Μόνο στην Λέσβο 1000 λαθρομετανάστες μέσα σε τρεις μέρες ! Κάθε ΣΥΡΙΖΑίος να πάρει στο σπίτι του μερικούς από δαύτους ...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Χάος βασιλεύει στην Λέσβο από την αθρόα άφιξη λαθρομεταναστών οπι οποίοι καταφθάνουν στη χώρα χωρίς καμια δυσκολία αφολυ κάθε αποτρεπτικός και μηχανισμός πρόληψης παράνομης εισόδου έχει σταματήσει να υφίσταται.
Το ΛΣ και η Αστυνομία δρουν πλέον ως «υπάλληλοι» των κυκλωμάτων (που θησαυρίζουν) της τουρκικής μαφίας της Ακτοφυλακής και της Αστυνομίας καθώς δέχονται τηλεφωνήματα είτε στον διεθνή αριθμό 112 είτε απευθείας όπου με περίσσιο θράσος απαιτούν από τις αρχές την περισυλλογή των λαθρομεταναστών  από τα πλοιάρια στα οποία επιβαίνουν.
Η πόλη της Μυτιλήνης παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής πόλης στο λιμάνι της, με τους λαθρομετανάστες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τους γύρω χώρους.
Έντονα παράπονα εκφράζονται από του καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι βλέπουν τους λαθρομετανάστες  να κοιμούνται καταγής, μπροστά από τα μαγαζιά τους.
Οι  ξένοι επισκέπτες που καταφθάνουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τα πρώτα αξιοθέατα που αντικρίζουν, είναι απλωμένα ρούχα από μπουγάδες, και λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε όλους σχεδόν τους χώρους του τελωνείου, ακόμα και των κατασχεμένων αυτοκινήτων.
Φυσικά απαίτηση των κατοίκων είναι η δημιουργία χώρων μακριά από τα βλέμματα των τουριστών, μη θιγεί ο τουρισμός βέβαια και  στη συνέχεια η μετακίνησή τους στο περίφημο «εσωτερικό» της χώρας δηλαδή στη μεγαλύτερη «ανοικτή δομή φιλοξενίας» της χώρας την Αθήνα.
Το θέμα είναι ότι μια ολόκληρη κυβέρνηση για λόγους που έχουν να κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής, δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτή την κατάσταση η οποία τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει κάθε όριο.
Πληροφορίες από ΕΔΩ