ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ !!!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


ΕΝΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ “ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ” 


 Αναρτήθηκε από olympia Α : είχαν στείλει τα ΜΑΤ στον Νταλλάρα γι αυτό. Δεν ντρέπονται Σε ένοπλη επίθεση κατά του Άρη Πουλιανού και της συζύγου του Δάφνης προχώρησαν κάποιοι 8 Μαρτίου 2012 με τις πλάτες «γνωστών – αγνώστων» Ύστερα από την αδιανόητη έξωση του Άρη Πουλιανού 4 Απριλίου 2011 από το σπήλαιο Πετραλώνων, και εξ αιτίας τής απύθμενα βάρβαρης πρακτικής που ακολούθησε στη συνέχεια το καθεστώς, “φυσική” κατάληξη ήταν η ένοπλη επίθεση που δέχτηκε στην κατοικία του το ζεύγος Πουλιανού δίπλα στο σπήλαιο Πετραλώνων το βράδυ της 8 Μαρτίου 2012. Τη συντομότατη περιγραφή των στιγμών που διαδραματίστηκαν δίνει η ακόλουθη αναφορά-καταγγελία που απεστάλη την επομένη προς κάθε υπεύθυνο ή συναρμόδιο: 


ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Μη κερδοσκοπικός επιστημονικός φορέας 
Πετράλωνα 9 Μαρτίου 2012, 
αρ. πρωτ. 1836
 Προς:
 Α) Αστυνομικό Τμήμα Ν. Μουδανιών (φαξ: 23730-23333) 
Β) Δήμο Ν. Προποντίδας (φαξ: 23730-65794)
Γ) Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (Γρ. Υπουργού, φαξ: 210-8201430) – Γενική Δ/νση Αρχαιοτήτων (δια της ΔΙΠΚΑ, φαξ: 210-201417) 
Κοιν: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (φαξ: 210-6929764)
 2) Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (φαξ: 2310-559966) 


 Θέμα: Ένοπλη ληστεία στην κατοικία μου στα Πετραλώνα Χαλκιδικής και αίτηση συνεχούς αστυνομικής προστασίας. 


 Αξιότιμοι κ. κ., Εχτές 8-3-2012 νωρίς το βράδυ (περί το σούρουπο) στο σπίτι (ιδιοκτησίας του γιου μου) που διαμένω μετά της συζύγου μου (αμφότεροι δημότες Ν. Προποντίδας), εισήλθε οπλισμένος κακοποιός με κυνηγετικό όπλο, ο οποίος μου επετέθη μπροστά στην είσοδο. Φώναξα στη σύζυγό μου να φύγει αμέσως από άλλη έξοδο, κάτι που έπραξε. Στη συνέχεια βγήκε από το μέρος που έφραξε με συρματόπλεγμα το καλοκαίρι το ΥΠΠΟΤ (!…) προς το σπήλαιο Πετραλώνων, για να μεταβεί στο χωριό και να φωνάξει βοήθεια, αφού γνώριζε ότι το σπήλαιο και το Μουσείο μετά την καθ’ όλα αδικαιολόγητη απομάκρυνσή μου της 4-4-2011 δεν φυλασσόταν πια. Εκεί είδε ένα κίτρινο αυτοκίνητο που φοβήθηκε ότι ανήκε στους κακοποιούς και συνέχισε την οδοιπορία προς το χωριό. Αργότερα πληροφορήθηκα ότι το αυτοκίνητο αυτό ανήκει στον Κ. Παπαδόπουλο (σημ: αρχαιοφύλακα), άνθρωπο που με εχθρεύεται σε παθολογικό βαθμό με διάφορες ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον εμένα και του γιου μου, για τις οποίες έχει καταδικαστεί σε χρηματική αποζημίωση. Εν τω μεταξύ ο δράστης στο σπίτι ύστερα από πάλη πυροβόλησε εναντίον μου δύο φορές, τραυματίζοντάς με ευτυχώς μόνο στο χέρι, πήρε όσα χρήματα είχα στην τσέπη μου και ετράπη σε φυγή. Αργότερα κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας, αλλά δε μπόρεσε να προβεί σε συλλήψεις. Στη συνέχεια μετέβην στο νοσοκομείο για να μου ράψουν το τραύμα και επέστρεψα σε περίπου δύο ώρες. Σήμερα το πρωί με το φως της ημέρας βρήκα στο χώρο της συμπλοκής ένα κάλυκα. Είναι γνωστό ότι όσες δεκαετίες φυλασσόταν ο αρχαιολογικός χώρος με φρουρούς εν περιπολία καθ’ όλο το 24ωρο από την Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος ουδέποτε συνέβη το παραμικρό. Σήμερα πλέον φοβούμαι ότι, εκτός των άλλων, λόγω της πλημμελούς φύλαξης θα κινδυνεύει εφεξής όλο και περισσότερο όχι μόνο ο χώρος και τα ευρήματα, αλλά και η σωματική – ψυχική μου ακεραιότητα. (Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που θεωρώ ως πιο ενδεδειγμένο να επιστρέψει η προηγούμενη ομαλότητα, υπό την κρατική ασφαλώς εποπτεία). Με τιμή, Δρ Άρης Ν. Πουλιανός






 Ορισμένα ερωτήματα που αναδύονται από την παραπάνω επιστολή είναι: Α) Τι έκανε ο φύλακας αρχαιοτήτων κ. Κ. Παπαδόπουλος τη συγκεκριμένη στιγμή στο σπήλαιο Πετραλώνων, αφού δεν υπάρχει νυχτερινή βάρδια; Β) Ακούγοντας τους πυροβολισμούς γιατί δεν έτρεξε να δει τι συμβαίνει και αντίθετα έμεινε απαθής (στην καλύτερη περίπτωση); Γ) Είδε την κ. Πουλιανού να διατρέχει το χωματόδρομο προς το χωριό και δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει; Δ) Γιατί την επομένη το μεσημέρι φωτογράφιζε την περίφραξη από όπου η κ. Πουλιανού διέφυγε των διωκτών της, προφανώς κατ’ εντολή κάποιων άλλων καθεστωτικών; Ύστερα από όσα έχουν σκαρφιστεί δεν θα μας κάνει καμμία εντύπωση πλεόν ούτε κι αν της κάνουν μήνυση ότι χωρίς την άδειά τους έτρεξε να σωθεί. Έτσι κι αλλιώς για κάτι τέτοια είναι μόνο ικανοί, όπως βέβαια και να πληρώνονται αδρότατα από τον κορβανά του πεινασμένου ελληνικού λαού ή τη βοήθεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων.


πηγή

Ο μόνος λόγος που δημιουργηθήκαμε είναι να υπηρετούμε τους Εβραίους και οτι αν αποτύχουμε σε αυτό το "καθήκον" μας, τότε πρέπει να τιμωρηθούμε με εξόντωση

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ποιά είναι η χώρα που έχει σχέδιο να βομβαρδίσει με πυρηνικά όλες τις υπόλοιπες σε περίπτωση που απειληθεί;




"Αν οι γιοί μου δεν επιθυμούν πόλεμο, δεν θα γίνει κανένας".
Θυμάστε το "Σχέδιο Σαμσόν";



Το Ισραήλ λέει οτι έχουν πυρηνικούς πυραύλους που στοχεύουν σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη, τις οποίες αυτοί κατα περίεργο και τρελό τρόπο θεωρούν "εχθρικές", αυτή είναι η προτιμώμενη επιλογή στόχου για την Ισραηλινή Αεροπορία. 


Το Ισραήλ αποκαλεί πολλές φορές ακόμη και τις ΗΠΑ "αντισημιτικές". Δεν θα φαίνεται κάπως περίεργο αυτό; 


Γιατί να πολεμούν οι ΗΠΑ προς όφελος του Ισραήλ; Αν θέλεις να κάνεις κάτι για την προστασία σου πρέπει να αναφέρεις κάθε μέρα το "Σχέδιο Σαμσόν" στα ΜΜΕ σου, έως ότου αυτή η απειλή αντιμετωπιστεί. Πρέπει να απαιτήσουμε να θεωρηθεί απο όλους οτι αυτό είναι το κορυφαίο θέμα ασφαλείας και να αφαιρεθούν όλα τα πυρηνικά απο το Ισραήλ. Αυτή είναι και η μοναδική στρατιωτική απειλή που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Κατα τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Άλαν Χάρτ, η πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Golda Meir, δήλωσε δύο φορές ότι το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο να καταστρέψει ολόκληρο το κόσμο με πυρηνικά όπλα σε περίπτωση που το Ισραήλ γνώριζε μια στρατιωτική ήττα. 




Τόσο αυτή όσο και άλλοι Εβραίοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την αισχρή απειλή, δικαιολογώντας την με την σκέψη οτι ο μόνος λόγος που δημιουργηθήκαμε είναι να υπηρετούμε τους Εβραίους και οτι αν αποτύχουμε σε αυτό το "καθήκον" μας, τότε πρέπει να τιμωρηθούμε με εξόντωση. Αυτό λοιπόν είναι το κορυφαίο θέμα για την ανθρωπότητα.


http://vaticproject.blogspot.com/2010/04/nuclear-threat-from-israeli-submarines.html

http://www.propublica.org/article/drive-by-scanning-officials-expand-use-and-dose-of-radiation-for-security-s


Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν τρομοκράτες, ειδικότερα η Αλ Κάϊντα αποτελείται απο μισθοφόρους εκπαιδευμένους απο την Μοσάντ και την CIA και τα μέτρα που παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία είναι μέτρα για να φιμώσουν την κοινή γνώμη και να μην μπορεί να αντιδράσει.
http://www.opinion-maker.org/2011/01/british-intelligence-reports/


Μια αναφορά απο την Ευρώπη περιείχε το ακόλουθο απόσπασμα απο την ομιλία του ραββίνου Emanuel Rabinovich πριν απο ένα ειδικό συνέδριο του Έκτακτου Συνεδρίου των Ευρωπαίων Ραββίνων στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, τις 12 Ιανουαρίου 1952:


"Σας χαιρετώ, παιδιά μου. Κληθήκατε εδω για να ανακεφαλαιώσουμε τα κύρια βήματα του νέου προγράμματός μας. Όπως γνωρίζετε, ελπίζαμε να έχουμε 20 χρόνια διαφορά μεταξύ των πολέμων ώστε να παγιώσουμε τα μεγάλα κέρδη που αποκτήσαμε απο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι αυξανόμενοι αριθμοί μας σε μερικές κρίσιμες περιοχές προκαλούν αντίθεση σε εμάς και πρέπει να συνεργαστούμε τώρα με όλες μας τις δυνάμεις για να επιταχύνουμε κατα 5 χρόνια τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο."


(Δεν επίσπευσαν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο τελικά αλλά υποκίνησαν τον Κορεατικό Πόλεμο στις 25 Ιουνίου 1950, όταν διέταξαν την Βόρειο Κορέα να κάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση στην Νότιο Κορέα. Στις 26 Ιουνίου το Συμβούλιο Ασφαλείας των Η.Ε καταδίκασε την εισβολή και κάλεσε τους εισβολείς να αποσύρουν τα στρατεύματά τους.


Στις 4 Ιουλίου 1934 ένας Εβραίος με το όνομα Leo Szilard κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την κατασκευή ατομικής βόμβας στην Αγγλία. Απο τότε όλες οι γνωστοί τύποι ατομικής βόμβας χωρίς καμία εξαίρεση έχουν εφευρεθεί απο Εβραίους. 


Οι Εβραίοι έχουν σκοτώσει ολόκληρο τον πλανήτη στην πραγματικότητα. Οι ηλίθιες ιστορίες για το πόσο πολύτιμη είναι για την ανθρωπότητα η τεχνολογία του Ισραήλ είναι τουλάχιστον τρέλα. Έχουν στην κατοχή τους οι Ισραηλινοί τις μεγαλύτερες ομάδες έρευνας πάνω στα χημικά και βιολογικά όπλα στον κόσμο και με τον τρόπο αυτό κατασκευάζουν γενετικά εξειδικευμένα όπλα με σκοπό να σκοτώσουν όπως φαίνεται όλους τους γκοϊμ(=μη Εβραίους). 


Το απεμπλουτισμένο ουράνιο που κυκλοφορεί στον πλανήτη είναι αρκετό για να σκοτώσει τον πληθυσμό της Γης πολλές φορές. Η Φαλούτζα στο Ιράκ έχει το ένα τρίτο απο τις γεννήσεις που είχε στο παρελθόν πριν τους βομβαρδισμούς με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Ακόμη και ο Χίτλερ είχε αρνηθεί να κατασκευάσει ατομική βόμβα. Οι Εβραίοι όμως το επεδίωξαν απο την πρώτη στιγμή.


http://www.thenewsturmer.com/Historical%20News%20Letter/DidHitlerwanttheAbomb.htm


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Σκεφτείτε όμως και μια άλλη πιο τραβηγμένη περίπτωση.. Το να έχουν θάψει πυρηνικές κεφαλές σε θεμέλια κτιρίουν που έχουν αγοράσει σε όλες τις μεγάλες πόλεις του πλανήτη ή στις ταράτσες των κτιρίων αυτών.. Και αν κάποιο κράτος πάει ενάντια στα συμφέροντά τους θα τις ενεργοποιήσουν αφού βέβαια απειλήσουν πρώτα.. Για σκεφτείτε αν ήσασταν στις θέση τους.Θα το κάνατε;


πηγη