Η τρομακτική πραγματικότητα για την ασπαρτάμη, που κρύβεται σκόπιμα, είτε ως θυσία στο βωμό του εμπορικού κέρδους είτε στα πλαίσια μιας συνωμοσίας για τον έλεγχο των ανθρώπων !!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι τεράστιοι κίνδυνοι που εγκυμονούν τα προϊόντα τύπου "Light", "Sugar free"κ.λ.π. από το υποκατάστατο ζάχαρης, τη φοβερή ασπαρταμη , 

Ζούμε σε μια εποχή που το θέμα της εξωτερικής μας εμφάνισης, καλώς η κακώς, αποτελεί ένα θέμα πρωτεύουσας σημασίας. Μεγάλος αριθμός από εμάς είναι γραμμένοι ως μελή στα διάφορα γυμναστήρια και, λίγο πολύ, όλοι πια προσπαθούμε να προσέχουμε το βάρος μας. Κάτι που είναι ιδιαιτερα σημαντικο, μιας και ο ελεγχος του σωματικου μας βαρους περα απο μια καλυτερη εμφανιση, μας χαριζει προστασια απο μια μεγαλη ομαδα παθησεων, οπως ο διαβητης η οι καρδιο παθειες, που μαστιζουν την κοινωνια μας. Ευτυχως, αυτο τωρα πια μπορει να γινει χωρις να ειναι πια απαραιτητο να στερηθουμε τις γλυξες γευσεις. Και αυτο γιατι σημερα υπαρχει το "...light", που σας χαριζει την ιδια γευση που τοσο εχετε αγαπησει στο κλασικο "...", με τη διαφορα οτι τωρα πια μπορειτε να το απολαμβανετε χωρις ενοχες γιατι εχει ελαχιστες μονο θερμιδες.

Το παράδειγμα της Αρμενίας στο σκάκι

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ποιος ξέρει για τις ικανότητες της Αρμενίας; Κι όμως θέλουμε δεν θέλουμε ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ομαδικό σκάκι. Οι ειδικοί γνωρίζουν εδώ και χρόνια τον παγκόσμιο πρωταθλητή Tigran Vartanovich Petrosian (1929 -1984) από το 1963 έως το 1969, αλλά και πιο πρόσφατα τον Levon Grigor Aronian (1982 - ), ο οποίος είναι ήδη ανάμεσα στους 6 παίκτες, οι οποίοι έχουν ELO από 2800 και πάνω. Μόνο που ο πρώτος ανήκει στη Σοβιετική περίοδο της Αρμενίας κι ο δεύτερος έχει ακόμα μέλλον, κι έτσι αντιμετωπίζονται ως εξαιρέσεις.

Ν. Λυγερός : Τοποστρατηγικό Καστελλόριζο

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Η ανάγκη και η ανάδειξη της τοποστρατηγικής έννοιας του Καστελλόριζου, είναι απαραίτητες. Γνωρίζουμε ότι κάθε τουρκικό σχέδιο κατάληψης ελληνικών νησιών, εμπεριέχει τουλάχιστον το Καστελλόριζο. Μόνο που δίνουμε την εντύπωση σε όλους ότι αυτό το νησί, όχι μόνο δεν προστατεύεται, αλλά είναι και απομονωμένο. Με άλλα λόγια, πιο απλοϊκά, αυτή η υπόθεση δεν παλεύεται διότι είναι χαμένη από χέρι. Βέβαια δυσκολευόμαστε να το πούμε τόσο ωμά, αλλά ο κρατικός φορέας αυτό έχει συνεχώς στο νου του όταν συνομιλεί.