Χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί !

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ογδόντα οχτώ χρόνια αφότου έπαυσε να λειτουργεί ως τέμενος, το γενί τζαμί, έγινε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο και πάλι χώρος προσευχής μουσουλμάνων ! 

Ο (μεθύστακας -ναρκομανής -πούστης -μαλάκας- γελοίος ) δήμαρχος της Θεσσαλονίκης , Μπουτάρης , έδωσε (σαν να ήταν το σπίτι του) το μουσείο "γενί τζαμί"  δήθεν για να προσευχηθούν τριάντα σπουδαστές της ιερατικής σχολής Κομοτηνής (Μεντρεσές) και οι δάσκαλοί τους !!! 


Δηλαδή ρε μαλάκα ντονμέ , τριάντα νοματαίοι μπορούν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και εσύ τους το επιτρέπεις ; Και ποιος είσαι ρε τρύπιε  εσύ που μπορείς να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ;

«Ίσως να το δίνουμε αραιά και που, δυο-τρεις φορές το χρόνο γι αυτό το σκοπό, όμως δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε τζαμί. Η ίδρυση τζαμιού για την διαρκή εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών των μουσουλμάνων που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες του δήμου, είναι θέμα της κυβέρνησης...
«Όσο κυνικό και αν ακούγεται, η δυνατότητα των μουσουλμάνων να ασκούν και τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ερχόμενοι στην πόλη θα αυξήσει το τουριστικό ρεύμα το οποίο η οικονομία μας έχει απόλυτη ανάγκη»
Ρε παλιομαλακισμένο κάθαρμα , γλοιώδη σκερβελέ ... μέσα στο λιβελογράφημα που λέγεται "κοράνι" , το δήθεν και καλά ιερό βιβλίο τους , δίδεται εντολή στους σκερβελέδες αυτούς να σκοτώνουν όπου βρουν   όλους τους αλλόθρησκους 





και εσύ μιλάς για τα λεφτά που τάχα θα φέρουν ; 

Δες και ποιά κοριτσάκια θεωρούν έφηβες : 


1) Όταν της έρχεται η περίοδος της
2) Όταν έχει «υγρό όνειρο»
3) Τριχοφυΐα στα γενετικά της όργανα
4) Η ηλικία των 14-15
Όλα αυτά αν συμβούν ταυτόχρονα η ξεχωριστά(δηλαδή όταν δεν έχει περίοδο αλλά παρ όλα αυτά είναι έφηβη) σε μια κοπέλα τότε σηματοδοτούν την εφηβεία της όπου μπορεί να παντρευτεί. ( Τafsir Ibn Kathir, Tafsir Ibn Abbas, Tafsir Jalalayn για τον Κορανικο στοίχο 6:4)
Όταν μια κοπέλα έχει ένα από τα 4 χαρακτηριστικά που είπαμε παραπάνω τότε θεωρείτε έφηβη στο Ισλάμ και είναι σε ηλικία γάμου !!!

Κατάλαβες τι πας να κάνεις ρε γομάρι ή ξέρεις και το κάνεις ; 

Άντε και ξανά-γαμήσου τώρα ηλίθιε ...