Πως η συμφωνία για τους αεροδιαδρόμους ανοίγει το διάδρομο για συγκυριαρχία στο Αιγαίο

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση το Ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Τουρκία για την επαναχάραξη των αεροδιαδρόμων της πολιτικής αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο. Η φαινομενικά αθώα αυτή συμφωνία ανατρέπει δεδομένα και αποτελεί την δεύτερη μεγάλη ελληνική υποχώρηση σχετικά με το καθεστώς του Αιγαίου μετά τα Ίμια.

Στις 9 Ιουνίου 2003, ένα Boeing 717 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ταξιδεύει από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, στις 8.48, 29 χλμ. ΒΔ των Ψαρών, και πετώντας στα 29.000 πόδια το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης του αεροπλάνου ειδοποιεί τον πιλότο για την παρουσία άλλου αεροσκάφους σε κοντινή απόσταση. Σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίζονται και τα τουρκικά μαχητικά που περνάνε σε απόσταση δύο περίπου μιλίων από το αεροσκάφος καθώς είχαν αναχαιτιστεί λίγο νωρίτερα από ελληνικά αεροσκάφη".

Οι Εβραίοι δολοφονούσαν παιδιά μεταναστών έναντι αμοιβής !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Σιωνιστική ευγονική επί Σεφαραδιτών (Εβραίων) - Τα παιδιά με την τριχοφυτία .


Μέσω ενός ντοκιμαντέρ ήρθε στο φως ένα μυστικό καλά κρυμμένο αρκετές δεκαετίες : το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία 100000 νεαρών Εβραίων, παιδιών Σεφαραδιτών εβραίων που είχαν μεταναστεύσει στο Ισραήλ από την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. από το σιωνιστικό κράτος.


Η ιστορία είναι η εξής: Ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ’50, η επιστημονική κοινότητα ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της εκθέσεως σε ακτινοβολία, ειδικά στα παιδιά. Στην Αμερική, η χρήση ακτινοβολίας σε κρατούμενους ή σε διανοητικά καθυστερημένους ήταν απαγορευμένη για το πεδίο της ευγονικής· εντούτοις η χρήση ανθρώπων ως πειραματόζωα δεν απαγορεύτηκε σε άλλα πεδία ενδιαφέροντος, όπως τα πυρηνικά προγράμματα.