Πρόσεξε μαλάκα την άλλη φορά που θα έρθεις ...

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΑυτό το μουνόπανο νομίζει πως έκανε κατόρθωμα . Έκρυψε την σημαία στον πάτο του και την έβγαλε πάνω στον Όλυμπο ! Νομίζει πως είναι και ήρωας το χαϊβάνι ... Αυτή είναι όμως η τακτική των προδοτών . Αυτό το μαλακιστήρι είναι εγγονός Ελλήνων απ΄την Καστοριά ... Ποιος ξέρει τι μαλάκες ήταν και εκείνοι ...

(Αυτή είναι η σελίδα του στο facebook ---> https://www.facebook.com/Antonio.Miloshoski?hc_location=timeline . Σχολιάστε δεόντως! )

Ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στην κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και κόλλησε αυτοκόλλητο με τον τίτλο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», στον πίνακα του καταφυγίου στον Όλυμπο.«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- πρώην υπουργός Εξωτερικών- Αντόνιο Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα», γράφει στο εξώφυλλό της η σκοπιανή ‘Βέστ’. «Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα. Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες.
 Για τη συγκεκριμένη σημαία η κυβέρνηση της FYROM δεσμέυτηκε στην ενδιάμεση συμφωνία (άρθρο 7) ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσει και δεν θα οικειοποιείται σύμβολα της Βεργίνας, αλλά…
2
 Θυμίζουμε, ότι ο Αντόνιο Μιλόσοσκι σπούδασε στην Αμερική και για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι εγγονός Ελλήνων από την Καστοριά. Ήταν επίσης ο άνθρωπος που ήρθε στην Κέρκυρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος της FYROM, το οποίο είχε τα διακριτικά «Republic of Macedonia» και είχε δημιουργηθεί σάλος τότε.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr