Η ταινία που κυνηγήθηκε όσο καμία : ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Κατεβάστε την για το αρχείο σας  διότι πολύ δύσκολα θα την βρείτε  αλλού .


Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα.

Στην ταινία ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, αναφέρωμαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.Θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κανείς οτι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαίνει στην χώρα μας.Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα εκείνο που μεθοδευμένα,απο την πρώτη στιγμή, έσκαβε τα θεμέλια για να ξεπουλήσει την χώρα.
Η ταινία αυτή κυνηγήθηκε τότε, μέχρι που την εξαφάνισαν. Χαίρομαι που μπορεί και προβάλλεται σήμερα στο διαδίκτυο
Θ Μαραγκός
###########################################
Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την εποχή η “Αριστερά” μλούσε για “ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ και άλλες Δημοκρατικές Δυνάμεις”. Τότε που μπουκώνονταν με διάφορα “δωράκια” και καπάρωναν τις “θεσούλες”.  Αλλά και τώρα τι θα πετύχαινε ο γιωργάκης χωρίς την κοροϊδία και την εξουδετέρωση των αριστερών από τους απατεώνες που κρύβονται πίσω απ τα σφυροδρέπανα ?  Αλλά και χωρίς τον μπαμπούλα της “Δεξιάς”, η οποία επίσης συμπρατει στο έγκλημα αφανισμού του ελληνικού λαού, τι έχουν να προτείνουν ?
Μετά παραπονιούνται που ο κόσμος δεν κατεβαίνει στους δρόμους… Καλά κάνει και δεν κατεβαίνει ! Δείγμα κατανόησης της κατάστασης είναι  η απουσία του από τα γελοία προσκλητήρια, τις ημερίδες εκτόνωσης.  Γιατί να κατέβει, για να φάει πάλι-3η φορά- ξύλο και χημικά και να παραπλανηθεί δικαιολογώντας τον προδοτικό ρόλο των κομμάτων ?  Αφού και πολιτική προοπτική δεν προσφέρουν οι επιδοτούμενοι προδότες, αλλά και δεν προστατεύεται ο διαδηλωτής ούτε απ’ τους προβοκάτορες ούτε από την Αστυνομία (πάνε μαζύ αυτά τα δυό). Ποιά πάνε μαζύ ? Η προοπτική αλλαγής του καθεστώτος με την προστασία του δικαιώματος στη  διαδήλωση.
Εμείς το λέμε και το επαναλαμβάνουμε. Προοπτική υπάρχει μόνο με ανατροπή της ιεραρχίας ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ παντού. Πως γίνεται αυτό ?? Με τα χαστούκια να γκρεμιστεί η γενιά του Πολυτεχνείου και οι πραχτώρικες ηγεσίες της Αριστεράς ΟΛΗΣ που είναι διπλά προδοτικές (πρόδωσαν Τάξη και Πατρίδα).  Αυτό είναι καθήκον των νεώτερων άμα θέλουν να πάρουν την Ελλάδα πίσω.