Η πρόταση των τεκτόνων : Ελλάς ... τέλος !

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




ΤΩΡΑ! ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΤΩΡΑ! ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Όλοι μας έστω και λίγο ξέρουμε ότι οι μεγάλες αποφάσεις της χώρας, πρώτα πέρνονται σε στοές… Εντύπωση πάντως μας προξενεί το γεγονός ότι όλοι αυτοί μεγάλοι ερευνηταράδες (εκτός ελαχίστων) των ανώνυμων blogs δεν ήξεραν κανένας τους ότι αυτές τις ημέρες έως Κυριακή 31 Αυγούστου στον Μαραθώνα Ατιικής λαμβάνει χώρα το παγκόσμιο συνέδριο τεκτόνων… Εμείς πιστοί στην έρευνα μας και στην πληροφόρησή σας, έχουμε ενημέρωση εκ των έσω…
Από την πηγή μας:
Ενημέρωση 27/8 17:27:
…συντονιστής ένας μεγάλος δημοσιογράφος Α.Π… (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ)
Ενημέρωση 27/8 17:09:
…μεταξύ αδελφών (τεκτόνων δλδ) ένταση όχι..δυσαρέσκεια ναί για τις προτάσεις που ειπώθηκαν…
Ενημέρωση 27/8 16:53:
….στο συνέδριο είναι και ο Σάρον Ροκφέλερ…
Ενημέρωση 27/8 16:41:
…δεν είναι τελικά συνέδριο τεκτόνων…κουρτίνα είναι…μοιάζει με σύγκλιση λέσχης και τριμερής!!!!
Ενημέρωση 27/8 16:38:
…το μέλος Έντμοντ Ντε Ρότσιλντ μόλις είπε μου είπαν ότι ζήτησε το πτώμα της Ελλάδος…
Ενημέρωση 27/8 15:12:
…Έτσι σήμερα ξεκίνησε άσχημα το παγκόσμιο συνέδριο τεκτόνων. Ζητάνε επιτακτικά το τελείωμα της χώρας και επιστροφή σε άλλο νόμισμα. Ζητήσανε να τελειώνει το θέμα Ελλάδα στο δίμηνο διότι εξαιτίας της θα γκρεμιστεί η ένωση της Ευρώπης. Έχουμε ανοικτό πόλεμο πλέον. Κάποιοι τέκτονες προβάλανε αντίσταση αλλά παραμερίστηκαν και με “οικοιωθελή” τρόπο αποχώρησαν. Θα δείξει μέχρι το τέλος του συνεδρίου ….
…είπανε πρέπει να αποδεχθείτε το ότι θα είστε η Αλβανία της περιοχής και η μεγάλη Αλβανία ο ηγέτης των Βαλκανίων…
…έχει μέλη της τριμερής!!!!! Κακό αυτό πολύ!!!!
Αναδημοσίευση με κάθε επιφύλαξη από εδώ