Λέει ψέματα η Χρυσή Αυγή ; Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΝΔ ;

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΝΑΙ στην «τουρκική ένωση Ξάνθης» από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ - Βρώμικα μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδος

Ακόμη μια φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ, μετατρέπεται στην πιο δυναμική συνιστώσα του Σύριζα, ανοίγοντας τούτη τη φορά το δρόμο για την μελλοντική αναγνώριση «εθνικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα.
Η πατριδοκάπηλη ΝΔ ψήφισε ΝΑΙ στην τροπολογία, χάρη στην οποία δύναται να παρακαμφθεί η καταδικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου για την παράνομη «τουρκική ένωση Ξάνθης», εξέλιξη που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα και υπό αμφισβήτηση την εθνική κυριαρχία στην Θράκη αλλά και στη Μακεδονία
Καθίσταται σαφές ότι οι δικαιολογίες περί διασφάλισης της εθνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης που επικαλέστηκαν Σύριζα, ΑΝΕΛ και ΝΔ δεν υφίστανται επί της ουσίας, καθώς η ξεκάθαρη, πρότερη απόφαση του Αρείου Πάγου μπορεί να παρακαμφθεί ελέω της αντεθνικής αυτής τροπολογίας.
ΥΓ. Γιατί είπαν ΟΧΙ οι μουσουλμάνοι βουλευτές: α) Για να δώσουν «πατριωτικό» άλλοθι σε Σύριζα και ΝΔ και β) Διότι ήθελαν να περάσει χωρίς να λαμβάνεται υπόψη δικαστική απόφαση.
Ιδού η προδοτική τουρκοτροπολογία: