ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Η παρεμβατική διάθεση του Παρατηρητηρίου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας έγινε συχνά αφορμή για έντονη κριτική και έχουν εκφραστεί κατηγορίες ότι η δράση του ουσιαστικά εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑ Γνωρίζετε την ...http://www.intjewishlawyers.org/;

Ούτε κι εγώ την γνώριζα, μέχρι που πριν τρεις μέρες, βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ,  δυο σελίδες ΦΩΤΙΑ και μα την αλήθεια, αναρωτήθηκα πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ανώνυμο κείμενο όσο σοβαρό κι αν ήταν...

Κι όλες αυτές τις μέρες, ψάχνω να βρω στοιχεία... τα βρήκα πριν λίγες ώρες... και αποφάσισα να το κοινοποιήσω σε δημόσια θέα, για να βοηθήσω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΡΑΣΙΜΙ" που λέγεται... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες, γίνεται σεισμός στο διαδίκτυο, με την μήνυση που κατέθεσε "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, από την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, για... ρατσισμό.

Ελάχιστοι μέχρι τώρα είχαν αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, με τις χιλιάδες μηνύσεις σε βάρος πολιτών, Μητροπολιτών, bloggers,  ακόμα και απλών πολιτών, που είχαν το θάρρος να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ανεξέλεγκτη εισβολή των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Το θέμα πήρε κάποιες διαστάσεις, λόγω και των μηνύσεων που κατέθεσε σε βάρος των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αυτό το "θρασύδειλο υποκείμενο", αλλά γιγαντώθηκε όταν μήνυσε τον πατέρα Αντώνιο και την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Πολλοί αναρωτιούνται πως ένας πολίτης, έχει το θράσος και υποβάλλει συνεχώς και καθημερινώς δεκάδες και χιλιάδες μηνύσεις, στους εισαγγελείς και στην Κρατική Ασφάλεια, και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

Το ερώτημα είναι αυτονόητο, αλλά η απάντηση, αποτελεί ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως είμαι ... αντισημήτρια, ή αντισιωνίστρια... ή κατά των εβραίων συλλήβδην, αλλά... η πραγματικότητα δυστυχώς έρχεται για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσει, πως πίσω από κάθε τι σατανικό και σε βάρος της Πατρίδας μας και του λαού μας, βρίσκονται οι εβραίοι.
Όχι ίσως όλος ο λαός των εβραίων, αλλά ένα μεγάλο μέρος του... γιατί υπάρχουν και εβραίοι που αντιστέκονται και διώκονται επειδή είναι αντισιωνιστές, ή αντισημίτες. 

Το πρώτιστο θέμα που απασχολεί εδώ και χρόνια την ελληνική κοινωνία, είναι η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Άλλωστε, όπως και έγραψε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ... ΕΒΡΑΙΟΣ... Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ...

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρίσκεται ένας οβριός...  


Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός πως σ' όλη την  ιστορία της Πατρίδας μας και του Χριστιανισμού, πάντα οι εβραίοι μας πολεμούσαν;

Τα ιστορικά, τα θρησκευτικά στοιχεία και η Ελληνοχριστιανική μας Παράδοση,  ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, όσο και αν προσπάθησαν να τα αλλοιώσουν τα ... "γεννήματα εχιδνών", όπως τους αποκάλεσε ο Χριστός.

Επανέρχομαι στο μείζον και πρωταρχικό θέμα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ, και θα επικεντρωθώ στην σωρεία των μηνύσεων που υποβάλει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, εναντίον κάθε πολίτη, οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, και τον μηνύει για ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ, αν τολμήσει να μιλήσει αρνητικά για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Παρουσιάζω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ,  ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!


Και εδώ, η μετάφραση της ... ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ"Σας γράφουμε για λογαριασμό της Διεθνούς Ένωσης Εβραίων Δικηγόρων και Δικηγόρων ("Ένωση"), μιας Ένωσης που ιδρύθηκε το 1969 από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, τον αείμνηστο δικαστή Haim Cohn και από τον βραβευμένο με Νόμπελ , καθηγητή Reni Cassin που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον τρόμο και τις απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού.

Ο κ. Δήμητρας κατηγορείται ότι διέπραξε συνειδητά ψευδορκία και έκανε ψευδή δήλωση όταν ερωτήθηκε ως μάρτυρας ενώπιον του Πρώτου Επιμελητηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών στις 23 Ιανουαρίου 2009, ακρόαση μιας υπόθεσης κατά του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τα άρθρα 1 παράγραφοι 1 και 2 του νόμου 927/1979 για τον αντιρατσισμό.

Για πολλά χρόνια ο Σύλλογος μας έχει εξοικειωθεί με το έργο του κ. Παναγιώτη Δημήτρη ως μαχητή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με αυτή την άποψη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2009 ο Σύνδεσμος απευθύνθηκε στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης ζητώντας να αποσύρει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Δημήτρη, όπως κατηγορήθηκε, τότε, σε προδοσία . Ο λόγος για τη διευκρίνιση αυτή ήταν ότι ο Σύνδεσμος εξέπληξε το γεγονός ότι στην Ελληνική Δημοκρατία, ένα δημοκρατικό κράτος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του οποίου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι γνωστά, μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να διεξαχθεί εναντίον ενός ατόμου που είναι τόσο αφοσιωμένος τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα.


Σήμερα και λόγω των νέων εικαζόμενων καταγγελιών εναντίον του κ. Δημήτρη, σας καλούμε, κύριε Πρωθυπουργό και διακεκριμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης, να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσπάθειές σας για να διασφαλίσετε ότι:

Οποιαδήποτε παρενόχληση και η διαδικασία που κινήθηκε κατά του κ. Δημήτρου να αποσυρθεί.

Όλοι οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τις νόμιμες δραστηριότητές τους χωρίς κανένα εμπόδιο και φόβο των αντιποίνων.

Οι διατάξεις της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου 1998, ειδικότερα: 

(1) Το άρθρο 1, το οποίο ορίζει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, την προώθηση και την προσπάθεια για την προστασία και την υλοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο · και 

(2) να συμμορφώνεται με το άρθρο 12, το οποίο προβλέπει ότι το κράτος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από τις αρμόδιες αρχές, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, έναντι κάθε βίας, απειλής, αντιποίνων, de facto ή de jure δυσμενείς διακρίσεις, πιέσεις ή οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ενέργεια ως συνέπεια της νόμιμης άσκησης των δικαιωμάτων του / της.

Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνείς πράξεις που επικυρώθηκαν από την Ελλάδα"
Η έρευνά μου, με οδήγησε στον γνωστό ποινικολόγο κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη και την διαμάχη που είχε με τους εβραίους, αλλά και με τον ίδιον τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ...

Όπως βλέπετε και στο σχετικό έγγραφο, η ... ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, απευθύνεται στον τότε πρωθυπουργό της χώρας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, εκπρόσωπο της Ελλάδας στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ και στον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΑΜΠΡΙΔΗ, ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Παράλληλα, κοινοποιεί το σχετικό ανωτέρω έγγραφο και στον... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Μεγάλο... προσώπατο, Ο ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!


Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η εν λόγω ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΗ!

Τελικά, δεν είχα άδικο που έγραφα καιρό τώρα, πως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ... αυτό μου έλεγε η διαίσθησή μου και με παρέπεμπε σε πλάτες ... οβραίικες.

Μου έλειπε μόνον το όνομα των αποστολέων ή  του αποστολέα... ανευρέθη κι αυτό, μέσα  από την σχετική έρευνα... 

Είναι ... η IRIT KOHN!Η Πρόεδρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ... 

Αυτή ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, να κάνουν "ψιλό τουμπεκί", μπροστά στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και στο ΑΝΘ"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" που εκπροσωπεί! 

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

Η επιστολή όμως της οβριάς, είναι το 2014!!!!!!!!!!

ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ";;;
Ένα ανύπαρκτο Παρατηρητήριο;;;

Η παραίνεσή μου σε κάθε διωκόμενο Έλληνα και Ελληνίδα είναι... :

ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟΥ ΑΓΩΓΕΣ... ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ... ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ...;;; 

ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

Κάποια στιγμή, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να ορθώσουμε το ανάστημά μας, απέναντι σε όλη αυτή την εβραϊλα.

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Και να μην ξεχάσουμε, πως ... μαζί με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι και αυτό το... "μπουμπούκι", που καταθέτει μηνύσεις για λογαριασμό του 
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ...
  
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ... 

Κόβεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα...