Απαράδεκτο !

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Δεν ανάρτησαν σχόλιό μου στην Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίων για την ιθαγένεια (http://www.opengov.gr/ypes/?p=325&cp=152#comments) απο τις 31-12-09 παρ΄ότι δεν έχω παραβεί κανέναν από τους όρους που δίέπουν έναν δημόσιο διάλογο . Εστειλα λοιπόν και δεύτερο σχόλιο , το οποίο καταθέτω και εδώ και περιμένω ...

"από Ρωσσίδης Γιώργος - — 2 Ιανουαρίου 2010 @ 22:47 Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος (moderation) από τους υπεύθυνους της δικτυακής διαβούλευση"
"Καλή χρονιά .
 Κύριοι-ες , υπεύθυνοι αυτής της Δημόσιας Διαβούλευσης .

Στις 31-12-09 , όταν έστειλα ΕΠΩΝΥΜΑ κάποιο σχόλιο , οι σελίδες τον σχολίων ήταν στο 125 . Αυτήν την ώρα έιναι στο 153 με ημερομηνία 2-01-10 και το σχόλιό μου ,αν και ΔΕΝ περιέχει υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ! Ερωτώ και έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να μου πείτε το ΓΙΑΤΙ ! Σας πληροφορώ δε , οπως και με το προηγούμενο μήνυμα αναρτήθηκε στηο ιστολόγιό μου (http://originalmakedon.blogspot.com/2009/12/site-httpwww.html), έτσι και αυτό το μήνυμα καθώς και η απάντηση που είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μου δώσετε (σε εύλογο χρόνο) θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο μου ,  και όχι μόνο . "

Πως οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Αμερική , την Γερμανία και εν γένει τον κόσμο !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


(Η συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης ) Είναι  μεγάλο το κείμενο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα εγκλωβιστείτε διαβάζοντάς το . Θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε .Θα δείτε γιατί οι Εβραίοι είναι ο πιο μισητός λαός στην υφήλιο . Όποιος το διαβάζει ξέρει πως να προστατευθεί απο την λαίλαπα των λεπροφόρων της ερήμου .Παρουσιάζετε με τον πιό απλό τρόπο η μέθοδος που χρησιμοποίησαν και αποκαλύπτετε με τον πιό γλαφυρό τρόπο το μέγεθος της απάτης τους .Προσκαλέστε τους φίλους σας να το διαβάσουν , διαδώστε το με κάθε τρόπο .



 Η πρακτική, που ακολουθήθηκε για την "άλωση" της Ευρώπης, δεν είναι πρωτοφανής. Απλά πρέπει να έχει κάποιος γνώση του τι ακριβώς συνέβη και ποιος κρύβεται πίσω από τις μεθοδεύσεις. Το φαινόμενο της ήπιας "κατάκτησης", μέσω χρηματοοικονομικών δεδομένων, ξεκίνησε από τις ΗΠΑ. Οι ίδιες οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Με "καθρέπτες" και "χάντρες" κάποιοι αφαίρεσαν την πατρίδα των Ινδιάνων από την κατοχή τους. Οι "καθρέπτες" και οι "χάντρες", που πήραν οι "μεθυσμένοι" Ινδιάνοι, ήταν αυτά που "νομιμοποίησαν" την παραμονή των Αγγλοσαξόνων στις ΗΠΑ. Κάποιοι δέχθηκαν να πάρουν "σκουπίδια" προς αντάλλαγμα κεφαλαίου και από τότε παραμένουν "κατακτημένοι", χωρίς να υπάρχει επισήμως "κατακτητής". Όλα νόμιμα. Υπήρχαν "αγοραστές" και όχι "κατακτητές". Υπήρχαν "πωλητές" και όχι "κατακτημένοι".