Σάλτα και γαμήσου μαλάκα Μέργο

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ρίχνουν τον κατώτατο μισθό κάτω από τα 586 ευρώ!
Προς νέα μείωση του κατώτατου μισθού κατόπιν της δήλωσης του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου, που θεωρεί ... υπερβολικά τα 586 ευρώ του βασικού μισθού ή τα 511 για τους νέους κάτω των 25 ετών.

Ο  Μέργος συγκεκριμένα ανέφερε πως «το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα», αλλά υπογράμμισε ότι «ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για την ανάπτυξη».


Δήλωση Μέργου από allthewebnews
Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα περιελάμβανε και στην έκθεσή της η Τρόικα, πριν την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου.

Έτσι, άλλο ένα μέλος του οικονομικού επιτελείου, μετά τον Βρούτση, που «άνοιξε» τη συζήτηση για περιορισμούς στο δικαίωμα της απεργίας, δίνει το τέλειο άλλοθι στην Τρόικα για να ζητά περισσότερα και ακόμα πιεστικότερα.

Μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο Μέργος έκρινε μη ικανοποιητική τη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, τονίζοντας πως... παραμένει υψηλός σε σχέση με άλλες χώρες, παρά τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι μισθοί.

 Δείτε τώρα το βιογραφικό από αυτό το κοπρόσκυλο ονόματι Μέργος :

 Ο Γεώργιος Μέργος κατείχε την ίδια θέση την περίοδο 2004-2007, επί υπουργίας Γ.Αλογοσκούφη, ενώ εν συνεχεία διατέλεσε διοικητής του ΙΚΑ (2007-2009).
Ο νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει MSc από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και PhD από το Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Εφηρμοσμένη Μικροοικονομική, την Κοινωνικοοικονομική Αξιολόγηση, την Οικονομική Ανάπτυξη και τη Διεθνή Αναπτυξιακή Συνεργασία.
Εργάστηκε ως Οικονομολόγος - Ερευνητής στην Παγκόσμια Τράπεζα (1983-1986) και κατά διαστήματα ως Εμπειρογνώμων στη Γενική Διεύθυνση Ι (Εξωτερικών Υποθέσεων) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα ανάπτυξης, καθώς και ως μέλος και ως αρχηγός αποστολής σε πολλές χώρες (Κίνα, Ινδία, Αίγυπτος, χώρες της Νότιας Ασίας, της Ανατολικής Ευρώπης και της τ. ΕΣΣΔ). Επίσης έχει διατελέσει Διευθυντής Κλαδικών Ερευνών στο ΙΟΒΕ (1990-1995) και μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού (1991-1995).

Δεν μας λέει όμως το μουνόπανο ότι ο δικός του μισθός είναι 5000 ευρώ  ...

ΥΓ. Ο υπουργός προς το παρόν λέει πως δεν τίθεται θέμα νέας μείωσης ...

Καταγγελία – βόμβα: “Μυστηριώδη” Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία ιδιωτών και δημοσίου!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Έξω από τα δόντια μίλησε πριν από λίγο ο Δημήτρης Καψιμάλης Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων, στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Η εξαθλίωση των ιδιοκτητών και η απαξίωση των ακινήτων έχει συγκεκριμένο στόχο. Μυστηριώδη “funds” έχουν ήδη πάρει θέση για να κάνουν πλιάτσικο σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Τι μας έλεγαν δύο χρόνια πριν; Ότι από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας θα εξοικονομούσαμε 300 δις. Σήμερα μιλούν με το ζόρι για 2 δις! Την ίδια στιγμή τα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών θα κατάσχονται από τις τράπεζες που όμως δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, για την ακρίβεια θα τα δίνουν όσο – όσο σε αυτούς τους επενδυτές αγνώστου προέλευσης.

Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης να πρέπει να δικαιολογήσει και τα 10 Ευρώ την ίδια στιγμή που επενδυτικά σχήματα αγνώστου σύνθεσης να μπορούν ανεξέλεγκτα να εξαγοράζουν…”

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Τα λόγια αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις “συνωμοσιολογίες” περί κατάσχεσης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Όταν «τράπεζα διαθέτει ένα ακίνητο αξίας 30 εκ. ευρώ και δέχεται να το πουλήσει με 3 εκ. ευρώ» σε Distress Fund (όπως ονομάζονται), τότε μιλάμε για κατάσχεση. Τέτοιες υποθέσεις είναι πραγματικές όπως είχε αποκαλύψει ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης της Polis–Acropolis real estate και διευκρινίζει πως «οι μεγάλες αγοραπωλησίες γίνονται μέσω νομικών προσώπων, για φορολογικούς λόγους, ακόμη και όταν ο πραγματικός αγοραστής είναι φυσικό πρόσωπο, όπως γίνεται συχνά με εκπροσώπους του εφοπλισμού». (Συλλεκτική φωτογραφία, Μαργαρίτα Παπανδρέου με Στέλιο Ζαβό).
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ

Δείτε τώρα και τις περίεργες “συμπτώσεις”, που ακούν στο όνομα “Σόρος”. Από τον Αύγουστο είχαμε αποκαλύψει τον διορισμό του Παναγιώτη Μίχαλου στη νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας με αρμοδιότητα το real estate, την ώρα που ξεκινά η «αξιοποίηση» της κρατικής περιουσίας.

Ο κύριος αυτός έχει ενδιαφέρουσα προϋπηρεσία, αφού σύμφωνα με το βιογραφικό του (διαβάστε το εδώ), ίδρυσε την Εταιρία Επενδύσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη της Soros Real Estate Partners, της οποίας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 2002 ως το 2004!

Και τέλος υπάρχει ο κύριος Ζαβός. Ο οικοδεσπότης του ΓΑΠ σε εορταστικές στιγμές, ο επίσημος εκπρόσωπος του Σόρος στην Ελλάδα, ο ομοτράπεζος του μαϊμού νομπελίστα Ρουμπινί, που και αυτός ασχολείται ενδελεχώς με το Real Estate. Περισσότερα “συνωμοσιολογικά” εδώ: Συνιστώσες…

Ποιός θα τους σταματήσει;

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/02/101.jpg?w=241
Boris Yeltsin and George Soros

1/1/1993 Ο ελεεινός αχυράνθρωπος Γιέλτσιν δέχεται τον Σόρος στο Κρεμλίνο. Τι ακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι. Διάλυση της Ρωσίας, υπαγωγή στο ΔΝΤ, ξεπούλημα κάθε εθνικού πόρου, λιμοκτονία, άνθρωποι να πεθαίνουν στους δρόμους από το κρύο, μέχρις ότου ήλθε ο Πούτιν και τους έστειλε στον αγύριστο τιμωρώντας τους εκεί ολιγάρχες.

11/2009. Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται στον Σόρος στο Μαξίμου. Τι επακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι…

 πηγή

Οι άθλιοι του καναλιού Alpha

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Mια απίστευτη πλαστογράφηση στην οπτικοποίηση ενός γεγονότος, με θύμα το κόμμα του Λαϊκου Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, διαπράχθηκε από έναν τηλεοπτικό σταθμό (Alpha) ο οποίος δεν περιορίστηκε στο σύνηθες "στόλισμα" του κομματος, αλλά πλαστογράφησε ή χρησιμοποίησε μια πλαστογρφημένη φωτογραφία για να πείσει ότι μέλη του κόμματος εισέβαλαν με πολεμική ενδυμασία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!
 
Η φωτογραφίας που ήταν προϊόν μοντάζ, παρουσίαζε μέλη της Χρυσής Αυγής από παλαιότερη δημόσια εκδήλωση στην Κρήτη (τελευταία φωτό κάτω) να «εισβάλουν» σε διάδρομο νοσοκομείου. Οι υπεύθυνοι του μοντάζ είχαν "ξακρίσει" τέσσερις φιγούρες και τις τοποθέτησαν σε έναν διάδρομο νοσοκομείου, βάζοντας και τον τίτλο "Εισβολή Χρυσαυγιτπων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», τονίζοντας πως πρόκειται για μοντάζ, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας στο κεντρικό του δελτίο.
Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα προχώρησε στην κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά παντός υπευθύνου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "Χρησιμοποιώντας ένα άθλιο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών, ο Alpha ξεπέρασε κάθε όριο παραπληροφόρησης, με στόχο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή.
Ο άνδρας στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας είναι προφανώς... φάντασμα, καθώς το χέρι του περνά μέσα από την πόρτα του νοσοκομείου.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν περιπολίες, ούτε εκφοβίζουν.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν το άθλιο και διεφθαρμένο κράτους του μνημονίου, που έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr