Κάτι άλλο συμβαίνει ... δεν υπάρχει λογική !

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ”





ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, έχει “τρελάνει” τους Έλληνες, διότι κανείς δεν μπορεί να διακρίνει, ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δικαίως λοιπόν έχουν αντιληφθεί πως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ χωρίς όμως να γνωρίζουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, αφού ακόμα και στα σχέδια συνομωσίας , η εικόνα είναι μπερδεμένη. Σήμερα θα το ξεμπερδέψουμε αυτό το «κουβάρι», για να μάθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ βάσει ποιού σχεδίου φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση, αλλά και να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ όλο το βρώμικο και ύπουλο σχέδιο, που ετοιμάζουν για το μέλλον.

Αυτή η αποκάλυψη θα έχει ένα αποτέλεσμα. ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, προς όφελος των Ελλήνων.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 80’ διάβασα κάποια έντυπα και αργότερα κάποια βιβλία, που είχαν ως αντικείμενο την προσπάθεια κάποιας οργάνωσης να ελέγχξει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και μέσω αυτής να ελέγχξει το μέλλον των κρατών και των λαών, τότε μου φάνηκε σαν ένα σενάριο συνομωσίας. Την οργάνωση την έλεγαν «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» και ο καταστατικός χάρτης της οργάνωσης, ήταν τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των σοφών της ΣΙΩΝ».


Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για όσους αναγνώστες δεν γνωρίζουν, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που περιγράφουν με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ όλο το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που έχουν καταστρώσει οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, με σκοπό την μεθοδική και ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ εφαρμογή τους, μέχρι να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 

Σήμερα, γνωρίζω πως αυτό το «σενάριο» , είναι ο μεγαλύτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που μόνο ο ΘΕΟΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να το σταματήσουν.


Αυτά τα έγγραφα , ήταν κάποια ντοκουέντα γραμμένα περίπου το 1760 μ.Χ.!!!!! (140 χρόνια πριν ιδρυθεί επίσημα ο Διεθνής Σιωνισμός), που ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ την ΠΟΡΕΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση , είναι πως μέσα από τις διακυρήξεις τους και τα «πρωτόκολλα», αυτό που λαμβάνει ο αναγνώστης είναι ένα πνεύμα ΜΙΣΟΥΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ κατά του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και ο βασικός στόχος , δείχνει πως είναι η εξαφάνιση του, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσον και τρόπο. Με λίγα λόγια θεωρούν τον Χριστιανισμό το μεγαλύτερο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους.


Αυτή η κακοποιός και εκδικητική μορφή του Σιωνισμού κατά του Χριστιανισμού, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, εκτός αν μελετηθεί σε συσχετισμό με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ του Μεσσία Ιησού Χριστού. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ λοιπόν και με δεδομένο πως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του Σιωνισμού, είναι πως ο Μεσσίας Χριστός δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, μπορεί να γίνει κατανοητό το μίσος που τρέφουν για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό, αφού Η ΕΛΛΑΔΑ είναι αυτή που ΔΕΧΘΗΚΕ το Ιησού Χριστό που εκείνοι σταύρωσαν και ΔΙΕΔΩΣΕ τον Χριστιανισμό στον κόσμο.

Σε συνδιασμό με αυτό το άρθρο θα γίνει κατανοητός ο λόγος ίδρυσης του Διεθνούς Σιωνισμού, καθώς και οι στόχοι του. (Άρθρο: “Η Ελλάς στο στόχαστρο του Σιωνισμού. Η αλήθεια πριν τον Γ’παγκόσμιο πόλεμο”.) 

Στις εκλογές του Ισραήλ το Νοέμβριο του 1988, οι υποψήφιοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα, έλεγαν στους Ισραηλίτες ψηφοφόρους το εξής: «Μην ξεχνιώμαστε. Ο εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι. Αυτούς τους έχουμε από κάτω. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός». Αυτό γράφτηκε στην Γερμανική «Ντι Βέλτ» και δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα από την «Ελευθεροτυπία» στις 5 . 11 . 1988

Οι Σιωνιστές λοιπόν μας μισούν θανάσιμα λόγω της Χριστιανικής μας πίστης και με τον έλεγχο της Οικονομίας ως ΜΕΣΟΝ, επιδιώκουν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του λαού μας και την πλήρη υποταγή όσων μείνουν. Πρόκειται για έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που γίνεται κατά της Ελλάδος, με οικονομικά μέσα προς το παρόν, ενώ σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν και τα όπλα ως μέσα και δολοφονούν φανερά τους Χριστιανούς. Αν δεν τον δούμε ως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, τότε δεν θα μπορέσουμε να εννοήσουμε αυτήν την σημερινή ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και το μίσος που τρέφουν για τον Ελληνισμό.


ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ


Μπορεί όμως να μας μισούν θανάσιμα, αλλά παράλληλα μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβούνται και τρέμουν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τα σχέδια τους και ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Άλλωστε το γνωρίζουν πολύ καλά , πως ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να τους αλλάξουμε και να τους ματαιώσουμε τα σχέδια. Γι΄αυτό είναι πολύ προσεκτικοί και μας ΠΙΕΖΟΥΝ σιγά σιγά και μέχρι εκεί που το δεχόμαστε. Μετά αρχίζουν πάλι την πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ και μας προετοιμάζουν για να δεχθούμε το επόμενο «στρίμωγμα» . Πρώτα μας λένε συνέχεια «θα γίνει… αυτό, θα γίνει…. αυτό , θα γίνει και ….αυτό». ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν οι αντιδράσεις συνεχίζονται τότε το ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ. Αν όμως κοπάσουν οι πολλές αντιδράσεις , τότε «ΠΑΡΤΟ» και πάνε για το επόμενο.

Παράλληλα όμως ΕΛΕΓΧΟΥΝ και τις αντιδράσεις για να μην γίνουν ανεξέλεγκτες και χαθεί ο έλεγχος της εξουσίας. Εκτός από τους πολιτικούς και τα κόμματα, ελέγχουν και όλους τους αρχηγούς και τους προέδρους των σωματείων και των οργανώσεων , ακόμα και των λεγόμενων “πατριωτικών” , αλλά ακόμα και των αναρχοαντιεξουσιαστών, για να ελέγχουν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των μελών τους. Δεν θέλουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.


Δεν βλέπετε που τώρα , στις πιο ΤΥΡΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που βιώνει ο λαός, ΕΧΟΥΝ «ΛΟΥΦΑΞΕΙ» εντελώς οι λεγόμενοι «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»; Αυτά τα αγανακτισμένα “παιδάκια”, δεν βγαίνουν από μόνα τους στους δρόμους. Τα βγάζουν οι αρχηγοί τους , όταν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ στις εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Τώρα δεν έχουν κανένα λόγο να τους βγάλουν στους δρόμους. Η κυβέρνηση είναι πολύ ΥΠΑΚΟΥΗ και δεν πρέπει να της δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Ειδικά μέσα σε αυτό το ρευστό πολιτικό κλίμα, και αυτή τη ΒΟΥΒΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, που οποιαδήποτε ενέργεια ανεξέλεγκτης αντίδρασης, μπορεί να πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη και πτώση της Κυβέρνησης. Δεν επιδιώκουν ανεξέλεγκτη πτώση της Κυβέρνησης. Τα πάντα πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Ακόμα και η ΠΤΩΣΗ αλλά και η «ΕΞΕΓΕΡΣΗ». Για να είναι υπό έλεγχο και η ΕΠΟΜΕΝΗ Κυβέρνηση.

Πως όμως θα επιδιώξουν να το πετύχουν αυτό; Τήν απάντηση μας την δίνουν οι ΙΔΙΟΙ, μέσα από τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των Σοφών της ΣΙΩΝ» που τα έγραψαν οι «Σοφοί» του Ισραήλ πρίν από 250 χρόνια και τα ακολουθούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα , από γενεά σε γενεά.



ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 


Αυτός ο λόγος εκφωνήθηκε το…..1865!!!!!! από τον Ραββίνο Reichhorn , σε ένα συνέδριο των «σοφών» του Ισραήλ, που έγινε στην Πράγα, επάνω στον τάφο του μεγάλου τους Ραββίνου Simeon Ben Judas και απεικονίζει την Ελληνική σημερινή πραγματικότητα. Βρίσκεται στο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη «Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού» σελ. 13, στο βιβλίο του Pierre Hepess “Le Dernier bal du «Grand soire» Ou la Republique Universelle” στο κεφάλαιο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» σελ. 569 και στο βιβλίο του π. Ιγνατίου Καπνίση «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ» σελ. 151. Μερικά από τα κύρια σημεία του λόγου είναι τα εξής: 

«Εκατό ολόκληρα χρόνια, εμείς οι Σοφοί του Ισραήλ, συνερχόμαστε σε συνέδρια για να εξετάσουμε τις προόδους μας στην υποταγή του κόσμου που μας υποσχέθηκε ο Ιεχωβά και στην κατάκτηση της εχθρικής Χριστιανοσύνης. Και αυτό το έτος συγκεντρωμένοι εδώ, στον τάφο του αγαπητού μας Συμεών –Μπεν Ιούδα, μπορούμε να διαπιστώσουμε με υπερηφάνεια πως ο αιώνας που πέρασε, μας έφερε πιο κοντά στο σκοπό μας που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. ……. Το χρυσάφι ήταν , είναι και θα είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος μοχλός γι’ αυτούς που τον κατέχουν , αντικείμενο δε μεγάλης επιθυμίας γι’ αυτούς που δεν τον έχουν. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. …….. Ήδη οι κυριώτερες ΤΡΑΠΕΖΕΣ τα θησαυροφυλάκια του κόσμου και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ των κυβερνήσεων βρίσκονται στα χέρια μας. ……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……..,Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια……… Η ιδιοκτησία της γής συνεπάγεται πάντα την επιρροή και την δύναμη. Χάρη δήθεν της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα κομματιάσωμε τις μεγάλες ιδιοκτησίες και θα τις μοιράσωμε στους χωρικούς που τις θέλουν. Αυτοί για να τις καλλιεργήσουν θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ αμέσως. ΈΤΣΙ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και η κατοχή της γης θα μας εξασφαλίσει την εξουσία………… Διαθέτουμε άξιους ομιλητές για να ενθουσιάζουν και να πείθουν τα πλήθη. Θα τους σκορπίσουμε στους Χριστιανούς για να κυρήξουν τις μεταρρυθμίσεις, που πρόκειται να τους φέρουν την ευτυχία………….Η Παλαιστίνη σήμερα δεν είναι παρά ένα πεδίο προετοιμασίας Ιουδαίων πρακτόρων, που ετοιμάζουν την προσεχή επανάσταση και την κατάληψη της………..Αλλά προ παντός ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Από εκεί θα διασπείρωμε τις ιδέες που μας εξυπηρετούν και θα διαπλάσουν τους Χριστιανούς ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ………. Αν κάποιοι από εμάς πέσουν στα νύχια της δικαιοσύνης των Χριστιανών, ας σπεύσουμε σε βοήθεια τους. Ας βρίσκωμε τους μάρτυρες που χρειάζονται για να σωθούν από τους δικαστές, μέχρις ότου ΓΙΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ……..Τους μονάρχες της Χριστιανοσύνης τους φουσκωμένους από φιλοδοξία και ματαιόητα, θα τους προμηθεύσουμε όσο χρήμα ζητά η ανοησία τους και θα τους σύρωμε από τη μύτη………. Αιώνες τώρα τα παιδιά του Ισραήλ διωγμένα , περιφρονεμένα εργάστηκαν σκληρά για να ανοίξουν τον δρόμο προς την παγκόσμια εξουσία. Πλησιάζουμε στο σκοπό μας. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και θα υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η υπόσχεση του Ιεχωβά που έχει δοθεί στον εκλεκτό λαό μας………..»

Αυτό το κείμενο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, είναι οι συνέπειες ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχουν κυρήξει οι Χριστανομάχοι της πολιτικοθρησκευτικής ΗΓΕΣΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ . Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου θα μας δείξει πως σχεδόν όλα έχουν επιτευχθεί. 


1. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τον παγκόσμιο πλούτο.
2. Ολα τα δάνεια των κρατών βρίσκονται στα χέρια τους.
3. Με το χρήμα έχουν εξαγοράσει όλους τους ανθρώπους, πολιτικούς και μη και όλες τις «επαναστατικές» συνειδήσεις.
4. Τα ΜΜΕ υπνωτίζουν τον κόσμο και δημιουργούν μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της πραγματικότητας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα.
5. Μας έχουν χωρίσει σε πολιτικές ομάδες και μας έχουν σπείρει διχόνοιες.
6. Έχουν διασπάσει την εθνική μας ενότητα.
7. Η πρώην δημόσια Αγροτική Τράπεζα αφού καταχρέωσε όλους τους αγρότες , δώθηκε σε αυτούς.
8. Ελέγχουν όλη την εκπαίδευση, μέσα από το υπ. Παιδείας και το παιδαγωγικό ιστιτούτο και διδάσκουν τα παιδιά, αυτά που θέλουν.
8. Έχουν σκορπίσει παντού λαοπλάνους που μιλούν για μεταρρυθμίσεις.
9. Το Ισραήλ τότε δεν είχε κράτος και ετοίμαζαν οι πράκτορες του την Παλαιστίνη για κατάληψη. Την κατέλαβαν τον Μάιο του 48 και από τότε δολοφονούν μέχρι σήμερα Παλαιστινίους, αφού τα «κεφάλια» της «Χαμάς» είναι πράκτορες του Ισραήλ και φροντίζουν, να του δίνουν το δικαίωμα για να αφανίσει την φυλή των Παλαιστινίων.
10. Ελέγχουν σήμερα την Δικαιοσύνη και έχουν γίνει οι ίδιοι Δικαστές. Γι’ αυτό και εκδίδουν παντού , ότι αποφάσεις θέλουν που τους εξυπηρετούν.
11. Σέρνουν όλο τον πολιτικό κόσμο από τη μύτη, αφού τους έχουν πληρωμένους και με αποδείξεις. Διαβάστε: (άρθρο «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» «200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ») 


ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ»


Αλλά και η αθλιότητα και η διαφθορά που επικρατεί στην κοινωνία και κρατά τους ανθρώπους πνευματικά υπόδουλους και τους έχει κάνει εγκεφαλικά ανίκανους να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, είναι και αυτό έργο των Σιωνιστών. Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο «Πρωτόκολλο» 5: «……..Το μεγάλο μυστικό για να κυβερνά κανείς με επιτυχία, είναι να πολλαπλασιάζει τα ελαττώματα του λαού, τις κακές του συνήθειες, τα πάθη και τις κοινωνικές του ροπές, έτσι που να μην μπορεί κανείς να βρεί άκρη σε αυτό το ηθικό χάος και οι άνθρωποι να φθάσουν στο σημείο να μην μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλο».

Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα;

Και συνεχίζουν συμπληρώνοντας στο «Πρωτόκολλο» 13: «………Για το ενδεχόμενο δε κάποτε να συνέλθουν και με την σκέψη να αντιληφθούν τα δίχτυα που τους έχομε ρίξει, θα τους κρατάμε απασχολημένους και θα τους διαφθείρωμε με τα τυχερά παιχνίδια, τα αθλητικά θεάματα, τις άσωτες διασκεδάσεις, τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά και τα πορνεία».

Αυτά γράφουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και αυτά εφαρμόζονται κατά γράμμα από τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, γι’ αυτό και ΕΛΕΓΧΟΥΝ σήμερα τον πολιτικοκοινωνικό βίο της Ελλάδος.



Ένα μόνο μένει να κάνουν για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ που θα ΥΠΟΤΑΞΕΙ για πάντα τους “καταραμένους” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και θα ανοίξει τον δρόμο στούς ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για την παγκόσμια εξουσία. Να εξαπολύσουν την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» που θα διαλύσει την Ελλάδα και θα την πνίξει στο αίμα. Αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα» των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ Εβραίων Σιωνιστών: «…….. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και να υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας.»



ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».


Όσοι γνωρίζουν καλά την ιστορία του Σιωνισμού, ξέρουν πως οι φτιαχτές και χρηματοδοτημένες «επαναστάσεις» είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι ο μόνος πετυχημένος τρόπος διάλυσης των κρατών. Στην Ελλάδα έχουν φέρει εκατομμύρια λάθρο «επαναστάτες» που είναι έτοιμοι να την διαλύσουν, την ώρα που οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πολιτικοί θα οργανώσουν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, για να χρεωθούν άλλοι την πτώχευση.
Όπως διαβάσαμε στα «Πρωτόκολλα», μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια τους. Ακόμα και αυτή η μεγάλη εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ , αλλά είναι μέσα στις διακυρήξεις των «Πρωτοκόλλων». Διαβάζουμε μέσα από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 3: «……Τότε δε, που με όλα τα μυστικά μέσα που διαθέτωμε, χάρη στο χρυσάφι που όλο βρίσκεται στα χέρια μας, θάχωμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσωμε στους δρόμους αμέτρητα πλήθη πεινασμένων εργατών,(από Ασία -Αφρική) σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Τα πλήθη αυτά θα χύσουν με τυφλό πάθος το αίμα εκείνων που μισούν από την παιδική τους ηλικία, διότι τους θεωρούν υπεύθυνους της φτώχιας και της πείνας τους. Θα οδηγηθούν από την αμάθειά τους και την απλοϊκή σκέψη, πως λεηλατώντας τις ξένες περιουσίες θα λύσουν το δικό τους πρόβλημα…….». Αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ για να φέρουν στην Ελλάδα τους «πεινασμένους εργάτες». Οι Χριστιανομάχοι Σιωνιστές τους έχουν πληρώσει.


Έτσι σχεδιάζουν να διαλύσουν την Ελλάδα και πρέπει να έχουμε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. Αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ γιατί αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα των «Σοφών» του Ισραήλ» και αυτά ακολουθούν κατά γράμμα. Αλλά όταν ο λαός είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ και το περιμένει, τότε αναγκάζονται να τα αναβάλλουν για…….αργότερα. Γιατί για να πετύχει το σχέδιο, πρέπει ο λαός να ΚΟΙΜΑΤΑΙ και γι’ αυτό φροντίζουν τα ΜΜΕ. Τα σχέδια τους όμως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και όσο ελέγχουν αυτοί την εξουσία και την δικαιοσύνη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.



ΕΤΣΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ



Όταν ένα κράτος διαλυθεί από ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εξέγερση και εσωτερικές διαμάχες, τότε βρίσκουν την ευκαιρία και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ σαν ΛΥΚΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ. 
Και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ με το ΧΡΗΜΑ , αφού ελέγχουν όλο τον χρυσό και το χρήμα της γής. Παρουσιάζονται τότε σαν «σανίδα σωτηρίας» στο διαλυμένο κράτος και του προσφέρουν ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ, (μπορεί και …..600 δις!!!.) και έτσι το ΔΕΝΟΥΝ και το πέρνουν στον έλεγχο τους , για τα επόμενα ……… 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!! (όλα τα κομμάτια του «πάζλ», σιγά-σιγά μπαίνουν στη θέση τους)
Ορίστε τι λέει ο «ΔΙΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» στα Πρωτόκολλα των «Σοφών» για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και για τον ΕΛΕΓΧΟ των κρατών. «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1 «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».

Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ που σχεδιάζει για την πατρίδα μας ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και το έχει δουλεμένο χρόνια πριν. Θέλουν δηλαδή να φέρουν ΚΑΙ την διάλυση της χώρας , αλλά θέλουν να πάρουν και τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.
Έτοιμάζονται γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να την ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ αυτή την εποχή, με την κωδική ονομασία «ΝΕΜΕΣΙΣ». Πρόκειται για το σχέδιο ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της Ελλάδος , από τους Σιωνιστές Χριστιανομάχους, που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΆ παρουσιάζονται ως ……… «Έλληνες», όχι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, αλλά ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ και ΑΘΕΟΙ.
Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ».



Ο Σιωνισμός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην δημιουργία οποιασδήποτε Κυβερνήσεως. Μπορεί να διατάξει να συγκυβερνήσουν ΑΚΟΜΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , αν αυτό απαιτεί η ανάγκη. Ακόμα και με πρωθυπουργό τον……….. Γιώργο Καρατζαφέρη!!!!! (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε) Ο Σιωνισμός ένα πρόβλημα έχει. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ, πως όλα τα κόμματα τον ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Γιατί αν ο λαός καταλάβει τηνΑΠΑΤΗ και την ΚΟΡΟΪΔΙΑ των κομμάτων , τότε οι πολιτικοί δεν θα ψάχνουν ελικόπτερο. Θα ψάχνουν ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ. 


Αν όμως ο λαός γνώριζε τι λένε τα «πρωτόκολλα» των Σιωνιστών για τα κόμματα και τους πολιτικούς , δεν θα ήταν τόσο κορόϊδο: «…….Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια………» ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ» και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

Όποια κυ

βέρνηση και να σχεδιάζουν λοιπόν, την θεμελιώνουν πάνω στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ του ΛΑΟΥ και την διάσπαση της εθνικής ενότητας. Ότι και να ψηφίσει ο λαός, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και πάντα έχουν ΕΤΟΙΜΗ……..και την ΕΠΟΜΕΝΗ. Και φυσικά την κάθε επόμενη την προωθούν και την παρουσιάζουν σαν………. «σωτηρία».


Τώρα όμως έχουν παρέλθει οι αυτοδύναμες ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ και έχει φανερωθεί η ΑΠΑΤΗ, των κάποτε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ κομμάτων. Προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία, ο Σιωνισμός ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. Τους διέταξε να συγκυβερνήσουν και από κοινού να χρεοκοπήσουν την χώρα. Ο λαός βέβαια τους τιμώρησε στην κάλπη και από 265 βουλευτές που είχαν τα δύο κόμματα εξουσίας, πήραν στις εκλογές του Μαΐου 2012 μόλις 98 και δεν μπορούσαν από κοινού να κάνουν κυβέρνηση, ΟΥΤΕ με τις 50 έδρες του εκλογικού “bonus” που είχαν ψηφίσει. Αλλά ο Σιωνισμός πάντα βρίσκει τρόπους να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ . Τους 151 που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θα τους βρεί ο κόσμος να χαλάσει. Θα ψηφίσει άλλους εκλογικούς νόμους, θα τρομοκρατήσει , θα απειλήσει, θα δωροδοκήσει, αλλά στο τέλος θα τους βρεί, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Τα «κουκιά» όμως σήμερα, είναι μετρημένα και λειψά. Έτσι θα πρέπει να κάνουν τώρα, μία συγκυβέρνηση ΠΆΛΙ ΟΛΟΙ μαζί, δηλαδή «ΤΣΙΠΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΟΤΑΜΙΤΕΣ».


Αυτό το σενάριο όμως ΞΕΡΟΥΝ πως φανερώνει όλη την ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ και δεν θα το «καταπιεί» ο Ελληνικός λαός. Πρέπει λοιπόν την επόμενη συγκυβέρνηση , να την παρουσιάσουν σαν συγκυβέρνηση ΑΝΑΓΚΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» . Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα να συμβεί κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στη χώρα. Έτσι λένε τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ». Και αυτό το κακό, θα είναι η αναμενόμενη χρεοκοπία , το κλείσιμο των τραπεζών και ότι αυτό θα φέρει.



Μετά από αυτό το κακό που θα διαλύσει την χώρα , ο σκοπός αυτής της συγκυβέρνησης εθνικής «σωτηρίας», θα είναι να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ την διαλυμένη Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα χέρια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, υπογράφοντας , ένα Νέο μεγάλο Δάνειο «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» από πολλά …. δις!!!!!!!! Έτσι λένε τα «Πρωτόκολλα». Να το θυμηθούμε από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1: «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συμφωνήσει για το Δάνειο και ο ……….Γιώργος Καρατζαφέρης !!!!!!! και να συμφωνήσει επίσης, να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. (δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός)


Να μην ξεχνάμε πως ο πόλεμος είναι θρησκευτικός και οι Σιωνιστές είναι Χριστιανομάχοι. Θέλουν να ΦΤΙΑΞΟΥΝ λοιπόν ένα ΑΘΕΟ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ σχήμα κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», που χωρίς να ορκιστεί στο Σύνταγμα της Ελλάδος, θα ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να υπογράψει και να πάρει το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ», από τους επίσης ΑΘΕΟΥΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Αμερικανούς , που το παίζουν δήθεν……. «Έλληνες» , βρίζοντας όμως τον Ιησού Χριστό, και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ συνέχεια και συνέχεια μόνο ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, εδώ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. 



ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ………. «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ». ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ……… «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ». 


Πάλι με ΔΑΝΕΙΟ λοιπόν θέλουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ. Τώρα όμως έχουν μία μεγάλη δυσκολία. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; Πάλι από το ΔΝΤ και τους «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ»;;;;; Οχι βέβαια. Δεν θα το έπαιρναν οι Έλληνες μετά από την περιπέτεια με την Τρόικα και την χρεοκοπία. Γι’ αυτό έχουν στείλει εδώ και δύο χρόνια, τους ΑΘΕΟΥΣ …….. «ΕΛΛΗΝΕΣ» να διαλαλούν και να προπαγανδίζουν το νέο μεγάλο ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΑΝΕΙΟ , ως ………. «πατριωτικό» ΔΑΝΕΙΟ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τους ‘Ελληνες, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και έτσι να το ΔΕΧΘΟΥΝ.


Όπως θα έχετε καταλάβει, έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, μία άλλη, λίγο……..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ συνομωταξία ανθρώπων στην Ελλάδα, που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως…….. «Έλληνες». ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ……. «ΕΛΛΗΝΕΣ» που «υμνούν» την αρχαία Ελλάδα, αλλά βρίζουν τον Ιησού Χριστό και επιτίθονται στην Χριστιανική πίστη. Είναι όμως όλοι τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδος. Από αυτό άλλωστε μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όλους όσους «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» γι’ αυτούς. Είναι ΟΛΟΙ τους ΑΡΝΗΤΕΣ του Χριστού και ΠΟΛΕΜΙΟΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ



ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ



Με ΔΑΝΕΙΑ λοιπόν ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα κράτη. Η Ελλάδα όμως σήμερα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο Δάνεια. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΩΣ «ΤΡΕΛΟ». Εκτός αν η «πλύση εγκεφάλου» των Σιωνιστών σας έχει «πιάσει». Εκτός αν θεωρείτε πιο έγκυρα τα ΜΜΕ που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, πως είμαστε υπερ χρεωμένοι, αλλά και πως έχουμε χάσει και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν συμβαίνει όμως ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Τα ΜΜΕ σας κάνουν «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» λέγοντας συνέχεια και συνέχεια , το ίδιο και το ίδιο, για να το κάνουν να φανεί ΑΛΗΘΙΝΟ. Και αν το πιστέψετε σαν αληθινό, μετά θα ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ. Και αν το αποδεχθείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, τότε το κάνατε ΕΣΕΙΣ αληθινό και ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. Αυτό επιτυγχάνουν τα ΜΜΕ, οι Σιωνιστές δημοσιογράφοι και τα Σιωνιστικά «παπαγαλάκια» που ΟΡΓΩΝΟΥΝ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τα ανθελληνικά τους ΣΧΟΛΙΑ. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι: «……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…….»


Πέρα λοιπόν από την «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» που μας κάνουν , δεν έχουμε σαν κράτος κανένα Διακρατικό Δάνειο που να δεσμεύει τη χώρα, και να είναι αποτέλεσμα ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ κατά το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο. Η χρεοκοπία της χώρας είναι αποτέλεσμα δόλιων ενεργειών των Σιωνιστών πολιτικών, για να μας ρίξουν ξανά, στα δίχτυα των ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Αλλά ,

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.

Το σημερινό χρέος είναι αποτέλεσμα αντισυνταγματικών και παράνομων ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ενεργειών και δεν είναι η χώρα υποχρεωμένη να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Συνταγματολόγοι και οι Οικονομολόγοι και όποιος δεν το λέει στο λαό, δουλεύει για τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ, τελεία και παύλα. 

Ότι την Ελλάδα δεν την δεσμεύει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ το ξερουν χρόνια πριν, γι’ αυτό έχουν ξεκινησει ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ να στήνουν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, για να μας ΔΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, με ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ αυτή τη φορά ΔΑΝΕΙΟ, που θα μας κάνει σκλάβους όχι μόνο για 100 χρόνια, αλλά για ΠΑΝΤΑ.


Ο Σιωνισμός πάνω στά δάνεια των κρατών έχει στηρίξει ΟΛΗ την δύναμη του. Από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20 διαβάζουμε : «……..Τα δάνεια κρέμονται σαν την «σπάθη του Δαμοκλέους» πάνω από τα κεφάλια των κυβερνήσεων…..Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τις ξεκολλήσει από το σώμα του κράτους. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ τα πρόσωπα από όπου εξαρτάται η σύναψη εξωτερικού δανείου και φθάσουμε στον εξωτερικό δανεισμό, όλα τα πλούτη των κρατών θα διοχετευθούν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί θα καταβάλλουν σε μας ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, γιατί φυσικά από εμάς πήραν τα δάνεια.

Ολη η Κυβέρνηση είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT



«ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ» ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»



Αλλά και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν και υποστηρίζουν ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ αναφέρουν παλι μέσα στο «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20: «……..Η γενική υπεροχή του πνεύματός μας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάσωμε το θέμα των δανείων με τέτοιο τρόπο, ώστε να πεισθούν πως με τα δάνεια έχουν ακόμα και κέρδη για τον εαυτό τους. ……………Είναι ολοφάνερη η έλλειψη ικανότητας σκέψης στα ζωώδη μυαλά των Χριστιανών. Δανείζονται από εμάς με τόκο, χωρίς να σκέπτωνται πως κάποτε το χρήμα αυτό θα πρέπει να το επιστρέψουν πολύ βεβαρυμένο από τους τόκους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν δίκιο για τον τρόπο σκέψης κάποιων «Ελλήνων». Κρατώ όμως αρκετές επιφυλάξεις για το …….Χριστιανών. 



Ο ……….ΜΕΘ’ ΕΠΟΜΕΝΟΣ …….. «ΣΩΤΗΡΑΣ»

Οι Σιωνιστές σκέφτονται πολύ μπροστά και όχι μόνο την επόμενη Κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων, αλλά και την …….μεθ’επόμενη. Η κάθε νέα Κυβέρνηση «σωτηρίας», έχει να επιτελέσει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ έργο, που ποτέ όμως δεν είναι υπέρ των Ελλήνων Χριστιανών. Τι θα μπορούσαν άλλωστε να περιμένουν ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, από μία κυβέρνηση ΑΘΕΩΝ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ; Ότι χειρότερο. Γι’ αυτό όταν θα το καταλάβουν και θα ξεσηκωθούν, έχουν ΕΤΟΙΜΟ και τον μεθ’ επόμενο «ΣΩΤΗΡΑ».


Αλλά τώρα που τους έχουν τελειώσει όλοι οι ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ», γυρνάνε πάλι στα …..ΠΑΛΙΑ και ξυπνάνε ένα «φάντασμα» του παρελθόντος . Τον λένε……. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τον έχουν κάνει ήδη ΜΟΝΙΜΟ κάτοικο Ελλάδος από πέρυσι, στο μαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Κάνει μόνιμα διακοπές ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ την σειρά του, για να γίνει και αυτός «Σωτήρας». Την κατάλληλη στιγμή , ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ του αγαπητού και στενού του φίλου …….Γιώργου Καρατζαφέρη!!!!!!!

Βλέπετε ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σκέφτεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, πρίν από εμάς, ΓΙΑ ΜΑΣ.



ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΜΩΣ, …… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; ΜΑ….Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.


Όλα λοιπόν μέχρι τώρα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Ένα μόνο μένει για να ολοκληρωθεί το σχέδιο και να βάλλουν την «ταφόπλακα» στην Ελλάδα. Η πτώχευση , η εισαγώμενη «επανάσταση» που θα διαλύσει τη χώρα και η Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψει , για να υπογράψει το νέο ΕΒΡΑΪΚΟ δάνειο, που θα το παρουσιάσουν ως …….. «σανίδα σωτηρίας» και έτσι ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ για πάντα, στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ. Πρώτον, Την ΠΤΩΧΕΥΣΗ ποιός θα την ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; Κανείς τους δεν θέλει να την χρεωθεί. Ούτε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και φυσικά ούτε και η επόμενη των άθεων «Συριζο-προοδευτικών» που θα πρέπει να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ως «ΣΩΤΗΡΕΣ». 

Και δεύτερον, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ μετά από ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τα τόσα που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό και στην Ελλάδα;


Σε αυτά τα προβλήματα η λύση είναι μία. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Με το πραξικόπημα η χρεοκοπία της Ελλάδος ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και η κυβέρνηση ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ με τον γνωστό τρόπο της «σύλληψης». Αυτό ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και το ΔΝΤ και την ΕΥΡΩΠΗ, που πέρνουν αυτά που ήθελαν από την Ελλάδα, χωρίς να μπορεί η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αντιδράσει σε τίποτα, αφού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και οι ενέργειές της δεν έχουν διεθνή νομιμότητα.


Αυτό περιμένουν και οι λαθρομετανάστες για να ξεσηκωθούν, αλλά αυτό περιμένουν και οι Τούρκοι για να επιτεθούν. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και την παράνομη Ελληνική κυβέρνηση. Στην Κύπρο το 74, στις 15 Ιουλίου έγινε το Πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου έγινε η απόβαση των Τούρκων. Ήταν όλα σχεδιασμένα όπως είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.


Ο πρώην υπ. Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώτα έδωσε εντολή να μην ενοχλεί η ακτοφυλακή τους Τούρκους στο Αιγαίο, (δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία, από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη) και μετά από αυτό, έκοψε ξαφνικά «ρόδα μυρωδάτα» και ανεχώρησε για……. τας Ευρώπας. Μήπως ……κάτι είχε ακούσει για…….. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και είπε να την κάνει με…… «ελαφρά πηδηματάκια»; Και για να δούμε ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό υπουργείο της Χώρας, που κάποτε το έπερνε ο πρωθυπουργός;



Το καράβι το ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ και αυτοί που ξέρουν το εγκαταλείπουν πρώτοι. Σιγά-σιγά που θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό που «παίζεται», θα τους δείτε όλους να θέλουν «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ». Κανείς τους δεν θέλει να είναι μπροστά ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Θα αφήσουν μόνο τα κορόϊδα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά

.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Αυτά σχεδιάζουν ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για το μέλλον της Ελλάδος, με βάση αυτά που λένε «Τα Πρωτόκολλα των Χριστιανομάχων του Ισραήλ». Και όλα δείχνουν, από τις προειδοποιήσεις της τράπεζας της Ελλάδος και από τις κινήσεις των «ποντικιών», πως είμαστε πολύ κοντά, γιατί όλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Θα γίνουν λοιπόν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ή θα αναγκαστούν να αναβάλουν για του χρόνου τις εκλογές μέχρι να «ξαναδουλέψουν» το σχέδιο του πραξικοπήματος, και να είναι πιο προσεκτικοί αν θέλουν να μην το μάθω. Γιατί και το 2011 το έμαθα. Και δυστυχώς για αυτούς , είμαι Ορθόδοξος Έλληνας και δεν έχω δώσει ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ σε κανέναν. Οι πληροφορίες μου λένε πως το πραξικόπημα το σχεδίαζαν για τον Αύγουστο γι’ αυτό και δημοσιεύω το άρθρο τώρα. Για να τους κοπεί ο “βήχας”.


Την χρεοκοπία όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να την αποφύγουμε, αλλά τα υπόλοιπα εφιαλτικά σενάρια που θέλουν την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα δίχτυα των Σιωνιστών για τα επόμενα 100 χρόνια και για πάντα, αυτά σας διαβεβαιώ δεν πρόκειται να υπάρξουν ΠΟΤΕ, γιατί πολύ απλά όπως είπε ο γέρων Παΐσιος: «έχουν οι Αντίχριστες δυνάμεις τα σχέδιά τους για την Ελλάδα, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ».


Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τα αναφέραμε πολύ αναλυτικά. Πρέπει όμως να πούμε και τα σχέδια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, γιατί έχουμε και εμείς σχέδια για την πατρίδα μας. Και τα σχέδια τα δικά μας δεν μιλάνε για δάνεια. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, εκτός αν θέλεις να την ΔΕΣΕΙΣ και να την ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα που έχει τρισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Στη χώρα που έχει δισεκατομμύρια κυβικά ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Εκατοντάδες τόνους ΧΡΥΣΟΥ και ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. Αμύθητης αξίας ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ , ΧΑΛΚΟ , ΒΩΞΙΤΗ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΣΜΙΟ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην χώρα που μπορεί να ζήσει και ΠΛΟΥΣΙΑ, μόνο από την ΠΡΟΒΟΛΗ των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ της.


Έχουμε και εμείς λοιπόν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σχέδιά μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Θέλουμε να υψώσουμε μαζί με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ του Βυζαντίου, που είναι το σύμβολο της ΜΑΧΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας να την κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ που θα προστατέψει τους Έλληνες Χριστιανούς από τους Εβραιοσιωνιστές και τους άθεους Χριστιανομάχους.


ΘΕΛΟΥΜΕ η Ελληνική γη να βγάλει ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ της και τα ΠΛΟΥΤΗ της και θα τα δώσει στους Έλληνες, γιατί η Ελληνική γη και όλος ο πλούτος που υπάρχει μέσα της , είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θέλουμε πίσω την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και θα την ΠΑΡΟΥΜΕ. Και όλοι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Χριστιανομάχοι και οι ΑΘΕΟΙ που μας έχουν επιτεθεί και με ΔΟΛΟ προσπαθούν να μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ, θα καταλάβουν πως, «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».

Επικαλέσθηκαν την ανεξιθρησκεία για να προβάλλουν την αθεΐα τους , την αρχαιολατρεία τους και τον σατανισμό τους, αλλά ………ξέχασαν να σεβαστούν και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη του 98% των Ελλήνων. Είναι κάτι βλέπετε, που τους βγαίνει ….αυθόρμητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτό που πιστεύουν αυτοί για τον εαυτό τους , αλλά έχει να κάνει με το κρυφό ΜΙΣΟΣ τους για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Και στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ νοικοκύρης είναι ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Δεν είναι οι Εβραιοσιωνιστές , ούτε οι άθεοι Χριστιανομάχοι. Μπορεί βέβαια αυτό το 2%, να κρατάει ακόμα τα ηνία της εξουσίας σε βάρος του 98%, αλλά πολύ σύντομα και θυμηθείτε το, θα τους εγκαταλείψουν και τα αφεντικά τους, στην οργή του λαού. Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους , τους μένει μόνο η πτώχευση και σε όσους προλάβουν η φυγή.

Ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος ……….έκοψαν «ρόδα μυρωδάτα». Αυτοί ξέρουν και έφυγαν από τα ….δύσκολα για να προστατευτούν, τώρα που δεν έχει ακόμα «κίνηση». Οι υπόλοιποι βλέπω να στριμώχνονται για μιά θέση στο……… «ελικόπτερο». 

Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η βρώμικη ιστορία για την κατάκτηση της Ελλάδος , το σενάριο που ακολουθείται μέχρι σήμερα το γράφει ο Χριστιανομάχος ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ακολουθώντας πιστά τα «Πρωτόκολλα». 

Το τέλος όμως της ιστορίας, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ. Και επειδή το έχω διαβάσει, δεν έχει …..ελικόπτερο.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com