Άμα είσαι πούστης φροντίζεις να το δείχνεις κιόλας ... έτσι δεν είναι ρε άθλιε Πρετεντέρη ;

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014


ΘΛΙΒΕΡΕ, ΓΕΛΟΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΣ  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

Παρακάτω βλέπετε τους 5χρονους τρομοκράτες ...



πηγή

Παρασύρθηκε το κοριτσάκι ...


Συνελήφθη η κόρη του μεγαλοδημοσιογράφου Μανώλη Καψή με ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών. «Λαβράκι» έβγαλε η σύλληψη της 22χρονης στο λιμάνι Μυτιλήνης.
 
Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μαζί με την 22χρονη έχει συλληφθεί και ένας 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της.
 
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης σταμάτησαν την 22χρονη εντός του λιμένα του νησιού, προκειμένου να την υποβάλουν σε έλεγχο.
 
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βρέθηκε στην κατοχή της μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε. Η κοπέλα τέθηκε υπό κράτηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για τη διενέργεια ελέγχου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν μεταξύ άλλων ποσότητες της ίδια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
 
Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης βρίσκεται από τα ξημερώματα ο πατέρας της και δημοσιογράφος Μανώλης Καψής.
 
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η συλληφθείσα, καθώς και ο φίλος της θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
 
Για το θέμα από την πρώτη ώρα προσπάθησε να ενημερωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου (ο οποίος κατάγεται από τη Μυτιλήνη), άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο.
 
Πιθανόν γιατί πληροφορήθηκε ως πρώτη είδηση ότι συλληφθείσα ήταν η κόρη του αδερφού του πρώην υπουργού Παντελή Καψή και μάλιστα στον τόπο καταγωγής του.
 
Τα ευρήματα στην κατοικία της 22χρονης από την έρευνα του Λιμενικού Σώματος
 
Η διενέργεια ελέγχου στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξεκίνησε μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.
 
Ύστερα από ελάχιστο χρόνο διαπιστώθηκε πως η 22χρονη κατείχε επιμελώς κρυμμένη εντός των ενδυμάτων της μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 21,75 γραμμαρίων.
 M1
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
Μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 53,8γραμμαρίων
 
Μια πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 9,9γραμμαρίων
 
Μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 3,3γραμμαρίων
 
Ένας σπαστήρας – τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης
 
Μία γυάλινη πίπα καπνίσματος
 
Μία ζυγαριά ακριβείας.
 
Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού εντοπίστηκαν:
 
Τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης
 
Ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης
 
Ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου
 
Έξι δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
 
Ένα μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
 
Τρεις μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας
 
Μία μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης.
 
Στην κατοικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικος της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.
 
Τμημά ειδήσεων defencenet.gr

ΥΓ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία είναι χρήση και κατοχή ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.