Βρε τα λαμόγια ...βρήκαν άλλα 322 εκ € απο το ¨Αμυνας ! (Σύνολο 1047 εκ € ή ενα δίς και κάτι ψιλά )

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



...Εσπευσμένα ειδοποιήθηκαν Σαμαράς και Καρατζαφέρης
(Ευτυχώς που υπάρχει και  Αβραμό ,ώχ τα χάλια μας )
Ε  σιγά μην πλήρωναν οι πολιτικοί από τους μισθούς και τις συντάξεις τους σιγά μην στεναχωρήσουν τους πελάτες τους ... έχουμε εκλογές μην το ξεχνάτε¨οπως είπε και ο Μπεγλίτης έχουμε χρόνο μέχρι τον Ιούνιο που θα τους αλλάξουμε τα φώτα ! Προς το παρόν κόψε από το Άμυνας  που δεν το χρειαζόμαστε...

ούτως ή άλλως έχουμε σηκώσει χέρια και πόδια ψηλά οπότε βρήκαμε αλλά 322 εκ από το άμυνας  σύνολο 1 δις και 50 εκατ ευρώ περικοπές από την Άμυνα πειράματα θα κάνουμε τώρα εμείς ξέρουμε ...

¨οχι τίποτε άλλο αλλά θα αρχίσει να υιοθετείται η πρόταση της Μπακογιάννη ...Αμέσως ενημερώθηκαν Σαμαράς και Καρατζαφέρης μην κάνουν καμιά κίνηση φιλοπατρία τελευταία ώρα !


πηγή

Αν αληθεύει αποτελεί συνταγματική εκτροπή από την κυβέρνηση Παπαδήμου !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Αρνείται ο τραπεζοϋπάλληλος – κούριερ, που εκτελεί επιπρόσθετα και χρέη πρωθυπουργού, να δώσει το κείμενο της τρόικας στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, πέραν των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.


Η πράξη αυτή του τοποθετημένου πρωθυπουργού, αποτελεί σαφή εκτροπή του Συντάγματος και δη του πολιτεύματος, αφού ο φερόμενος ως πρωθυπουργός αποφασίζει και διατάσσει κατά το δοκούν. Η απόφαση να μην ενημερωθούν τα υπόλοιπα κόμματα, καταδεικνύει την φιλοσοφία της κυβερνητικής πολιτικής Παπαδήμου.

Οι αντιδράσεις, που αναμένονται ιδιαίτερα δυναμικές, πρόκειται να πυροδοτήσουν το κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός του κοινοβουλίου, το οποίο αποδεδειγμένα πλέον λειτουργεί προσχηματικά για να δικαιολογεί την «δημοκρατικότητα» της συγκεκριμένης εργολαβικής κυβέρνησης, η οποία σαφέστατα δεν εκπροσωπεί ούτε στο ελάχιστο τους Έλληνες πολίτες.

Φαίνεται πως ο τραπεζοϋπάλληλος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το Ειδικό Δικαστήριο...

πηγή

Είναι δυνατόν; Αποθηκεύουν τρόφιμα οι ΕΔ; (πλέον των προβλεπομένων αποθεμάτων;)

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Έκτακτο!!! Επείγον σήμα από επιτελεία των ενόπλων δυνάμεων για άμεση αποθήκευση τροφίμων!!!
Η πληροφορία μας ήρθε από άκρως αξιόπιστη πηγή. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται και... παρακαλούμε εάν κάποιος αναγνώστης έχει κάποια πληροφορία επί τούτου να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας. Μεταφέρουμε τη πληροφορία με κάθε επιφύλαξη....
Πριν από λίγο στον Σκαι ανάμεσα στους δοσίλογους δημοσιογράφους που ανέλυαν το πόσο ''θετικό'' και ''σωτήριο'' για τη χώρα μας θα είναι το νέο μνημόνιο και πόσο επιτακτικό είναι να υπογραφεί αμέσως..., έγινε παρέμβαση από γνωστή αναλύτρια-δημοσιογράφο του σκαι που είπε:

"Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο, όλα είναι ανοικτά. Μην εκπλαγείτε για τίποτε!!
Συνέλληνες κάτι χοντρό ετοιμάζεται, ας έχουμε το νου μας και ας είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα....."

Ellinas politis

Η πληροφορία προέρχεται από πολύ αξιόπιστη πηγή. Επίσης σε μια ακόμη περίπτωση έχουμε και επιβεβαίωση από μονάδα της αεροπορίας . Περισσότερα δεν μπορώ να πω. Όπως όμως αντιλαμβάνεσαι μια τέτοια πληροφορία, εάν ισχύει, δεν μπορεί να μείνει κρυφή, για λόγους που ελπίζω να καταλαβαίνεις .... Σκοπός μας δεν είναι να πανικοβάλουμε τον κόσμο αλλά να τον ενημερώνουμε με οτιδήποτε θεωρούμε πως έχει κάποια αξία για τη χώρα μας και το μέλλον των ελλήνων.

πηγή

Και κλάμα η κυρία ρε αδελφάκι μου ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

crctrs_9-2-2012

Την θυμάστε την Ιταλίδα υπουργό που έβαλε τα κλάματα όταν ανακοίνωνε τα σκληρά μέτρα στον Ιταλικό λαό ;


Έξαλλοι είναι λοιπόν οι Ιταλοί μετά την αποκάλυψη της «Corriere Della Serra»για την υπουργό Εργασίας, Έλσα Φορνέρο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Φορνέρο που έγινε γνωστή παγκοσμίως για το γεγονός ότι δάκρυσε την ώρα που ανακοίνωνε τα σκληρά μέτρα λιτότητας, είχε προλάυει να «βολέψει»  την κόρη της στο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν και η ίδια ! (σ.Μακ. σας θυμίζει κάτι ... Πάγκαλος , Λοβέρδος , Γερουλάνος κλπ )
Συγκεκριμένα, η κόρη της υπουργού, Σίλβια Ντεάλιο, 37 ετών, εργάζεται ως καθηγήτρια  γενετικής στο πανεπιστήμιο του Τορίνο, στο οποίο απασχολούνται τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της, ο οποίος είναι γνωστός οικονομολόγος και δημοσιογράφος.
Όπως, μάλιστα, αναφέρει η «Corriere Della Serra», η Ντεάλιο είναι, επίσης, υπεύθυνη ερευνητικών προγραμμάτων του ιδρύματος Ηugef, το οποίο ασχολείται με την ανθρώπινη γενετική, ενώ, στο παρελθόν, έλαβε και πολύτιμες χρηματοδοτήσεις από το τραπεζικό ίδρυμα San Paolo, του οποίου αντιπρόεδρος ήταν πάλι… η μητέρα της!

Η Ντεάλιο, πάντως, απαντάει σε όλα αυτά λέγοντας ότι αφήνει να μιλήσει το βιογραφικό της, έστω κι αν κάποιοι την καταδίκασαν μόνο βάσει των όσων γράφονται στα μπλογκς.

Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικοί ! Δήλωση-βόμβα από "παπαδημικό"

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Image



Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.
Είναι η λεγόμενη "τακτική του χαρτομάντηλου": Πρώτα το χρησιμοποιούμε και μετά το πετάμε. 'Αλλωστε για να έχει μεγαλύτερη τύχη (λέμε, τώρα...) το κόμμα της τρόϊκας που ετοιμάζεται με άξονα την κυβέρνηση παπαδήμου πρέπει να καταδειχεθί ότι είναι απατεώνες οι νυν πολιτικοί, ακόμα καιι αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη συμφωνία.
Ξέρουν ότι μετά από αυτή την συμφωνία τα τρία κόμματα είναι "καμμένα" (για το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάμε, θα δυσκολευτεί να μεπι στην Βουλή όσο καθυστερούν οι εκλογές), αλλά δεν τους φτάνει αυτό: Θέλουν να τους βάλουν και φυλακή! Και βέβαια θα βρούν συμπαραστάση το λαϊκό αίσθημα και θα πετύχουν "μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια": Και θα καθαρίσουν με την "παλαιά" φρουρά και θα γίνουν συμπαθείς στο κοινό:
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», ο υπουργός Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος, δήλωσε λοιπόν ότι "Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες γι'αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο. Ευθύνες πάσης φύσεως. Και πολιτικές και ποινικές και στικές"! Και όταν λέμε για τον συγκεκριμένο υπουργό αναφερόμαστε σε στενότατο συνεργάτη του Λ.Παπαδήμου και άνθρωπο εξ απορρήτων των τροϊκανών.

«Θεωρώ ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό... Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας στο σκηνικό όλους τους νυν πολιτικούς, λες και το πρόβλημα της χώρας είνα να αλλάξουμε τους πολιτικούς ήσσονος εθνικού και ηθικού φρονήματος με τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών και τους γκαουλάϊτερ της τρόϊκας.
Ερωτηθείς εάν εννοεί πολιτικές ευθύνες, ο Γ.Σταυρόπουλος απάντησε πως "Μιλάω κυρίως για το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Αλλά εάν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού».
Κληθείς δε να διευκρινίσει κατά πόσον αναφέρεται σε ποινικές ευθύνες απάντησε: «Ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα».
Στην ίδια συνέντευξη και αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης λήγει «όταν θα ολοκληρωθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις οι οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση», εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος δεν ξέρει «αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος δρόμος» τη δεδομένη στιγμή.

Πρακτικά έχουν μεταθέσει τον χρόνο των εκλογών για το φθινόπωρο και βλέπουμε. Αλήθεια της έγιναν εκεί στην Συγγρού αυτοί που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου ή το πολύ στις 4 Μαρτίου; Ή στις 8 Απριλίου; Ποιας χρονιάς, όμως δεν μας είπαν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απολαύστε "συνειδητό" σκληρό διαπραγματευτή !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Όχι ρε μπαγλαμά ! Σταμάτα να διαπραγματεύεσαι ! Αν συνεχίσεις θα πρέπει να αρχίσουμε να πουλάμε από κανένα νεφρό και κανένα μάτι όλοι οι Έλληνες ... δώ που τα λέμε καλή ιδέα είναι ε ; Όποις δεν πουλάει να φορολογείτε ... καλά καλά  ... εσείς τα ρεμάλια θα είστε στην απ΄έξω ...

Σου αφαιρούμε την υποχρέωση να διαπραγματεύεσαι για τον "απλό" τον κόσμο ... φτάνει ... μην προσπαθείς άλλο ... να πονέσουμε λιγότερο ...

Άντε ρε γ@μήσου πουλημένο τομάρι , μασονικό σκουλήκι ...




Οι Anonymous «ξαναχτυπούν» και πάλι ... τα χώνουν και στον λαό .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο





Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι «Ανώνυμοι» εμφανίζονται σε ένα 10λεπτο «διάγγελμα».
Με ένα δεύτερο μήνυμα κάνουν την επανεμφάνιση τους οι «Anonymous». Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι «Ανώνυμοι» εμφανίζονται σε ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό.

Φτάνει πια η κοροϊδία ... σκάψτε τον λάκκο σας τώρα ρεμάλια ... δεν το γλιτώνετε . ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Click on the slide!

Από το 2010 είχαμε πει πως Βαδίζουμε ολοταχώς για μισθούς Βουλγαρίας και Αλβανίας ...

Σήμερα έγινε πράξη ... οι τέσσερις γαμημένοι (όχι , δεν το σβήνω)  αλήτες για να διασώσουν τα νούμερα και την περιουσία των ιδίων αλλά και  άλλων αληταράδων , αποφάσισαν να οδηγήσουν στην εξαθλίωση και εν τέλει στον βιολογικό θάνατο ,την πλειονότητα του ελληνικού λαού .

Είναι αυτοί  που ενώ παίρνουν τον  χρόνο πάνω από 100.000 ευρώ ... και την ίδια ώρα θέλουν εμείς να παίρνουμε 6500 ευρώ και κάτω !!!

Είναι αυτοί που  με θητεία μίας τετραετίας  παίρνουν σύνταξη 4880 ευρώ ... και την ίδια ώρα    θέλουν εμείς να παίρνουμε 300 ευρώ !!!

Είναι αυτοί που ο καθένας τους έχει αποκτήσει με μίζες και κλεψιές τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία ... αλλά θέλει εμείς να χάσουμε ότι με αίμα και ιδρώτα έχουμε αποκτήσει !!!

 Γιατί ρε μαλάκες;

Μείωση 22% στο μισθό για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων και επιπλέον 10% για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών . Και ποιος απαγορεύει ρε μαλάκες τον κάθε εργοδότη να απολύει 45αρηδες - 50αρηδες και να προσλαμβάνει 20χρονους που θα τους στοιχίζει τα μισά λεφτά ; Ποιος θα δώσει δουλειά σε μένα τον 50αρη ; Ποιος ρε καθάρματα γ@μώ το σπίτι σας ; Το δάνειο για το σπίτι που έκανα πως θα πληρωθεί ρε αλήτες , γ@μώ την κούνια που σας κούναγε ;

Ο Σαμαράς ρε σεις ! Ο σωτήρας μας ρε σεις ! Ο ηγέτης που διαπραγματεύεται και παλεύει για την σωτηρίας μας ρε σεις ! Αλλά πως γίνεται όταν παλεύεις για άλλους πάντα να χάνεις και να υποχωρείς ;

Μας λέγατε πως αν χρεοκοπούσαμε η ισοτιμία ευρώ-δραχμής από 1 προς 340,75 θα πήγαινε στο 1 προς  760  . Ε λοιπόν το πήγατε στο 1 προς 1000 χωρίς χρεωκοπία ! Άρα μας συμφέρει η χρεωκοπία ! Ε χρεοκοπήστε μας λοιπόν ... που θα το πάτε ... στο 1 προς 1500 ;

Σαμαράκο ... σάλτα και γ@μήσου και εσύ και η ΝΔ και όλο το εβραϊκό σόι σου ... και που ΄σαι ρεμάλι ... πάρε μαζί σου και τους άλλους σωτήρες της τετραμελούς συμμορίας ...

θΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΛΕΥΩ