Εβραϊκό παραμύθι το ολοκαύτωμα . Αποκαλύπτει ο Ερυθρός Σταυρός ... Ένας λαός στην πλειοψηφία του βδέλυγμα ...

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015


Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό" Ολοκαύτωμα
ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί ήταν 271 χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Ένα έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού επιβεβαιώνει ότι 271.000 άνθρωποι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου 2. Δεν είναι 6.000.000 Εβραίοι. Και δεν ήταν όλοι Εβραίοι.... ξέραμε ότι υπήρχαν Σταθμοί Ερυθρού Σταυρού σε κάθε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και αναρωτιόμασταν πώς να εντοπίσουμε τα αρχεία.
Αυτό δεν θαήταν εύκολο, γιατί ξέραμε ότι ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός ιδρύθηκε από τον Rothschild και είχαν πάντα Σιωνιστική Εβραϊκή ηγεσία. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες απάτες που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπου ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων των αποζημιώσεων πηγαίνουν απευθείας στα χέρια των Τραπεζιτών.


Αλλά αυτό το έγγραφο είναι μάννα εξ ουρανού. ο Jim Stone εισέρχεται πάλι!
Αποδεικνύει το μαζικό ψέμα που διαδίδεται από τους σιωνιστές Εβραίους και τα εβραϊκά ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και δείχνει πώς έχουν καταστρέψει την ιστορία, ακόμη και στα σχολεία μας και τα βιβλία της ιστορίας.
Αν ήμουν στη Γερμανία, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο, και να μηνύσω το Ισραήλ για τα χρήματα που απέσπασε από αυτούς, ως αποζημίωση για του υποτιθέμενους εβραϊκούς θανάτους 6.000.000. Και την Γαλλία επίσης!
Πρόκειται για σκέτη απάτη και εκβιασμό. Και το έγγραφο αυτό το αποδεικνύει. Μαζί και τα ψέματα !

Περισσότερα εδώ : http://truedemocracyparty.net/2012/06/red-cross-expose-jewish-holocaust-hoax/

πηγή