Αν αυτό είναι δημοκρατία, η δικτατορία ποια είναι ; Άθλιοι !!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σεισμός στο διαδίκτυο με το αποκαλυπτικό βίντεο .

Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής . 


Σοβαρό ζήτημα έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό του τόπου με την δημοσιοποίηση συνομιλίας του εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου του κόμματος Ηλϊα Κασιδιάρη με τον γ.γ. της κυβέρνηση Τάκη Μπαλτάκο, όπου ο δεύτερος παραδέχεται παρεμβάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών Ν.Δένδια και Χ.Αθανασίου στην δικαιοσύνη για να προφυλακιστούν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.
Θα πει κανείς "Σιγά το νέο!", αλλά οπωσδήποτε μια τέτοια παραδοχή είναι πολιτικό ζήτημα.
Να πούμε ότι ο Τ.Μπαλτάκος, ανήκει στην - πολύ - μικρή ομάδα των κυβερνητικών που δεν συμφωνούσαν με τις διώξεις, κάτι που φαίνεται και από την συνομιλία, καθώς νομικά ήταν 100% έωλες.
Επίσης ανήκει στον πατριωτικό πυρήνα της ΝΔ που πιέζει για την ταχύτερη δυνατή εκδίωξη της τρόικα από την Ελλάδα και οι σκέψεις και οι ενέργειές του χαρακτηρίζονταν πάντα από πατριωτικά κίνητρα.
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο, εκ των εκποιητών της Ελλάδας, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ε.Βενιζέλος τον έχει χαρακτηρίσει "Παλιό πρόβλημα" λόγω της δηλώσης του κ. Μπαλτάκου ότι "γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομουνιστής".
Ήδη την παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου ζητάει με μήνυμα του στο FB ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουν ότι ο κ. Μπαλτάκος στο παρελθόν είχε έρθει σε σύγκρουση με την Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου.
Όπως υποστήριξε, ο Η.Κασιδιάρης, λίγες ημέρες μετά την απόφαση των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ να μην προφυλακίσουν τον ίδιο και τους κ.κ. Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, συνομίλησε με τον κ. Μπαλτάκο.
Ισχυρίστηκε ότι η συνομιλία τους είναι μαγνητοσκοπημένη και περιέχεται στη μήνυση που έχει καταθέσει η ΧΑ εναντίον της κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο κ. Κασιδιάρης ανέγνωσε τη συνομιλία και έδωσε στη δημοσιότητα απομαγνητοφωνημένο αντίγραφο του διαλόγου που είχε με τον κ. Μπαλτάκο.
Πάντως, να σημειωθεί ότι η διαδικασία στη Βουλή επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας συνεχίζεται κανονικά με την σχετική ψηφοφορία, καθώς το σύνολο σχεδόν των κομμάτων -πλην ΧΑ και ΑΝΕΛ- εξήγησαν ότι η Βουλή δεν κρίνει αν είναι κάποιος αθώος ή όχι και πως δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο.
Από την άλλη, ο κ. Πάνος Καμμένος είπε ότι πρέπει να διακοπεί η συνεδρίαση, να μοιραστεί το οπτικοακουστικό υλικό, να διερευνηθεί εάν είναι γνήσιο και μετά να ληφθούν οι αποφάσεις.
Επιπροσθέτως, ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε πως «εμείς πιστεύουμε ότι σε εφαρμογή ΚτΒ και Συντάγματος, αυτό που κρίνεται είναι αν θα επιτρέψουμε, αίροντας την ασυλία των βουλευτών, στη Δικαιοσύνη να ερευνήσει κάποιες κατηγορίες. Δεν είμαστε δικαστήριο και δεν πρέπει να γίνουμε. Δεν αποφασίζουμε αν είναι αθώοι ή όχι».
Πρόσθεσε όμως ότι «όσα καταγγέλθηκαν, δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν είναι όμως ανεξάρτητα από τη μέθοδο με την οποία αυτά τα στοιχεία προέκυψαν συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό, δημοκρατικό θέμα. Επιφυλασσόμαστε να ενημερωθούμε και αξιολογήσουμε. Αν είναι αληθές, εγείρεται θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή».
Η Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ) άφησε να εννοηθεί ότι το όποιο υλικό είναι προϊόν «κοπτοραπτικής» ενώ ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ) σημείωσε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο Κανονισμός της Βουλής και επισήμανε ότι «τα βαρύτατα που κατατέθηκαν, διαψεύστηκαν ήδη από τον κ. Αθανασίου».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος πραγματοποίησε παρέμβαση στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.
Είπε συγκεκριμένα: «Η πορεία μου ήταν πάντοτε καθαρή και δεν έχω κάνει την παραμικρή παρέμβαση. Αν ήθελα να κάνω παρέμβαση, θα έκανα στους ανακριτές, που τους γνωρίζω».
Εξήγησε ότι ζήτησε πληροφόρηση κατά την πρώτη ημέρα που δεν κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος, σημειώνοντας: «Ζήτησα να μάθω σε ποιο στάδιο είναι η υπόθεση. Δεν έγινε καμία παρέμβαση. Άλλο παρέμβαση και άλλο η ενημέρωση. Είναι δικό τους θέμα αν θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις».
«"Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε. Τι είναι αυτά; Με ξεφτιλίσατε!" είπε ο Πρωθυπουργός», ανέφερε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

πηγή βίντεο : http://rutube.ru/video/41f1a732d6a912dcf0ed32a37eafbfd6/
Ας δούμε όλη την συνομιλία:


Η επιστολή Κασιδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr