Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσει να αναπνέει . δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην ανθρωπότητα .Βάλτε τον σ΄ ένα πεδίο βολής για εξάσκηση ...

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014



Συνελήφθη ο Αλβανός μακελάρης του Μικρολίμανου - Toν έπιασαν με το Καλάσνικοφ αγκαλιά! 
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης σε αστυνομική επιχείρηση ο Αλβανός δράστης που είχε πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον πελατών μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο το περασμένο Σάββατο.
 
Ο  31χρονος καταζητούμενος συνελήφθη σε διαμέρισμα συνεργού του στου Ζωγράφου, στα όρια με του Γουδή.
 
Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, και είχε εστιαστεί στην περιοχή της Κυψέλης.
 
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και δεκάδων άλλων αστυνομικών.
 
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έσπειρε τον τρόμο σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά πυροβολώντας μέσα σε μπαρ και τραυματίζοντας 15 θαμώνες.
Επειτα από αστραπιαία επιχείρηση των ΕΚΑΜ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γουδί, επί της οδού Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ΕΛΑΣ είχε κινητοποιήσει ακόμη και το ελικόπτερο της αστυνομίας στο πλαίσιο της επιχείρησης που εξελίχθηκε σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας.
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ έριξαν μέσα στο διαμέρισμα μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και με αστραπιαίες κινήσεις συνελαβαν τον Αλβανό κακοποιό τον οποίο είχαν περικυκλώσει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο πιστολέρο με το Καλάσνικοφ δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει
Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν άνδρες της ασφάλειας μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ, με απόλυτη μυστικότητα έκαναν επιχείρηση στου Γουδή για την σύλληψη του μανιακού πιστολέρο ο οποίος κρυβόταν σε υπόγειο διαμέρισμα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασαν στον ύπνο!
Τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το Καλάσνικοφ, ο Αρμπέρ Μπάκο  εντοπίστηκε να κοιμάται μαζί με συνεργό του σε υπόγειο διαμέρισμα στου Γουδή.
 
Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν
Ανδρες της ΕΚΑΜ σε παλιότερη επιχείρηση
Ανδρες της ΕΚΑΜ σε παλιότερη επιχείρηση
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
 
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό ο οποίος κοιμόταν αγκαλιά με το όπλο του. Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.
Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο που κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις.
Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο Αλβανός μακελάρης, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου γάζωσε με το καλάσνικόφ του το μπαρ «έτσι απλά, ελληνάδικο» βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα που έκαναν έφοδο τα ΕΚΑΜ μαζί με ακόμη ένα άτομο το οποίο ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί.
Αυτή την ώρα ο παρανοϊκός Αλβανός βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανεύρεση άλλων δύο Αλβανών οι οποίοι κάλυπταν τον Αρμπέρ Μπάκο.
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr