ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ....ο Αξελ Τζιπρά είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ....ο Αξελ Τζιπρά είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!

Επαναλαμβάνω, για περισσότερο από 10 χρόνια τώρα, ότι βασικό στοιχείο της Κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» είναι η Διαφάνεια σε ότι αφορά τα πρόσωπα που υπηρετούν τους «θεσμούς».Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη. Διαφάνεια σε όλα και παντού. Δεν υπάρχουν «προσωπικά» δεδομένα ούτε για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ούτε για τους Δικαστές. Και θα πρέπει να πληροφορούν το κοινό για την οικογένεια τους, τα πιστεύω τους, την επιλογή των ερωτικών τους συντρόφων, και τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. (Λέσχες, σύλλογοι, Στοές, ΠΑΕ κλπ). 


Επέμενα μόνος να αποκαλώ τον «Αβάπτιστο», Αβάπτιστο και να τον ερωτώ να μας πληροφορήσει σε ποιο βιβλίο βαπτίσεων ποιας ενορίας καταγράφηκε η βάπτισή του ως «Γιώργος», και πότε. Επρόκειτο για μια κλασσική πλαστογραφία. Και ουδείς συγκινήθηκε. Ούτε από την Εκκλησία της Ελλάδος, που είχε και το καθήκον και την υποχρέωση να μου απαντήσει. Η Στοά και η Συναγωγή έδωσαν εντολή και εκδηλώθηκε η προστασία προς τον Αβάπτιστο. 

Στη συνέχεια άρχισε να ερωτώ τον ανερχόμενο Alexis Χαβαναγκίλα, Πόθεν Είναι. Τα χρόνια πέρασαν ο Alexis Χαβαναγκίλα έγινε πρωθυπουργός με την ψήφο 2246000 ελλήνων τον Ιανουάριο του 2015 και με την ψήφο 1927000 οκτώ μήνες μετά. Το Νοέμβριο του 2013 έγραφα στο μπλόγκ, με τίτλο «Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα;» Ότι ο Αξελ Τζιπρά είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!