Ωχ ! Ο Δένδιας νέος υπουργός Άμυνας ! Άλλος ένας εβραίος σε στρατηγικό πόστο

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014


Τη θέση του κ. Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης καταλαμβάνει ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας ΣκρέκαςΟ Νίκος Δένδιας είναι ο νέος υπουργός Αμυνας στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΕ. 
Ο κ. Δένδιας λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, στην απόφαση του κ. Σαμαρά βάρυνε το σοβαρό προφίλ (!!! θαυμάσιο προσόν ) του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, καθώς κρίθηκε ότι θα μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. (μετά την ανάπτυξη που προσέδωσε από το υπουργείο ανάπτυξης βεβαίως βεβαίως !!!)

Τη θέση του κ. Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης καταλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας είναι και νέος ηλικιακά, καθώς είναι μόνο 40 ετών.

Η ορκωμοσία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:30.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης, ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια" και μετά (όχι ρε πούστη ... θα μας πηδήξει μαι μετά θα φύγει ο μπαγλαμάς ), το απόγευμα, θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μεγαρο.

Επίσης, είπε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους, ότι ειναι η επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με το διάδοχό του στο υπουργείο Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα ο οποίος επίσης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί, επισημαίνοντας ότι τους συνδέει μακρά φιλία.


ΥΓ. Με πράσινα γράμματα είναι σχόλια του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ***

DIGEA – το μεγάλο σκάνδαλο : Με 19 χιλιάρικα τον χρόνο, λυμαίνονται τις δημόσιες συχνότητες, αξίας δισεκατομμυρίων!


ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Μια χούφτα νταβατζηδες λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο με χορηγία της κυβερνησης, αλλα ουδείς – πλην ελαχίστων- το στηλιτεύει γιατι θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη της “ενημέρωσης”!
Πόσο ακριβως χάνει το δημόσιο; Ενδεικτικό ειναι το παράδειγμα της Κεντρικής Μακδονιας. Η εταιρεια των βαρόνων πληρώνει στο κράτος μόλις 19,200 Ευρώ τον χρόνο, ενώ ζητά απο τους αντίστοιχους σταθμούς το πόσο των… 672,000 Ευρω! Για έναν χρόνο!
Κάντε την αναγωγή για ολόκληρη την χωρα και θα καταλάβετε πόσα δισεκατομμύρια χάνει το κράτος ετησίως, που φυσικά θα καταλήξουν στις τσέπες των ιδιωτών – στυλοβατων της κυβερνησης. Digea με μετόχους τους τηλεοπτικούς σταθμούς: Mega, Αντ1, ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ALPHA και Μακεδονία
Στο Ολυμπια έχουμε γράψει απο την αρχή του σκανδάλου πως εάν οι δημόσιες συχνότητες αποδίδοντο στα ασφαλιστικά ταμεία, τότε απλούστατα θα είχε λυθεί σε μεγαλο βαθμό το πρόβλημα των συντάξεων. Αλλά θα κέρδιζαν λιγότερα οι χρεοκοπημενοι νταβατζηδες…
Η είδηση απο τις typologies.gr
Σε δύο ημέρες αναμένεται να γίνει η ψηφιακή μετάβαση στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα. Το υπουργείο Μεταφορών αντιμετωπίζει το «αγκάθι» της Μακεδονίας, όπου 16 τηλεοπτικοί σταθμοί αρνούνται να υπογράψουν τη σύμβαση με την Digea. Ο Μενέλαος Δασκαλάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, δήλωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να δοθεί αναβολή στην ψηφιακή μετάβαση.
Οι σταθμοί της Μακεδονίας, από τη δική τους πλευρά, υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να πληρώνουν στην Digea 672.000 ευρώ τον χρόνο για την ψηφιακή εκπομπή του σήματός τους όταν η εταιρεία δίνει στο κράτος για τις συχνότητές τους το ποσόν των 288.000 ευρώ για 15 χρόνια, δηλαδή 19.200 ευρώ τον χρόνο! Υποστηρίζουν, επίσης, πως η εταιρεία έχει πολύ μικρά έξοδα για τη Μακεδονία, καθώς τα κέντρα εκπομπής είναι λίγα και ορισμένα από αυτά λειτουργούν ήδη. Σε αντίθεση με την Κεντρική Μακεδονία, τα κανάλια της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας έχουν ήδη υπογράψει με την Digea.