Όποιος δεν είναι έτοιμος να αντέξει μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

 
Η μια πλευρά του νομίσματος, δηλαδή η Κομμουνιστική, εκφράζεται από το 1974 σε κάθε Μέσο (Τηλεόραση, Ράδιο, Έντυπο Τύπο) 38 έτη αδιάκοπα, ώρα είναι και μέσω μοναδικού δημοκρατικού μέσου (δηλαδή του ιντερνετ) να ρίξουμε λίγο φως και στην άλλη πλευρά
Επί των ημερών της 21ης Απριλίου δεν κυνηγήθηκαν όλοι οι Κομμουνιστές, αλλά μόνο όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν την αναγέννηση της διαλυμένης Ελλάδος, για αυτό άλλωστε και οι ελάχιστοι σε αριθμό οι βασανισμοί, μην ξεχνάμε ότι αντιστοίχως το ολοκληρωτικό καθεστώς του Στάλιν σκότωσε 20.000.000 αντιφρονούντες ξέχωρα από αυτούς που βασάνισε. Η 21η Απριλίου ήθελε να σταματήσει την 100% ανθελληνική ιδέα του Κομμουνισμού η οποία έβαζε και βάζει φρένο στο Ελληνικό Πνεύμα.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ξεκινάμε με το Διάγγελμα της 21ης Απριλίου προς τον Ελληνικό λαό:





«Ελληνικέ Λαέ
Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους μας. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός το Κοινοβουλίου, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της κρατικής μηχανής, η πλήρης έλλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας, η κακομεταχείρισις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.
Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την επέμβασιν του Στρατού μας. Η επέμβασις αύτη βεβαίως αποτελεί εκτροπήν εκ του Συντάγματος, αλλά η εκτροπή αύτη ήτο επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Πατρίδος. Η σωτηρία της Πατρίδος είναι ο υπέρτατος νόμος. Αι εκλογαί, αι οποίαι προεκηρύχθησαν, δεν ήτο δυνατόν να δώσουν την λύσιν εις το υφιστάμενον αδιέξοδον. Πρώτον, διότι, υπό τας παρούσας συνθήκας, ήτο αδύνατος η ομαλή δεξαγωγή των και, δεύτερον, διότι οιονδήποτε και αν ήτο το αποτέλεσμα αυτών, θα ωδηγούμεθα μοιραίως εις την αιματοχυσίαν και το χάος.
Δι’ αυτό επενέβη ο Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου. Εις ολόκληρον την Χώραν επικρατεί απόλυτος γαλήνη και τάξις. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κυβερνήσεως εστρατεύθησαν προς εκτέλεσιν του προς την Πατρίδα καθήκοντος.
Ποίοι είμεθα: Δεν ανήκομεν εις ουδέν πολιτικόν κόμμα, και ουδεμίαν πολιτικήν παράταξιν είμεθα διατεθειμένοι να ευνοήσωμεν εις βάρος της άλλης. Δεν ανήκομεν ούτε εις την οικονομικήν ολιγαρχίαν, την οποίαν ομοίως δεν είμεθα διατεθειμένοι να αφήσωμεν να προκαλή την πενίαν. Ανήκομεν εις την τάξιν του μόχθου. Και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων.
Ελαυνόμεθα αποκλειστικώς από πατριωτικά κίνητρα και επιδιώκομεν να καταργήσωμεν την φαυλοκρατίαν. Να εξυγιάνωμεν τον δημόσιον βίον. Να απομακρύνωμεν από τον οργανισμόν της Χώρας την σήψιν από την οποίαν εκινδύνευε. Να αποτρέψωμεν τον διχασμόν και την αλληλοσφαγήν προς την οποίαν μας κατηύθυναν κακοί Έλληνες και να δημιουργήσωμεν υγιείς βάσεις δια την ταχείαν επάνοδον της Χώρας εις τον αληθώς ορθόδοξον κοινοβουλευτικόν βίον.
Κηρύσσομεν την συναδέλφωσιν. Από της στιγμής αυτής δεν υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.
Υπάρχουν βεβαίως, και ελάχιστοι εφιάλται δημαγωγοί, ασυνείδητοι καιροσκόποι και κατ’ επάγγελμα αναρχικοί. Αυτοί επεδίωξαν να μας διχάσουν! Και μας ονομάζουν αριστερούς, κεντρώους, κεντροαριστερούς και δεξιούς. Επεδίωξαν να ενσταλάξουν εις την ψυχήν μας, με κάθε τρόπο, το μίσος των μεν προς τους δε. Επεδίωξαν να μας φανατίσουν και να μας εξωθήσουν εις τον αλληλοσπαραγμόν. Αυτούς τους εμπρηστάς θα απομονώσωμεν και όλοι ημείς οι άλλοι Έλληνες ηνωμένοι, θα βαδίσωμεν εμπρός την οδόν τού προς την Πατρίδαν καθήκοντος και της αρετής. Προς την ριζικήν αλλαγήν. Προς την ευημερίαν και την πρόοδον.
Ο βασικός μας στόχος είναι δικαιοσύνη. Η δικαία κατανομή του εισοδήματος. Η ηθική και υλική εξύψωσις του κοινωνικού συνόλου και ιδιαιτέρως των αγροτών, των εργατών, και των πενεστέρων τάξεων. Η στοργή της Κυβερνήσεως θα στραφή αμέριστος προς την νεολαίαν και τα προβλήματά της. Μετά την παγίωσιν ομαλού ρυθμού και την δημιουργίαν των καταλλήλων προς τούτο συνθηκών, το ταχύτερον δυνατόν θα επανέλθη η Χώρα εις τον Κοινοβουλευτισμόν επί υγιούς βάσεως. Τότε η αποστολή της Κυβερνήσεως θα έχη λήξη.
Προς αποτροπήν του διχασμού και της ετοίμου να εκσπάση εμφυλίου συρράξεως, η οποία ωδήγει εις αιματοχυσίαν και κοινωνικήν και εθνικήν καταστροφήν, η Κυβέρνησις προέβη εις την κήρυξιν του Στρατιωτικού Νόμου καθ’ άπασαν την Χώραν. Η Κυβέρνησις δηλοί κατηγορηματικώς, ότι είναι αποφασισμένη να φέρη εις πέρας δια παντός μέσου και με ταχύν ρυθμόν την βαρείαν αποστολήν την οποίαν ανέλαβεν. Είναι αποφασισμένη να εκπληρώση εις το ακέραιον τας υποχρεώσεις της έναντι του Ελληνικού Λαού. Επικαλείται την καθολικήν συμπαράστασιν του λαού διά την πραγματοποίησιν του σκοπού της. Ζητεί πλήρη πειθαρχίαν προς τον Νόμον του Κράτους. Όπως συμβαίνει εις όλας τας πολιτισμένας Χώρας. Διότι πραγματική ελευθερία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει Νόμος. Εκεί, όπου η ελευθερία του ενός φθάνει μέχρι του σημείου, εις το οποίον αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Η Κυβέρνησις οφείλει να προειδοποιήση κατά τον πλέον κατηγορηματικόν τρόπον, ότι οιαδήποτε αντίδρασις εις το εθνικόν της έργον τής αλλαγής, οποθενδήποτε προερχομένη, θα παταχθή πάραυτα διά παντός εις την διάθεσίν της μέσου.
Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω ο Βασιλεύς!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!
Αθήναι τη 22α Απριλίου 1967
Ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως Κων/νος Κόλλιας τ. Εισαγγελεύς Αρείου Πάγου».

---------------

Τα βασικά σημεία του διαγγέλματος είναι:

1. ότι οι Απριλιανοί δεν ανήκουν στην οικονομική ολιγαρχία και δεν προκειται να αφήσουν την οικονομική ολιγαρχία να προκαλεί πενία στον λαό.

2. ότι από την 21η Απριλίου και πέρα δεν θα κοιτάζει αν προ της 21ης ο λαός άνηκε σε αριστερά κέντρο ή δεξιά, και ότι όλοι μαζί θα κοιτάξουν το κοινό καλό του λαού και της Πατρίδος.

3. Ότι οι νόμοι θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί.

4. Ότι μετά την εξομάλυνση της κρατικής λειτουργίας θα γίνουν εκλογές

5. ξεχωρίζει την Ελευθερία από την ασυδοσία λέγοντας ότι η ελευθερία του ενός θα σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου.

6. προειδοποιεί τον οποιονδήποτε προσπαθήσει να ανακόψει το εθνικό έργο της ανάπτυξης ότι θα τιμωρηθεί.


όσον αφορά το 1ο: Όντως έζησαν και πέθαναν στην ψάθα ενώ οι Κομμουνιστάδες κολυμπάνε στο χρήμα. Επίσης επί Παπαδοπούλου - Παττακού - Μακαρέζου, ο λαός για πρώτη φορά είχε εργασία και οικονομική ανάπτυξη ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!!

όσον αφορά το 2ο: έχει την καλή διάθεση να ξεχάσει το κομμουνιστικό παρελθόν του οποιουδήποτε διότι ο στόχος δεν είναι να καθαρίσουν τον κόσμο αλλά η Ελλάδα να γίνει αυτό που πραγματικά είναι. Συνεπώς είναι εναντίον της κομμουνιστικής ιδέας και όχι των ίδιων των Κομμουνιστών αυτού καθ εαυτού

όσον αφορά το 3ο: Οι νόμοι που προάγουν το κοινό καλό και την τάξη θα πρέπει να εφαρμοζονται

όσον αφορά το 4ο: Σκοπός ήταν η εξομάλυνση του χάους που επικρατούσε, και όντως διακήρυξαν εκλογές λίγο πριν τους ρίξουν οι Αμερικάνοι μέσω του Ιωαννίδη και του Πολυτεχνείου

όσον αφορά το 5ο: μπαίνει φραγμός στην ασυδοσία που κάποιοι για ιδιοτελείς σκοπούς ονομάζουν "ελευθερία"

όσον αφορά το 6ο: δεν αναφέρεται σε Κομμουνιστές, μιλάει για τους εχθρούς της Πατρίδος. Το ίδιο συνέβαινε και στην Αρχαία Ελλάδα που δεν υπήρχε κομμουνισμός, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα σε όλες τις χώρες του πλανήτη εκτός από την Ελλάδα...


Στην συνέντευξη του Στυλιανού Παττακού (που υπάρχει στο τέλος) αλλά και στο βιβλίο του "21η Απριλίου, Διατι; Ποιοι; Πως;" μας ενημερώνει ότι οι Απριλιανοί αναγκάστηκαν να επέμβουν εφαρμόζοντας ήδη υπάρχον σχέδιο "Προμηθευς". Το σχέδιο αυτό ήταν στρατιωτική επέμβαση σε περίπτωση Εθνικού κινδύνου.

Ποιος ήταν ο Εθνικός Κίνδυνος; ο 4ος γύρος του Κομμουνισμού στην Ελλάδα δια μέσω του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε εισχωρήσει στο στράτευμα και είχε στρατολογήσει Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού, την γνωστή οργάνωση ΑΣΠΙΔΑ (Αξιωματική Σώσατε Πατρίδα Ιδανικά Δημοκρατία Αξιοκρατία) με σκοπό να κάνει πραξικόπημα όπως μας ενημερώνει η Καθημερινή σε άρθρο της την 22η Φεβρουαρίου του 1967. Υπενθυμίζουμε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα την εποχή εκείνη ήταν παράνομο, το νομιμοποίησε ο Καραμανλής το 1974.

(Στην πραγματικότητα το σχέδιο "Προμηθεύς" το είχε οργανώσει ο Βασιλιάς ο οποίος γνώριζε τα σχέδια του Ανδρέα. Για να μην χάσει τον θρόνο του λοιπόν, έβαλε τον αρχηγό Στρατού Σπαντιδάκη να οργανώσει το σχέδιο Προμηθευς, και ο Σπαντιδάκης απευθύνθηκε στην ΚΥΠ και συγκεκριμένα στον Παπαδόπουλο, Παττακό, Μακαρέζο. Λίγο πριν λοιπόν ξεσπάσει οι μεταξύ των δυο σύγκρουση οι Παπαδόπουλος Παττακός Μακαρέζος τους την βγήκαν στην στροφή).

Έδιωξαν τελικώς και τον Βασιλιά και τον Ανδρέα από την Ελλάδα, το κακό ήταν ότι τον Ανδρέα τον έδιωξαν προσωρινά, ο οποίος επανήλθε και κατέστρεψε την Ελλάδα (όπως αποδεικνύεται στο γράφημα του χρέους που θα δείτε παρακάτω).

όπως λοιπόν μας ενημερώνει η Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 22 Φεβρουαρίου 1967, ο Ανδρέας ενημερώνει ότι στις επερχόμενες εκλογές της 28 Μαίου 1967 (μετά 3 μήνες) δεν θα δεχθεί το αποτέλεσμα και θα ορκίσει δική του κυβέρνηση στην Πλατεία Συντάγματος με το ζόρι, δηλαδή θα κάνει πραξικόπημα. Με τι πλάτες; τους Αξιωματικούς του ΑΣΠΙΔΑ (η οργάνωση αυτή πιθανότατα να οργανώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής), άρα μιλάμε για στρατιωτικό Πραξικόπημα... επίσης από τα λεγόμενα του Ανδρέα προκύπτει η σύνδεση του με την ΕΔΑ (Το παραδέχεται και ο ίδιος ο Κύρκος σε ένα από τα βίντεο παρακάτω) άρα τον 4ο γύρο Κομμουνιστικής λαίλαπας στην Ελλάδα για το οποίο οι Απριλιανοί ενεργοποιήσανε το σχέδιο "Προμηθεύς"



κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε μορφή .pdf



Γιατί όμως τέτοια εμμονή των Απριλιανών κατά της κομμουνιστικής ιδέας; δεν ήθελε ο κομμουνισμός να πάει μπροστά η Ελλάδα;

Ας παρουσιάσουμε λοιπόν την πραγματικότητα με μάρτυρες τους ίδιους τους Κομμουνιστές:

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, δηλαδή την Φεντερασιόν, η οποία έγινε ΣΕΚΚΕ η οποία έγινε ΚΚΕ. Ας δούμε λοιπόν τους δημιουργούς της:
Ο δημιουργός είναι ο Αβραάμ Μπεναρόγιας, Εβραίος από την Ισπανία. Το 1908 μετακόμισε από την Βουλγαρία στην Θεσσαλονίκη, και ένα χρόνο αργότερα (1909) ίδρυσε την Φεντερασιόν. Ο ίδιος ήταν τυπογράφος. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε τηλεόραση ή ραδιόφωνο, οπότε μπορούμε να φανταστούμε τι δύναμη είχε ο έντυπος τύπος.
Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Εργατικής Ομοσπονδίας (ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ). - Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.50:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Τα ονόματα στην αίτηση είναι τα εξής:
Ζακ Αμαρίου
Α. Αρδίτι
Σ. Γκικόπουλος
Μ. Καράσσο
Σ. Κουένκα
Χ. Μπενρουμπί
Χ. Χαουέλ


Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Νεολαίας.- Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.70:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Τα ονόματα στην αίτηση είναι τα εξής:
Μεντές Μπενατόν
Αβράμ Κουένκα
Χαίμ Χαουέλ
Αβράμ Μενασέ
Μωής Σαδικάριο
Σιαλόμ Νισίμ
Ισάκ Σερρέρο

θα παραθέσουμε από το βιβλίο-ντοκουμέντο του πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ Ε. Σταυρίδη «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» την μαρτυρία του σοσιαλιστή Νίκου Γιαννιού, ο οποίος παραβρέθηκε στο ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ και αποχώρησε αμέσως μόλις κατάλαβε ποιοι κρύβονταν πίσω από τα παρασκήνια: «Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας, όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν. Δυστυχώς, τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισακούσθησαν εφ’ όσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δεγύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. Προσήλθαμε, εν τούτοις, ως μειοψηφία εις το πρώτον σοσιαλιστικόν συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ αποχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνομε όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας».

Η πρώτη εφημερίδα που βγάζει ο Μπεναρόγια με τίτλο Avanti είναι καθολικά στην Εβραϊκή γλώσσα


Αποδείξεις το ότι ο Αβραάμ Μπεναρόγια και η Φεντερασιόν ήταν με τις ευλογίες της Εβραϊκής Κοινότητος βρίσκουμε στο διμηνιαίο Περιοδικό "Χρονικά" του 2011, τεύχος 231, το οποίο Εκδίδει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (υπάρχει διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου).

Στο παρακάτω βλέπουμε ότι η εφημερίδα "Εμπρός" και η "Αβάντι" είναι εφημερίδες υπό την αιγίδα του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου

Για να δούμε όμως τι έλεγε η Εβραική Εφημερίδα "Εμπρός" το 1913 για την Μακεδονία:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση  (εφημερίδα Εμπρός 29-4-1913)
Η Εβραϊκή εφημερίδα "Εμπρός" το 1913 μας ενημερώνει λοιπόν, ότι επιτροπή Ιουδαίων και Οθωμανών μεταβαίνει στο Λονδίνο ως προς την αυτονομία της Μακεδονίας για λογαριασμό των Εβραίων και Θράκης για λογαριασμό Τούρκων (σαν να μην πέρασε μια μέρα).

Το θέμα της αυτονόμησης της Μακεδονίας συνεχίστηκε από τον Ριζοσπάστη και ιδού μερικές αποδείξεις με μάρτυρες τους ίδιους:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το ντοκουμέντο σε PDF
(Ριζοσπάστης 14-12-1924)

κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το ντοκουμέντο σε PDF
(Ριζοσπάστης 14-12-1924)
Είναι 1924, δηλαδή 11 χρόνια μετά που ο Ελληνικός Στρατός πήρε πίσω την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, παρόλα αυτά γι αυτούς ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει...Επίσης εδώ διακρίνουμε ότι οι ΕβραιοΚομμουνιστές θέλουν να προστατέψουν τους ΣλαβοΣκοπιανούς "Μακεδόνες" και εναντιώνονται στους Βουλγάρους οι οποίοι είχαν βλέψεις προς τα Σκόπια (σαν να μην πέρασε μια μέρα).

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση
είναι 1931, και συνεχίζουν να μιλούν για "Μακεδονικό" λαό (Σλάβους). Εντύπωση κάνει ότι κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, οι κομμουνιστές τα παιδιά από το παιδομάζωμα που έκαναν στην Μακεδονία τα έστελναν σε Σλαβικές περιοχές και Σοβιετική Ένωση.

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση

# Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικό άρθρο με ντοκουμέντα και πολλά βίντεο σχετικά με την αυτονόμηση της Μακεδονίας δια του γνωστού Τζορτζ Σόρρος, και ποια η σχέση που μπορεί να έχει ο Σόρρος με το Ουράνιο Τόξο, τον Βαλιανάτο, τους Κομμουνιστές και τους Οικολόγους Πράσινους
# Επίσης κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε ποια η σχέση του Παπανδρέου με τον Σόρρος και όλους τους υπόλοιπους προαναφερθέντες.
Αν τώρα κάποιος σκεφτεί ότι αυτά είναι παλιές ιστορίες περί Μακεδονίας, Σλάβων Θράκης Αιγαίου  κτλ, δεν έχει παρά τα δει τις αποδείξεις πάντα με μάρτυρα τους ίδιους στο τι υποστηρίζουν ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Προχωράμε στης θέσεις που είχαν και έχουν για την καταστροφή στην Μικρά Ασία πάντα με μάρτυρες τους ίδιους:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση
Πάντα με διάφορες δικαιολογίες που μόνο ένας καθυστερημένος νους θα μπορούσε να πιστέψει, συνέχισαν το ανθελληνικό τους έργο εκτός από την Μακεδονία - Θράκη και στην Μικρά Ασία!!!
Οι Τούρκοι ήταν Μογγολικά φύλλα τα οποία κατέβηκαν από τις Στέπες τον 10ο αιώνα μ.Χ., η περιοχή της Ιωνίας ήταν ήδη κατοικημένη από Έλληνες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα! Οι αποδείξεις του τύπου Ναού της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα) θα έπειθαν και τον πλέον δύσπιστο. Το ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν την Ιωνία δεν το λογίζουν ως ιμπεριαλισμό οι κομμουνιστές, το ότι οι Έλληνες πήγαν να πάρουν πίσω κάτι που τους άνηκε επί χιλιετίες είναι ιμπεριαλισμός και γι αυτό συνεισέφεραν στην ήττα μας... η λογική αστειεύεται...

Την ήττα μας στην Μικρά Ασία λέει την επιδιώξανε (χωρίς να μας εξηγήσουν πως...) με την δικαιολογία ότι μας είχαν βάλει λέει οι ξένοι να καταδυναστεύσουμε τους Τούρκους και άλλες τέτοιες τρέλες, αλλά δεν μας εξήγησαν γιατί λύσσαγαν όταν τιμούσαμε τον Χρυσόστομο Σμύρνης όταν πια τα αδέρφια τους οι Τούρκοι δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο από ιμπεριαλιστές ξένους ή ντόπιους; κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό άρθρο στο οποίο οι Κομμουνιστές αποκαλούν "σκυλολόι" αυτούς που πήγαν στο μνημόσυνο του Χρυσόστομου. Έντονη εντύπωση κάνει η ταύτιση τους με τους Τούρκους!!! (σαν να μην πέρασε μια μέρα)

για να δούμε από που βρήκε χρήματα ο Κεμάλ για να κάνει την επάνοδο μετά από την δική μας "αλληγορία"
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση

Για να δούμε τώρα ποια είναι η πατρίδα των Κομμουνιστών όπως το μαρτυρούν οι ίδιοι στον ριζοσπάστη 14.11.1935:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση

Είδαμε λοιπόν το ποιοι είναι οι δημιουργοί του Κομμουνισμού στην Ελλάδα, είδαμε ποιες οι θέσεις τους για το Μακεδονικό, την Θράκη, την καταστροφή της Μικράς Ασίας που ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ όπως λένε οι ίδιοι, ότι δεν θεωρούν την Ελλάδα πατρίδα τους κ.α.
Για να δούμε τώρα τις θέσεις των Κομμουνιστών κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο:

Εδώ βλέπουμε την Ναζιστική Γερμανία με την Σταλινική Σοβιετική Ένωση στην γνωστή συμφωνία "Μολοτων Φον Ρίμπεντροπ" με την οποία μοίρασαν την Ευρώπη

Ιδού και η ΝαζοΚομμουνιστική συμφωνία και το μυστικό πρωτόκολλο που υπέγραψαν στην Μόσχα την 28η Σεπτ. του 1939.
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση



δείτε περισσότερα στο σχετικό άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για όσους δεν το γνωρίζουν οι Κομμουνιστές στην αρχή του Β ΠΠ δεν πολέμησαν τον Χίτλερ με διάφορες κομμουνιστικές δικαιολογίες, όταν ο Χίτλερ παρέβει την συμφωνία με τον Στάλιν οι Κομμουνιστές θυμήθηκαν ότι πολεμάνε τον κακό ιμπεριαλιστή Χίτλερ, μετά όταν τα ξαναβρήκαν Χίτλερ Στάλιν οι Κομμουνιστές θυμήθηκαν ότι δεν πολεμάνε και τελικώς ξαναθυμήθηκαν ότι πολεμάνε όταν ο Χίτλερ τους την έφερε...

Αλλά για να δούμε τα σύμφωνα των Κομμουνιστών με τους Ναζιστές εδώ στην Ελλάδα:



Δείτε αναλυτικά το σχετικό άρθρο με τα σύμφωνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ας πάμε λίγο παρακάτω βλέποντας μερικά πράγματα για κάτι το οποίο θίξαμε στην αρχή, δηλαδή το πραξικόπημα που ετοίμαζε ο Ανδρέας και αν τελικά οι Αμερικάνοι ήταν πίσω από τους Απριλιανούς ή τον Ανδρέα...

Ας δούμε κατ αρχάς την καταγωγή του Ανδρέα. Ο Ζιγμούνδος Μινέικο ΠολωνοΕβραικής καταγωγής είχε μια κόρη την Σοφία, η οποία παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπανδρέου. Καρπός του έρωτος τους... ο Ανδρέας. Σύμφωνα με τον Μωσαικό νόμο, Εβραίος λογίζεται αυτός που είναι από μαμά Εβραία... αποδείξεις για την εν λόγω καταγωγή ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Οι σχέσεις του Ανδρέα με τον Ροκφέλερ
Ο Ανδρέας Παπανδρέου σπούδασε στην Αμερική και νυμφεύτηκε την επίσης ομόφυλη εξ Αμερικής Μαργαρίτα Τσάντ. Οι σχέσεις τους με την γνωστή οικογένεια Ροκφέλερ μάλλον ήταν κοντινές, διότι αφενός η χρηματοδότηση του Ανδρέα για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ το 1974 ήταν 100.000.000 $ από την τράπεζα Chase Manhattan η οποία ανήκει στην γνωστή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ροκφέλερς (αποδείξεις και το έγγραφο ΕΔΩ) και η Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου έφερε στην Ελλάδα την ίδια εποχή τον Φεμινισμό, δημιούργημα επίσης των Ροκφέλερς (αποδείξεις ΕΔΩ).

Ανδρέας ο "αντιΑμερικάνος"
Τις πρώτες ώρες της 21η Απριλίου οι "αμερικανοΚινούμενοι" Παπαδόπουλος Παττακός Μακαρέζος πιάνουν κάποιους πολιτικούς τους οποίους πηγαίνουν ως πολιτικούς κρατούμενους στο ξενοδοχείο "Πικέρμι" στο Πικέρμι. Μεταξύ αυτών και ο "αντιΑμερικανός" Ανδρέας...
Ας αφήσουμε τα στοιχεία να αποδείξουν ποιος ήταν αμερικανοΚινούμενος και κατά πόσο ο Ανδρέας ήταν αντιΑμερικανός.
Η εφημερίδα Μεσημβρινή της 21ης Απριλίου του 1987, για την συμπλήρωση 20 ετών από την έναρξη της επανάστασης κάνει ένα αφιέρωμα το οποίο σας παραδίδεται στις οθόνες σας, τα έγγραφα που παραθέτει η εφημερίδα είναι αποχαρακτηρισμένα στα χέρια ενός ιστορικού οποίος και τα έδωσε στο φως της δημοσιότητος:


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση

Τι προκύπτει από τα αποχαρακτηρισμένα του state department?
ότι οι Αμερικάνοι δεν γνωρίζουν ποιοι έκαναν το πραξικόπημα, και δίνεται η εντολή η Αμερικάνικη Πρεσβεία να ψάξει να τους βρει ΆΜΕΣΑ για να τους απειλήσει ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!  Ποιος ήταν ρε παιδιά τελικά ο Ανδρέας που θα ξεσηκωνόταν ολόκληρη Αμερική;;;;;
"Εμπιστευτικό 4753 21.04.1967 ώρα 11:25
1. Από διάσπαρτες ακόμη πληροφορίες, σχημάτισα την εντύπωση ότι το εκδηλωθέν σήμερα το πρωί κίνημα, έγινε από μικρο τμήμα του στρατού και δεν περιλαμβάνει, επαναλαμβάνω δεν περιλαμβάνει την ανώτατη ηγεσία, τον Βασιλέα ή πολιτικούς αρχηγούς. Οι αρχηγοί των επιτελείων αντιμετωπίζοντας το ερώτημα αν θα συνεργαστούν φαίνονται όλοι να συμμετέχουν και να συνεργάζονται ενεργώς στον σχεδιασμό των υπόλοιπων ενεργειών. Η διοίκηση του στρατού φαίνεται ΕΝΩΜΕΝΗ και πλήρως αφοσιωμένη στο κίνημα (άρα δεν μπορούμε να τους "σπάσουμε" σαν να έλεγε ο Αμερικάνος ). Ο Βασιλεύς δεν φαίνεται να φοβάται πλέον πιθανή σύλληψη του όπως όταν του μίλησε ο στρατιωτικός ακόλουθος στις 4:15 τοπική ώρα, αλλά μάλλον φαίνεται να έχει επαφή με την στρατιωτική ηγεσία, σκεπτόμενος προς τα που θα βαδίσει εν συνεχεία. Πιθανώς να ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την στρατιωτική ηγεσία και όλοι τονίζουν εμφαντικώς την πίστη τους στον βασιλέα και το ΝΑΤΟ.
2. Μας είπαν ότι τα περισσότερα μέλη της κυβερνήσεως Κανελλόπουλου βρίσκονται υπό προστατευτική κράτηση. Ο Ανδρέας φέρεται σε τοπική στρατιωτική φυλακή.
3. Επειδή ακούσαμε ότι φήμες ότι μερικοί πολιτικοί κρατούμενοι κοποιήθηκαν, είπα στον διοικητή της JUSSMAG και τον στρατιωτικό ακόλουθο να τηλεφωνήσουν στον στρατηγό Παπαδάτο και να διαμηνύσουν ότι παρόμοιες πράξεις θα μεγαλώσουν πάρα πολύ τις τις περιπλοκές μιας ήδη μπλεγμένης καταστάσεως
4. Από ότι γνωρίζουμε επικρατεί ησυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Κρήτη και στις άλλες περιφέρειες
5. Δεν βλέπω ενδείξεις αντιστάσεως στο κίνημα (συνεχίζει να σχολιάζει ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν υπάρχει τρωτό σημείο για να το διασπάσουν!!!)
Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι οι Αμερικάνοι όχι μόνο δεν ήταν πίσω από τους Απριλιανούς εφόσον δεν γνώριζαν ποιοι ήταν οι αρχηγοί του κινήματος, αλλά προσπαθούσαν να βρουν τρωτό σημείο για να "σπασουν" το κίνημα. Αυτό μας δείχνει παράλληλα ότι ήταν ανήμποροι στο να κάνουν κάτι κατά των Απριλιανών άρα δεν είναι παντοδύναμοι όπως μας τους παρουσιάζουν... αυτό σημαίνει επίσης ότι το παραμύθι που τρώμε από το 1974 και δώθε ότι "μας πιέζουν οι Αμερικάνοι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς" ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!

Αξιοσημείωτο εμπιστευτικό όπως θα διαβάσετε στο pdf είναι το 4769 21.04.1967 ώρα 16.10 στο οποίο ο πατέρας της Μαργαρίτας Τζαντ Παπανδρέου ενημερώνει τον πρέσβη, ότι η Μαργαρίτα και τα παιδιά της είναι Αμερικανοί Υπήκοοι, δηλαδή ο Γιωργάκης που έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι Αμερικανός Υπήκοος, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;;;
Ο Αμερικάνος Πρόεδρος Λίντον Τζόνσον έστειλε διαβατήριο για τον Ανδρέα (γιατί μόνο για τον Ανδρέα;) το οποίο ο Ελληνοαμερικανός Αβρακότος παρέδωσε στους συνταγματάρχες λέγοντας τους τα εξής:



Αλλά τα στοιχεία δεν έχουν τελειωμό! Τι ήταν αυτό που αποδεικνύει περισσότερο από όλα ότι οι Απριλιανοί όχι μόνο δεν είχαν παρακινηθεί από τους Αμερικάνους, αλλά οι Αμερικάνοι είχαν κάθε λόγο να θέλουν να τους ρίξουν;
Ιδού οι αποδείξεις:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Στο ΦΕΚ της 21 Μαρτίου του 1970, οι "κακοί" Απριλιανοί νομοθετούν ότι τον ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ θα τον βγάλουν σε ΔΡΑΧΜΗ (άρθρο 13). Άλλοι δύο προσπάθησαν να απεγκλοβήσουν ορυκτό πλούτο των χωρών τους από το Δολάριο και όλοι γνωρίζουμε τι έπαθαν... ήταν ο Σαντάμ Χουσειν και ο Καντάφι.

Ενώ στα παρακάτω ΦΕΚ βλέπουμε ότι γίνεται επίσημα η ανάθεση έργου για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Και επειδή κάποιοι ίσως σκέφτηκαν ότι η ανάθεση έγινε σε Αμερικάνικες εταιρείες άρα μπλα μπλα μπλα, σας πληροφορούμε ότι τα ΦΕΚ των "κακών" Απριλιανών όπως γράφουν τα ίδια τα ΦΕΚ πατάνε στον Νόμο του 3948 του 1959 το οποίο λέει ότι ο Ορυκτός Πλούτος θα ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ιδού και το ΦΕΚ:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Έχουμε λοιπόν τον Μάιο του 1973 ετοιμασίες να βγάλουμε πετρέλαιο σε ΔΡΑΧΜΗ και τον Οκτώβριο προκηρύσσονται εκλογές για αρχές του 1974 (όπως είχαν πει άλλωστε στο Διάγγελμα τους) με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα έχει το δικαίωμα παλιός πολιτικός ή συγγενής αυτού να λάβει μέρος!!! ε αυτό ήταν και το ποτήρι που ξεχείλισε για το έξωθεν κατεστημένο, διότι με αυτά τα δυο θα έχαναν ίσως για πάντα το παιχνίδι, έτσι στήθηκε το σχέδιο Πολυτεχνείο στο οποίο μεταξύ των συνωμοτών παρασύρθηκε και πολύς καλοπροαίρετος αλλά πολύ ανόητος κόσμος.
Στόχος του Πολυτεχνείου ήταν να πέσει ο Παπαδόπουλος αλλά να μην έρθει ακόμα η ψευτο-δημοκρατία γιατί ο Kisinger είχε σχέδιο για την Κύπρο, το οποίο δεν έπρεπε να φωρτώσει στην ψευτο-δημοκρατία για ευνόητους λόγους. Έτσι έπεισαν τον ηλίθιο Ιωαννίδη να ρίξει τον Παπαδόπουλο με την υπόσχεση ότι θα του έδιναν την Κύπρο. Η Αδερφή του Ιωαννίδη είχε παντρευτεί έναν γνωστό Εβραίο ιδιοκτήτη Κλινικής στην Αθήνα όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο Παττακός στην παρακάτω συνέντευξη του. Ο Ιωαννίδης μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν τα μάτια στην πλάτη του Παπαδόπουλου, όμως το ρήγμα στην ενότητα που έψαχναν οι Αμερικάνοι στα εμπιστευτικά του 1967 τα βρήκαν το 1973 στο πρόσωπο του Ιωαννίδη.
Για λόγους ιστορικούς παραθέτουμε ακόμα ένα στοιχείο, ότι η Δαμανάκη "Εδώ πολυτεχνείο" είναι Εβραία όπως η ίδια παραδέχθηκε μέσα στο κΥνοβούλιο και ιδού τα πρακτικά μέσα από την ιστοσελίδα της Βουλής (δείτε το σχετικό άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένας νόμος αντικαθίσταται με έναν νέο, οπότε παύει να ισχύει ο παλιός και ισχύει ο νέος, έτσι το παρακάτω ΦΕΚ του 1975 αλλάζει τον νόμο των "κακών" χουντικών που ήθελε εξόρυξη ορυκτού πλούτο σε Δραχμή με νόμο των καλών δημοκρατών που θέλει την εξόρυξη σε Δολάριο:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Ας δούμε τώρα το γράφημα του χρέους το οποίο λέει πολλά. Το δεδομένο είναι ότι επί Παπαδοπούλου, Παττακού, Μακαρέζου το ηλεκτρικό μπήκε μέσα στο σπίτι, η βρύση μπήκε μέσα στο σπίτι, η τουαλέτα μπήκε μέσα στο σπίτι, τηλέφωνο μπήκε μέσα στο σπίτι, είχαμε βιομηχανική ανάπτυξη, πράγμα που δεν άρεσε σε αλλοδαπές βιομηχανίες π.χ. Siemens οι οποίες έδρασαν μετά το 1974 με τα μαυρα τους ταμεία στις μαύρες τσέπες πολιτικών... Ακόμα δρόμος πήγε παντού με την ΜΟΜΑ και όχι όπως σήμερα που στοιχίζει 25 εκατ. ευρώ το χιλιόμετρο, 5πλάσια από όλες της χώρες της Ε.Ε. δουλειές ο κόσμος είχε, χρήματα είχε και το σημαντικότερο ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, πράγμα που δεν άρεσε στις Τράπεζες τύπου FED Goldman Sachs IMF World Bank ECB.
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το γράφημα σε μεγέθυνση

Θέμα Κύπρου
Το 1959 ο Μακάριος και ο Καραμανλής υπέγραψαν την συνθήκη Ζυρίχης - Λονδίνου κατά την οποία η Κύπρος γινόταν ανεξάρτητο Κράτος μεν αλλά έθετε τους Τούρκους ως συγκυβερνήτες, Πρόεδρος ΕλληνοΚύπριος και αντιπρόεδρος ΤουρκοΚύπριος, δηλαδή νομιμοποιούσαν τους Τούρκους στην Κύπρο. Σύμφωνα λοιπόν με την συνθήκη αυτή δεν επιτρεπόταν Ελληνικός Στρατός ή Τουρκικός Στρατός στην Κύπρο. Ανεπίσημα ο Γεώργιος Παπανδρέου το 1964 είχε στείλει 5.000 άνδρες (όχι Μεραρχία που λένε), κάτι ανάλογο όμως είχαν κάνει και οι Τούρκοι.
Ο Στρατηγός Γρίβας χωρίς να ρωτήσει τους Απριλιανούς ενεργοποίησε τους 5.000 άνδρες τον Νοέμβριο του 1967 και προχωρούσε νικηφόρα, καλώς μέχρι εκεί, το κακό ήταν ότι η Ελλάδα στρατιωτικώς ήταν μαύρα χάλια, κληρονομιά των πολιτικάντηδων που ροκάνιζαν την Ελλάδα μέχρι εκείνη την στιγμή, και οι Απριλιανοί μέσα σε λίγους μήνες δεν είχαν προλάβει να εξοπλίσουν την Ελλάδα ούτως ώστε να μπορεί να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.
Τότε οι Τούρκοι κίνησαν το θέμα της "Μεραρχίας" βάση της συνθήκης Ζυρίχης - Λονδίνου που είχε υπογράψει ο Μακάριος και ο Καραμανλής. Το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ πήρε το μέρος τους (ω τι περίεργο), οι χώρες του ΝΑΤΟ είχαν τραβήξει τους υπηκόους τους από την Κύπρο και ήτα έτοιμοι για πόλεμο, ο ίδιος ο Μακάριος ζήτησε την απομάκρυνση του Ελληνικού στρατού αποκαλώντας τον "δυνάμεις κατοχής",  οπότε και οι Απριλιανοί αναγκάστηκαν να τραβήξουν πίσω τον Ελληνικό στρατό για να κερδίσουν χρόνο. την ίδια στιγμή όμως θέλησαν να εξοπλίσουν τον Κυπριακό στρατό με καλύτερα όπλα πράγμα που δεν δέχθηκε ο Μακάριος ο οποίος μάλιστα τους είχε πει "Έχω ανατρέψει Ελληνικές 14 Κυβερνήσεις θα ανατρέψω και εσάς".
Όταν έγιναν τα γεγονότα στην Κύπρο το 1974 στην Κυβέρνηση δεν ήταν Παπαδόπουλος Παττακός Μακαρέζος, είχαν πέσει 9 μήνες νωρίτερα οπότε δεν είναι δυνατόν να κατηγορήσουμε αυτούς, αλλά τον Ιωαννίδη και τον Kissinger, άλλωστε όπως λέει ο Παττακός η Ελλάδα το 1974 είχε εξοπλιστεί τόσο πολύ, που ένας πόλεμος με την Τουρκία θα απέβαινε μοιραίος γι αυτήν μια για πάντα.
Ο φάκελος της Κύπρου παραμένει επτασφράγιστος στα υπόγεια της βουλής, η λογική λέει ότι σε ένα αντιΧουντικό κράτος μετά το 1974 θα τον είχαν ανοίξει για να αποδείξουν την ενοχή των χουντικών, παρόλα αυτά παραμένει επτασφράγιστος, γιατί; φοβούνται τα στοιχεία μην ανατρέψουν τα ψέματα; προφανώς!




Ιδού τα βίντεο τα οποία μεταξύ άλλων φανερώνουν για το αν οι Αμερικάνοι γνώριζαν ποιοι έκαναν την Επανάσταση, για τον ρόλο του Ανδρέα και το πραξικόπημα που ετοίμαζε, το πραξικόπημα που ετοίμαζε και ο Βασιλιάς, το γιατί έπεσε ο Παπαδόπουλος και ποιοι και γιατί διάλεξαν Ιωαννίδη. Ακόμα τις δράσεις των Κομμουνιστών με μαρτυρίες πάντα από τους ίδιους, στο οποίο οι "ίδιοι" λένε για τις βόμβες που έβαζαν στην Αθήνα επί Παπαδοπούλου, Παττακού, Μακαρέζου.Τις αυτοσχέδιες βόμβες τις έβαζαν ανάμεσα στον κόσμο...σας θυμίζει τίποτα αυτό;




συνδυάστε τώρα τις πληροφορίες του προηγούμενου βίντεο με το παρακάτω:


Τώρα στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τα δεδομένα στην Κούβα και θα διακρίνετε αβίαστα τα πάρα πολλά αρνητικά κοινά που απέκτησε η Ελλάδα από τον 4ο Κομμουνιστικό γύρο ο οποίος τελικώς δεν αποφεύχθη


Δείτε επίσης τα εγκλήματα του Στάλιν στους Έλληνες του Πόντου οι οποίοι μας ενημερώνουν ότι ο Στανιλικός Κομμουνισμός κυνήγησε περισσότερο από όλους τους Έλληνες:




Αν σήμερα εμφανίζονταν κάποιοι για να κάνουν καλό στην Ελλάδα, θα είχαν την ίδια τύχη με τους Απριλιανούς γιατί "κάποιοι" δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ξαναγίνει η Ελλάδα ΕΛΛΑΔΑ...
Μαζί με την κουστωδία του Otto (Όθωνα) δεν ήρθαν μόνο οι 3 Αντιβασιλείς με τα ύποπτα ονόματα, ήρθε και ο Εβραίος Τραπεζίτης Μαξ Ντε Ρότσιλντ (απόλυτες αποδείξεις ΕΔΩ) ο οποίος το 1841 ίδρυσε το ιδιωτικό μαγαζί του (Εθνική Τράπεζα της "Ελλάδος") το οποίο είχε το αποκλειστικό δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κατά τα άλλα "Ελληνικό" Κράτος... Δηλαδή έχουμε έναν ιδιώτη να δανείζει το ιδιόκτητο χρήμα του στο Κράτος, άρα απόλυτο έλεγχο. Γνωστή η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ "Δώστε μου εμένα το δικαίωμα να κόβω το χρήμα, και σας χαρίζω το δικαίωμα να βγάζετε νόμους"
Το 1928 το αποκλειστικό δικαίωμα κοπής και ελέγχου του χρήματος στην Ελλάδα αλλάζει φαινομενικά χέρια και πηγαίνει στην Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι επίσης ιδιωτική (αποδείξεις ΕΔΩ), άλλαξε ο Μανωλιός... γιατί να αλλάξει όμως ο Μανωλιός; Οι 3 πραγματικοί λόγοι του Α' Π.Π. και του Β' Π.Π. ήταν η δημιουργία 1. World Bank / IMF, 2. League of Nations / UN, 3. Διεθνές δικαστήριο Χάγης. Υπό της Παγκόσμιας Τράπεζας & ΔΝΤ θα έμπαιναν οι νεοσύστατες Κεντρικές Τράπεζες των χωρών μελών League of nations / UN... Τυχαίως ο ΟΗΕ χτίστηκε σε οικόπεδο δωρεάς Ροκφέλερ... Τυχαίως η Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία Ροκφέλερ - Ρότσιλντ
Βασική λεπτομέρεια είναι ότι και στην Εθνική Τράπεζα και στην Τράπεζα της Ελλάδος το ποσοστό ιδιοκτησίας της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι από περίπου 20% στην κάθε μια.... Τι κοινό έχουν οι συνιδιοκτήτες; κοινούς προπάτορες, τον Αβραάμ και τον Ισαάκ και τον Ιακώβ κτλ κτλ κτλ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στο σκοτάδι την προτροπή στο Δευτερονόμιο κεφ. 23 παρ. 20 που λέει τα εξής:
"Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας..."

Επίσης το ιερό βιβλίο των Εβραίων (Παλαιά Διαθήκη) μας ενημερώνει για τον μηχανισμό με τον οποίο μετατρέπουν τους πολίτες σε δούλους μέσω των οικονομικών, μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο με τις αποδείξεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Οι Τραπεζίτες του θεού μιλούν συνεχώς για το μίσος και τον ρατσισμό εναντίον τους, όταν απλά κάποιος πει - φανερώσει τις πράξεις τους... οι ίδιοι όμως λόγω ότι είναι οι εκλεκτοί του θεού επιτρέπεται σύμφωνα με τα ιερά τους βιβλία να εορτάζουν π.χ. την Χανουκά (δείτε τι εορτάζουν με την Χανουκα κάνοντας κλικ ΕΔΩ), ή κείμενα στα ιερά τους βιβλία να υπάρχουν προτροπές όπως:
"θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μου, τους άνδρες του Εφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων"
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12
"Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος"
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15

δηλαδή έδωσαν σε εμάς το να γυρνάμε το άλλο μάγουλο και κράτησαν αυτοί για τον εαυτό τους το "οφθαλμός αντί οφθαλμού"... εμάς μας μετέτρεψαν σε πρόβατα και εκείνοι έμειναν λύκοι... η μοίρα των προβάτων όμως είναι η σφαγή!




ΌΜΩΣ το ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ και η ειλικρίνεια μας επιβάλει να δούμε ότι οι απόλυτοι υπαίτιοι της κατάντιας μας δεν είναι οι Εβραίοι, αυτοί προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις προτροπές των ιερών των βιβλίων... το θέμα είναι ΠΟΙΑ είναι η πηγή η οποία δίνει το δύναμη σε αυτούς να δρουν ανενόχλητοι;

η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο:





πηγή