Το Βουλγαρικών συμφερόντων Pronews (πρώην Defencenet) χειραγωγεί και προβοκάρει τους αναγνώστες του

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 

 Δείτε τι γράφει εδώ :

"Από τις 2:45 τα ξημερώματα έχει χαθεί το ίχνος ενός ελικοπτέρου ΑΒ-212 (με τον αριθμό 28) του Πολεμικού Ναυτικού με τριμελές πλήρωμα που είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς" η οποία συμμετείχε σε άσκηση στο νοτιοανατολικά Αιγαίο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κινάρου, νοτιοδυτικά των Ιμίων"

Αν είναι δυνατόν ! Νοτιοδυτικά των Ιμίων ! Όταν το διάβασα τρόμαξα ! Δεν είναι δυνατόν είπα και άνοιξα τον χάρη . Τραγικό ρε παιδιά ... απέχει από τα Ίμια περίπου 76 χιλιόμετρα ή 41 ναυτικά μίλια! Τους έκανα σχόλιο με παρατήρηση λέγοντάς τους πως και η Βραζιλία νοτιοδυτικά των Ιμίων είναι  και φυσικά με μπανάρανε ...βασικά στα παπάρια μου ... Αυτό που ξενίζει και φοβίζει είναι η ύποπτη προπαγάνδα-προβοκάτσια και η  προβολή τρομοκρατίας . 
Να είστε προσεκτικοί σε ότι διαβάζετε ...

Δείτε στον χάρτη : 

 

Συμφωνία με το ΝΑΤΟ σε χρόνο dt . Μήπως το κατέριψαν αυτοί και δεν έπεσε απλά ;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Τι άλλο θα ακούσουμε ... Αφιέρωση προδοσίας σε ήρωες !

Ο Πάνος Καμμενος μεταξύ άλλων είπε : 
Δεν υπάρχουν λόγια που μπορεί να πει κανείς στις οικογένειές τους. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η κυβέρνηση, το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ο ελληνικός λαός, η σκέψη όλων μας είναι σε αυτές τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Θα είμαστε δίπλα τους ... Σε αυτούς τους ήρωες αφιερώνει τη σημερινή συμφωνία του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο που θα λύσει το θέμα της μετανάστευσης.
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε μήπως τα παλικάρια μας έπεσαν θύμα προβοκάτσιας και εξυπηρέτησης Αμερικανικών συμφερόντων , άλλωστε μας συνήθισαν σε παρόμοιες πράξεις ...