... και μην τα είδατε τα κουτσαβάκια τους τουρκαλάδες ...

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ!!!ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ''ΣΤΗΜΕΝΗ''!!!!ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ''ΕΛΑΦΡΑ''!!!!!

Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ…Αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή!


Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσαν σήμερα οι Τούρκοι εκ των οποίων  τα τέσσερα ήταν οπλισμένα  και προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό παραβιάσεων !
Μόνο που διαβασμένος και ψυλλιασμένος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαΐτσης Χρήστος είχε στήσει την (παγάνα) του και τους περίμενε στη στροφή !
Αφού σήκωσε μαχητικά από τρία διαφορετικά αεροδρόμια  που πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα στο τέλος σήκωσε μια τετράδα μαχητικών από νησί του Αιγαίου που έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα !
Οι Τούρκοι δεν πήραν ανάσα και δεν μπόρεσαν προβούν σε Παραβιάσεις αν και ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν απο ότι φαίνεται  εντυπώσεις !
Το Συμπέρασμα είναι ένα και βγαίνει αβίαστα : Αν αφήσουμε τους Στρατιωτικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί την ξέρουν καλύτερα από όλους ,όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για όλους μας !
Η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει και που μας εμποτίζουν κάποιοι έχει και κάποια όρια και αρκεί να θέλουμε να τα υπερασπιστούμε και εμείς αυτά τα όρια !
Για την Ιστορία δείτε τα αποτελέσματα της Πολεμικής Αεροπορίας όταν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα
veteranos.gr


Η Τουρκία εδώ και λίγες ώρες έχει αρχίσει τη συγκέντρωση των δυνάμεων της Στρατιάς της Δυτικής Τουρκίας

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Γεωπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των λαών
Η Κυπριακή κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει μια στάση που σαφώς συσπειρώνει τον λαό της Μεγαλονήσου και σίγουρα κλείνει το μάτι στην Αθήνα, την ώρα που αυτή σφυρίζει αδιάφορα.
Η Τουρκία εδώ και λίγες ώρες έχει αρχίσει τη συγκέντρωση των δυνάμεων της Στρατιάς της Δυτικής Τουρκίας (δλδ τα παράλια της Μικράς Ασίας). Οι υπερπτήσεις αεροσκαφών στη αεροπορική βάση της Σμύρνης είναι συνεχής και αντιληπτές ακόμα και από τους κατοίκους των γειτονικών Ελληνικών νησιών.
Όμως η βάση αυτή αποτελεί το στρατηγείο Ανατολικής Μεσογείου του ΝΑΤΟ και μεγάλος μέρος των στρατιωτικών είναι από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.
Είναι δυνατόν όλοι αυτοί να μην έχουν ενημερώσει γι΄αυτήν την υπερδραστηριότητα της Τουρκίας τις στρατιωτικές και πολιτικές ηγεσίες των χωρών τους;

Και εφόσον έχουν ενημερωθεί γιατί εφησυχάζουν;

Μήπως κάποιοι έδωσαν το ΟΚ; Και μήπως αυτό το ΟΚ είναι για έναν «γενικό χαμό» με αφορμή τα λεγόμενα «Μεσανατολικά ζητήματα»;
Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει τουλάχιστον να μας βάζει σε σκέψεις είναι η πτώση της τιμής του πετρελαίου και την προσπάθειας των συστημικών μέσων να τη συνδέσουν με την προσπάθεια πρόσθετης πίεσης στην οικονομία της Ρωσίας. Πτώση της τιμής και μάλιστα κοντά στο 40% δίνει άμεσα τη δυνατότητα προμηθειών μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων και τη δημιουργία πολεμικού αποθέματος ή ενίσχυση αυτού.
Οι αναλύσεις την ώρα που ο στρατός βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό είναι χαρτιά για να τα παίρνει ο αέρας. Τα «τυχαία» γεγονότα που μπορούν να προκύψουν πολλά και τα νησιά μας που είναι ξέφραγα αμπέλια είναι ακόμα περισσότερα, ενώ ένα νέο σχέδιο Αττίλας δεν αποτελεί μυστικό για καμία χώρα.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρονίζοντα προβλήματα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, μέσα σε 2 μήνες ξαφνικά βρήκαν λύσεις και οι εργασίες είναι πυρετώδεις. Ήδη παραδόθηκαν δύο σύγχρονα υποβρύχια κατηγορίας 214 (το ΠΙΠΙΝΟΣ και το ΩΚΕΑΝΟΣ), ενώ πολύ κοντά στην παράδοση είναι και πυραυλάκατοι που κατασκευάζονται στην Ελευσίνα.

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτηλινιός
πηγή