ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Το πρώτο βραβείο ομαδικής εργασίας και δύο τιμητικές διακρίσεις σε επιμέρους μέλη της κατέκτησε η ελληνική αποστολή στην 3η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που διεξήχθη στην Τεχεράνη από τις 17 έως και τις 26 Οκτωβρίου.


Φοβερο ανεκδοτο απο τον Χαρρυ Κλυν

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Πυρηνικό διαστημόπλοιο σχεδιάζει η Ρωσία

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΤο σχεδιασμό και κατασκευή ενός διαστημοπλοίου με πυρηνικό κινητήρα εισηγήθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας.

Ένα διαστημόπλοιο εξοπλισμένο με πυρηνικό κινητήρα πρέπει να κατασκευάσει η Ρωσία για να πάρει την πρωτοκαθεδρία στον αγώνα για την κατάκτηση του Διαστήματος, σύμφωνα με τον Ανατόλι Περμίνοφ, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Ταγματασφαλίτες - η ντροπή του Εθνους

| 5 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 30/4/1944"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."