Αν είναι αλήθεια θέλουν κρέμασμα ...

Τρίτη 16 Μαΐου 2017 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



«Παραδίδουν την ΕΛΒΟ στους Τούρκους»


Για ξεπούλημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων στην τουρκική κρατική εταιρεία ASELSAN, μέσω της Νοτιοαφρικανικής εταιρείας PARAMOUNT GROUP», κάνει λόγο η πρώην βουλευτής.

Η επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» μιλά για προδοσία από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που προχώρησε σε μυστική συμφωνία με τους Τούρκους, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «μπίζνες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδας μας».
 Διαβάστε την ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή: 

 Τα ψέματα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ σε τουρκική εταιρεία, είναι πραγματικότητα. Το Μέτωπο Νίκης μέσω της Επικεφαλής του πρώην Βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε τα σχέδια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συμφώνησε μυστικά να ξεπουλήσει Προδοτικά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) στην Νοτιοαφρικανική Εταιρεία PARAMOUNT GROUP, που έχει ως partner την Τουρκική Κρατική Εταιρεία ASELSAN (http://www.defenceweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=36316) της οποίας οι εξοπλισμοί χρησιμοποιήθηκαν για την θανάτωση Ελλήνων, Κυπρίων, Κούρδων, Σύριων. Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον Τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP, partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN. Το ψέμα αποκαλύπτει τον εαυτό του και οι μάσκες έπεσαν για τον τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) σε Τουρκικά συμφέροντα. Μπίζνες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδας μας με την συγκάλυψη όλου του μιντιακού συστήματος και συνεργούς πολίτες που αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της πατρίδος παρακολουθούν τουρκικές παραγωγές, υπηρετούν ιδιοκτήτες ομάδων, εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό σε όσους τον υπερασπίστηκαν, αρνούμενοι να σηκωθούν και να ασκήσουν το πατριωτικό τους καθήκον υπερασπιζόμενοι την χώρα και το μέλλον τους.
 ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

 Ραχήλ Μακρή 
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Μέτωπο Νίκης

πηγή