Και οι αποκαλύψεις στο makeleio.gr συνεχίζονται ... Πιό μαλάκας πεθαίνεις !

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αυτός είναι ο τίτλος της ανάρτησης στο makeleio του δημοσιογράφου (sic!) Χίου: 

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Βίντεο δείχνει πως ζευγαρώνουν τα άλογα! (BINTEO)

Ο Χίος και η παρέα ανακάλυψαν , εν έτη 2015 , πως ζευγαρώνουν τα άλογα και θέλησε να μεταλαμπαδεύσει την γνώση αυτήν και σε μας  ... Κατόπιν της συνταρακτικής αυτής αποκάλυψης νομίζω πως πρέπει να προταθεί Ο Χίος για το βραβείο pullinger ...  

Ρε συ Χίο , αν μας "αποκαλύψεις" και πως ζευγαρώνουν τα γαϊδούρια πιθανολογώ πως θα σε προσεγγίσουν από το National Geographic ή το Discavery ... Αντε Χίο , γερά ... Η επιστήμη περιμένει ... 

Τι λες μωρή χύδην κρεατόμαζα !



Προφανώς αυτό το πράγμα (=Κατριβάνου) δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει  πως το να βγαίνει σήμερα και να βυσσοδομεί ελεύθερα το οφείλει στον Ελληνικό στρατό  και όχι στην (κακώς εννοούμενη)  "δημοκρατία" που επικαλείται . 

Ιδού ο "πύρινος" λόγος του πράγματος : 
«Tα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Μαθαίνω για τα συνθήματα των ΟΥΚ στη χθεσινή παρέλαση. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία. Είναι δυνατόν; Στην παρέλαση, μονάδες του ελληνικού στρατού, φωνάζουν «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε»; Είναι ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Και μας θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί. Η ατιμωρησία (και σε αυτή την περίπτωση) τους εκτρέφει.»

Τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ. ,στην παρέλαση μνήμης, δεν ήταν συνθήματα ! Ήταν και  είναι ο θεματοφύλακας της δημοκρατίας. Να αρχίσει να ανησυχείς όταν δεν θα ακούς τέτοια συνθήματα ... Τώρα κοιμήσου ήσυχα , αυτά τα παλικάρια σε προστατεύουν .



Αυτοί οι φαντάροι μας είναι οι ειδικές δυνάμεις των  επίλεκτων σωμάτων του στρατού και επειδή είχα την τιμή να υπηρετήσω σ΄ ένα αυτά θα σου πω ένα πράγμα : όσο ζω τέτοια συνθήματα θα φωνάζω και κάτι πράγματα σαν και σένα τα γράφω στ΄αρχίδια μου .Όταν μιλάς για μας να πλένεις τον οχετό που έχεις για στόμα ή κάνε κάτι άλλο χρήσιμο με αυτό ... στα πακιστανά .

Αν θέλετε χαρούμενα τραγουδάκια και αγκαλίτσες να πάτε σε άλλου είδους παρελάσεις με τον Μπουτάρη ...

Αποτέλεσμα εικόνας για γκει παρελάσεις