Στην Κεντρική Αγγλία έπεσε βροχή μήλων !!!

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


΄Οπως  μετέδωσε σήμερα ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του BBC, στο Κόβεντρι σημειώθηκε ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, που αγγίζει τα όρια του βιβλικού θαύματος - εκεί έπεσε  βροχή μήλων
Από τον ουρανό ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν μήλα. Κανένας δεν έπαθε τίποτα και μόνο σε μερικά αυτοκίνητα προξενήθηκε ζημιά.
Τα μήλα τα σήκωσε στον ουρανό  ο καταιγιστικός άνεμος που έπληξε τις βόρειες περιοχές της χώρας. Το σύννεφο από μήλα  πέρασε μερικές δεκάδες χιλιόμετρα πριν  βρέξει πάνω από το Κόβεντρι, στο κεντρικό μέρος της Αγγλίας. Μερικά χιλιόμετρα από τον τόπο, όπου έβρεχε μήλα, από τον ουρανό έπεφταν καρότα και λάχανα.

Ο Phobos-Grunt θα πέσει στη Γη στην περίοδο από τις 6 ως τις 9 Ιανουαρίου

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ο διαπλανητικός σταθμός Phobos-Grunt θα πέσει στην περίοδο από τις 6 ως τις 9 Ιανουαρίου. Στη Γη θα φτάσουν 20-30 θρύμματα από πυρίμαχα υλικά, η συνολική μάζα των οποίων δεν θα υπερβαίνει τα 200 κιλά. Το τοξικό καύσιμο θα καεί πλήρως σε ύψος περίπου 100 χλμ., αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Ρωσκόσμος».
Ο τόπος και ο χρόνος της πτώσης του σταθμού θα μπορεί να προσδιοριστεί όχι νωρίτερα από μερικά 24-ωρα πριν τη πτώση.

Goldman Sachs προς δανειστές: "Σας συμφέρει να χρεοκοπήσει η Ελλάδα"!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Goldman Sachs office

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά την λαθροχειρία που "έσπρωξε" την Ελλάδα των Σημίτη-Παπαδήμου, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις - και αυτό βέβαια πληρώνουμε σήμερα - στην ευρωζώνη, η Goldman Sachs επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος και με έκθεσή της που έχει τίτλο «Επικαιροποίηση για την Ελλάδα εν μέσω προβλημάτων του PSI», η οποία εστάλη στους πελάτες της την περασμένη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, συστήνει στους πελάτες της να απορρίψουν την οποιαδήποτε συμμετοχή στο PSI (εθελοντικό πρόγραμμα "κουρέματος" και ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων), αφού "περισσότερα θα χάσουν και λιγότερα θα κερδίσουν"!

Ο αναλυτής της Goldman Sachs στην έκθεση που έφερε σήμερα στην δημοσιότητα η "Κυριακάτικη Δημοκρατία", υποστηρίζει ότι «το πρόβλημα βρίσκεται στην επιμονή σε 50% μείωση στην ονομαστική αξία (των ομολόγων) για τους κατόχους ομολόγων». «Σε συνδυασμό με την επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης τους», υποστηρίζει η τράπεζα, «αυτό οδηγεί σε απώλειες περισσότερο από 70%-75% για ένα μέσο ομόλογο».

Οδηγώντας μεθοδικά τους επενδυτές στην απόρριψη του PSI, η Goldman Sachs τούς λέει ότι «η ανταμοιβή για το ρίσκο του να συμμετέχει στη συμφωνία δεν μπορεί να είναι κάτι πολύ ελκυστικό για τους επενδυτές».

Στη συνέχεια προτρέπει τους κατόχους των περίφημων CDS (ασφάλιστρα έναντι κινδύνου χρεοκοπίας) να προτιμήσουν να μη δεχτούν το «κούρεμα» και να πληρωθούν από τα CDS, που θα ενεργοποιηθούν βέβαια μετά τη χρεοκοπία της Ελλάδας, αφού θα είναι πολύ συμφερότερο γι'αυτούς να χρεοκοπήσει η Ελλάδα (να υπάρξει "πιστωτικό γεγονός") παρά να την βοηθήσουν συμμετέχοντας στο PSI!

«Το κίνητρο για συμμετοχή είναι ακόμα μικρότερο για τους επενδυτές που έχουν αντισταθμίσει τον κίνδυνο με συμβόλαια CDS» γράφει χαρακτηριστικά η έκθεση. Ιδού, λοιπόν, η δεύτερη λύση που προτείνει η τράπεζα: «Το λιγότερο φιλικό προς τις αγορές σενάριο περιλαμβάνει μη εθελοντικές επιλογές». Επιλογές, δηλαδή, που με άλλα λόγια θα αναγκάσουν τους ομολογιούχους να δεχτούν το «κούρεμα» και θα οδηγήσουν τη χώρα μας πιθανότητα στη χρεοκοπία.

Δύο ακόμα σημεία της έκθεσης, πάντως, θα πρέπει να αξιολογηθούν δεόντως: Το πρώτο είναι η επισήμανση ότι υπάρχει κίνδυνος να μην πάρει η Ελλάδα μία από τις επόμενες δόσεις και το δεύτερο η πρόβλεψη ότι η ύφεση το 2012 θα είναι 4,1% και όχι 2,8%, που εκτιμά η κυβέρνηση!

Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος Marc Roche, η Goldman Sachs χρησιμοποίησε την Ελλάδα πάνω κάτω ως πειραματόζωο όσον αφορά την προώθηση του διαβόητου swap, το οποίο στη συνέχεια πούλησε και σε άλλους πελάτες, από περιφερειακές τράπεζες σε Ισπανία και Γερμανία έως και πετρελαϊκές εταιρίες της Κίνας. Ο Roche είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η Τράπεζα – Πώς η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο». Κεντρικό σημείο αναφοράς σε αυτό είναι η υπόθεση της συγκάλυψης του ελληνικού χρέους μέσω του αμαρτωλού ομολόγου των Κώστα Σημίτη και Λουκά Παπαδήμου το 2001.

Σήμερα, η Ελλάδα είναι και πάλι το πειραματόζωο όσων παίζουν με τις ισοτιμίες των νομισμάτων, τα CDS και τα άλλα «παιχνίδια» που προσφέρει το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δείτε τον τάφο της Αρχαίας Πελλάνας πριν μπαζωθεί και τι μας είπε αυτός που τον ανακάλυψε...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Η apela.gr για πρώτη φορά το 2007, έδειξε δημόσια σε βίντεο τον τάφο της Αρχαίας Πελλάνας πριν μπαζωθεί.

Τότε ο επίτιμος έφορος αρχαιοτήτων και διευθυντής των ανασκαφών στην Πελλάνα Θεόδωρος Σπυρόπουλος, μας έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, που ακόμα και σήμερα θα μπορούσε να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Αυτά που είπε τότε ο κ. Σπυρόπουλος ήταν σοκαριστικά και αφορά την ανασκαφή ενός ασύλητου αρχαίου τάφου, όπου τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, έφτασαν στο σημείο να ξαναμπαζώσουν τον τάφο, για να μη συληθεί από τους νεώτερους.

Αυτά που κρύβει όμως ο τάφος, μπορούν να αλλάξουν ακόμα και την παγκόσμια ιστορία...

Ακούστε για ακόμα μια φορά, τι μας είχε πει ο κ. Σπυρόπουλος...