τα 150 εκατ. ευρώ!
Ο νυν πρόξενος, Μουσταφά Σαρνίτς, προέρχεται από θητεία στο Κόσοβο, όπου οργάνωσε την τουρκική μειονότητα της περιοχής, ενώ στο παρελθόν, από την ίδια θέση, πέρασε ο «γκρίζος λύκος» Ντενίζ Μπουλούκμπαση, ο οποίος έγραψε πρόσφατα βιβλίο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη μη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Ένας προς έναν οι διοικητικοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του δημόσιου τομέα, με συνέπεια να ελλοχεύει σε λίγο καιρό ο κίνδυνος υπολειτουργίας της Υπηρεσίας, σε μια εποχή κατά την οποία καλείται να δίνει «μάχες με τα θηρία».
Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά αλωνίζει στην περιοχή, καθώς έχει βάλει πόδι στην τοπική οικονομία!
Εξαγοράζει διά παρένθετων προσώπων χριστιανικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με την αγορά είτε πλειοψηφικού είτε μειοψηφικού ποσοστού τους.
Επιδοτεί μυστικά τα ενοίκια χριστιανικών επιχειρήσεων υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεργάζονται με τουρκικές επιχειρήσεις στον εξαγωγικό τομέα.
Απορροφά την αγροτική παραγωγή μέσω μεσαζόντων, ενώ ασχολείται ακόμη και με τη διείσδυσή του στην κτηνοτροφία της περιοχής.
Προσπαθεί να δημιουργήσει ηττοπάθεια στο χριστιανικό πληθυσμό και να κάμψει το φρόνημά του σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως ο Δήμος Ιάσμου, όπου το χριστιανικό στοιχείο είναι πολυπληθές. Με τον «Καλλικράτη» η κυβέρνηση χάρισε το δήμο σε εξτρεμιστικά στοιχεία της μειονότητας και τώρα οι κάτοικοι του προσφυγικού χωριού νιώθουν πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο...
Παράλληλα, η Θράκη ανήκει πλέον στις περιοχές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της γείτονος και την επισκέπτονται εσχάτως πολύ τακτικά Τούρκοι αξιωματούχοι, όπως προσφάτως ο Αλί Μπαμπατζάν, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Κιλιτσντάρογλου, η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, κ.ά.
Αυτή τους η υπερδραστηριότητα απαιτεί αυξημένα ανακλαστικά και επαγρύπνηση από το καθ’ ημάς υπουργείο Εξωτερικών, αν αυτό εννοεί να γνωρίζει με ακρίβεια και από πρώτο χέρι τι απεργάζονται οι Τούρκοι.
Με αποδεκατισμένες από πλευράς στελεχών τόσο την Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων όσο και άλλες υπηρεσίες, που, όπως λέγεται, βρίσκονται σε αποσύνθεση, πώς θα συμβεί αυτό;
Η αποδυνάμωση του ελληνικού κράτους στην περιοχή αποθαρρύνει τα υγιή στελέχη της μειονότητας, που αρνούνταν να υποκύψουν στην καταπίεση του προξενείου, και τα στέλνει απευθείας στην αγκαλιά της Άγκυρας, ενώ ακόμη και στελέχη της τοπικής χριστιανικής ελίτ στέλνουν σήμερα τα παιδιά τους σε τουρκικά πανεπιστήμια!
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τα εθνικά συμφέροντα, λοιπόν, οι δημόσιοι λειτουργοί της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων καλούνται να δώσουν με έλλειμμα πόρων και έλλειμμα προσωπικού μια κρίσιμη μάχη για τον Ελληνισμό.
Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εξωτερικών να καταλάβουν αμέσως το λάθος, να προλάβουν να το διορθώσουν και να ενισχύσουν τάχιστα αυτή την ευαίσθητη Υπηρεσία... 
16:17 Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Πετρέλαια και κρίση στην Α.Μεσόγειο αιτίες της μετάθεσης των εκλογών

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι έρευνες για πετρέλαιο στις περιοχές της Δυτικής Ελλάδα και νότια της  Κρήτης, αλλά και η κρίση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, υπό το πρίσμα της καθόδου του ρωσικού στόλου  (σχετική ανάλυση της ναυτικής δύναμης που κατεβάζει η Μόσχα στην Μεσόγειο μπορείτε να βρείτε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του Νοεμβρίου που κυκλοφορεί), είναι δύο από τις βασικές αιτίες για τις οποίες δέχθηκε ο Α.Σαμαράς την μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου του είπε ότι «Πρέπει να έχουμε σύντομα αποτελέσματα στο θέμα των πετρελαίων για να δουν οι εταίροι ότι βρέθηκαν καινούριες πηγές πλούτου για την Ελλάδα» προσπαθώντας να τον πείσει να μην επιμείνει για εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου.
Επίσης ο Γ.Παπανδρέου τον άφησε να καταλάβει ότι η κρίση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να χρειαστεί την άμεση ελληνική εμπλοκή, οπότε είναι καλύτερα να υπάρξει μια μικρή αναβολή της ημερομηνίας των εκλογών.
Τα θέματα αυτά άγγιξαν τις «ευαίσθητες χορδές» του Α.Σαμαρά και πείστηκε στην αναβολή των εκλογών που ζητούσε για τις 4 Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σάββατο 12/11, στις 11.00 το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Τράπεζας στην λεωφόρο Συγγρού, λίγο πριν τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., γίνεται μια μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ με την συμμετοχή του καθηγητή Θεόδωρου Καρυώτη, του Σόλωνα Κασίνη, διευθυντή Ενέργειας στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το οικοδόμημα της μετατροπής της Κύπρου σε ενεργειακό κράτος και του στρατηγικού αναλυτή Νίκου Λυγερού.
Θα είναι η πρώτη φορά που ο Σόλων Κασίνης θα μιλήσει στο κοινό του ελλαδικού χώρου μετά τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει ο γεωστρατηγικός χάρτης της Ανατολικής Μεσογείου και η Κύπρος πλέον να απολαμβάνει την εύνοιας ΗΠΑ, Ρωσίας, Γαλλίας και Ισραήλ!
H εκδήλωση, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων με την επαναφορά πλέον της Ν.Δ. σε τροχιά εξουσίας θα αποκτήσει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα είναι παρόντες δεκάδες στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του προχθές στην Κ.Ο. του κόμματός του, δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ μόλις ανέλθει στην εξουσία…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .