Να γιατί η ISIS σκοτώνει ΜΟΝΟΝ απλούς πολίτες και όχι την ελίτ ! Διότι η ελίτ έδωσε την διαταγή !

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στα παιχνίδια των διεκδικητών της εξουσίας και του πλούτου, που εμείς παράγουμε, τα θύματα είμαστε πάντα εμείς… Τα αναλώσιμα πρόβατα. 
Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;5  Η ISIS δεν στόχευσε ΠΟΤΕ κάποιους της ελίτ, δεν στόχευσε ΠΟΤΕ Τραπεζίτες, Βιομηχανίες όπλων, Δημοσιογράφους ή Πολιτικούς ή τις περιουσίες τους, ούτε κάποια υποδομή της εξουσίας, αλλά απλούς ανθρώπους. Στόχευσε δηλαδή στα θύματα της ελίτ κι όχι στην ίδια την ελίτ, με το γελοίο πρόσχημα της τιμωρίας για τον …έκλυτο βίο των Γάλλων.Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι το κτύπημα έγινε με εντολή της Ελίτ κι όχι εναντίον της Ελίτ.


Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;1
Αυτό ήθελαν να πιστέψουμε οι πράκτορες που οργάνωσαν το κτύπημα. 
Ότι το Ισλάμ επιτίθεται στις ελευθερίες των Δυτικών  και άρα τους αξίζει ένα καλό μάθημα σ’αυτούς τους δαιμονικούς μουσουλμάνους … που έχουν περικυκλώσει το ιερό Ισραήλ.
Αν όντως τα θέματα θρησκευτικής ηθικής ήταν το πρόβλημα των τρομοκρατών κι αν όντως υπήρχε θρησκευτικό υπόβαθρο στην τρομοκρατία, η ISIS θα κτυπούσε πρώτα ΜΕΣΑ στο Ισλάμ αυτούς που προσβάλλουν το Ισλάμ με τις συμπεριφορές τους κι όχι Χριστιανούς, σε μία μακρινή, τρίτη, μη μουσουλμανική χώρα, που προσβάλλουν την δική τους θρησκεία. Και θα ήταν απείρως πιο εύκολο να τιμωρήσουν τους «αμαρτωλούς» ανώμαλους Εμίρηδες και Σεΐχηδες της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, των Ην. Αραβικών Εμιράτων κλπ. 
Όμως οι ανώμαλοι Σαουδάραβες έχουν ασυλία ακόμα και στην Ελλάδα, όπου έρχονται για να κάνουν όργια, διαπράττουν όλων των ειδών τα εγκλήματα και δεν τους ακουμπάει κάποιος.
Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;2
Έστειλαν παρουσιάστρια-βίζιτα στο Νοσοκομείο …και δεν έγινε ούτε μία σύλληψη.
Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;6
Είναι σαν να θέλουν να πιστέψουμε ότι κάποιοι φανατικοί Χριστιανοί πήγαν στην Σαουδική Αραβία για να …σκοτωθούν και να σκοτώσουν πολίτες της χώρας, επειδή τρώνε κρέας την …Μεγάλη Παρασκευή.
Τόσο γελοίο είναι το θρησκευτικό υπόβαθρο, που θέλουν να μας πείσουν ότι υπήρχε πίσω από τα επαγγελματικά τρομοκρατικά κτυπήματα. που είχαν αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία τρόμου στον λαό και όχι στην Ελίτ….
Οι εντολείς των τρομοκρατών ήθελαν απλά την δημιουργία συναινέσεως σε έναν πόλεμο και την χρηματοδότηση αυτού. Οι ΜΗ μουσουλμάνοι εντολείς ήθελαν να δημιουργήσουν ΜΙΣΟΣ εναντίον του Ισλάμ, ώστε ο λαός να απαιτήσει εκδίκηση.
Να χρηματοδοτήσει την αντεπίθεση χωρίς αντιδράσεις.
Η Γαλλία ήδη ζητάει στρατιωτική βοήθεια και κατανόηση για τα ελλείμματα που θα προκύψουν από την ΕΕ. Προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας και πολεμικές δαπάνες που θα απαιτήσουν νέα δάνεια. Αλλά ποιος Γάλλος θα είχε αντίρρηση μετά από τέτοια επικοινωνιακή τρομοκρατία;
Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;3Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;4
Αρχίζει το πανηγύρι για τραπεζίτες και βιομηχανίες όπλων και με τους Γάλλους και τους Ευρωπαίους που θα συμμετέχουν οικονομικά στις πολεμικές επιχειρήσεις για να επικρατήσει το «καλό» κι επιτέλους να απαλλαγεί κι ο Σιωνισμός από τους τελευταίους του εχθρούς.