5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΜΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο





Από το 1979 το δίκτυο των ιδρυμάτων OSF του "επενδυτή" 86χρονου Ουγγροαμερικανού Τ.Σόρος  με το πραγματικό όνομα György Schwartz (ο οποίος αποδεικνύεται "επενδυτής στην διασάλευση της παγκόσμιας έννομης τάξης) διέθεσε πάνω από 5 δισ, ευρώ σε μια πληθώρα ποικίλων οργανώσεων με εντελώς διαφορετικές δραστηριότητες, αποκαλύπτουν τα DC Leaks.
Ορισμένα από αυτά κατέληξαν στον κaθηγητή Γιάννη Καρρά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, Ματθαίο Τσιμιτσάκη, σε 6 ελληνικές ιστοσελίδες, 6 ελληνικές εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ, προκειμένου να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα και να κατευθύνουν την ελληνική κοινή γνώμη κατά της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας.
Χρηματοδότης των ελληνικών ΜΜΕ ήταν ο ευρωπαϊκός βραχίονας του OSF, η οργάνωση Policy Association for the Open Society (PASOS) με έδρα την Πράγα, που δραστηριοποιείται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και την κατάργηση της βίζας και στους χρηματοδότες της περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα όπως: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, NATO, EACEA, UNDEF, NED κ.ά.
Τα ιδρύματα του Τ.Σόρος από τις ΗΠΑ, αλλά και από ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Ιταλία) συγκρότησαν, ήδη από το 2005, το European Programme for Integration and Emigration (EPIM) – «Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Ενσωμάτωση και τη Μετανάστευση».
Σύμφωνα με τον Sheena McLoughlin, υπάλληλο του Σόρος, βασικός στόχος του EPIM είναι η χρηματοδότηση ΜΚΟ που αφενός θα υποστηρίζουν όσους αιτούνται άσυλο ή είναι οικονομικοί μετανάστες χωρίς έγγραφα και αφετέρου θα προωθούν την ενσωμάτωση, την κοινωνική ένταξη (πρόσβαση στη δημόσια υγεία και περίθαλψη, στη σχολική εκπαίδευση κ.λπ.) και την ισότιμη αντιμετώπιση των μεταναστών που αναζητούν προστασία.
Στους στόχους των «μεγάλων χορηγών» του ΕΡΙΜ περιλαμβάνονται επίσης και θέματα όπως η άσκηση επιρροής στα νομοπαρασκευαστικά όργανα της Ε.Ε. υπέρ των μεταναστών, οι δημόσιες σχέσεις αλλά και «εξειδικευμένα προγράμματα», όπως advocacy και capacity building.
Περισσότερες από 450 οργανώσεις από 45 χώρες, που εμπλέκονται άμεσα σε θέματα μετανάστευσης, συμμετέχουν στο πολύπλοκο δίκτυο EPIM, το οποίο όχι μόνο χρηματοδοτεί αυτές τις οργανώσεις αλλά και τις φιλοξενεί συχνά στην έδρα του, στις Βρυξέλλες, όπου γίνονται και τα σχετικά σεμινάρια.
Την ίδια στιγμή διατηρεί έχει μεγάλους διαφημιστικούς λογαριασμού επηρεάζοντας τα media shop και τα ΜΜΕ χωρών, όπως η Ελλάδα, αποκλείοντας από την διαφημιστική αγορά αντίθετα με τις απόψεις του Τ.Σόρρος, ΜΜΕ και ενισχύοντας οικονομικά με διαφημίσεις, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών, ομίλων κλπ, τα ΜΜΕ που συντάσσονται με τις θέσεις του Τ.Σόρος!
Σύμφωνα με το ντουκουμέντο από τα DC Leaks που φέρνει στην δημοσιότητα το pronews.gr θα πρέπει να πολεμηθούν με κάθε τρόπο, πατριωτικά και εθνοτικά ("εθνικιστικά" κατά τον Σόρος) στην Ευρώπη και να εξουδετερωθούν προκειμένου να μην μπορέσουν να εμποδίσουν:
1) Να χορηγείται σε κάθε πρόσφυγα το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ και να παρέχονται επιπλέον κοινωνικές παροχές
2) Να υπάρχει ευρωπαϊκός και όχι εθνικός έλεγχος των συνόρων (όπως έχει γίνει αυτή την στιγμή στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας).
3) Η νομική διαφοροποίηση μεταξύ πρόσφυγα, οικονομικού μετανάστη κ.λπ. να καταργηθεί, όπως και η δυνατότητα των κρατών να προστατεύουν μόνα τους τα σύνορά τους. 
4) Το ευρωτουρκικό σχέδιο Μέρκελ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση της «προσφυγικής κρίσης», είναι δημιούργημα της δεξαμενής σκέψης European Stabillity Initiative (ESI) που χρηματοδοτείται απο τον Τ.Σόρος!  Στον ESI διευθυντής είναι ο Γκέραλντ Κνάους, σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου σε προσφυγικά θέματα. 
Καμία αμφιβολία για το πώς η Ελλάδα ξαφνικά άνοιξε τα σύνορά της και έχει πλημμυρίσει με μουσουλμάνους πρόσφυγες;
Μόνο για μία συγκεκριμένη δράση, αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο η διάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ από ίδρυμα του Σόρρος!
Στους έξι σημαντικότερους, ανάμεσα στους συνολικά 150 αποδέκτες δωρεών του OSF για τα έτη 2005-2009, περιλαμβάνονταν οι οργανώσεις: Media Development Loan Fund, Inc (15,69 εκατ. δολάρια), Drug Policy Alliance (12,5 εκατ. δολάρια), Tides Foundation (11,04 εκατ. δολάρια), American Civil Liberties Union Foun. Inc (10,98 εκατ. δολάρια), The Alliance for Climate Protection (10 εκατ. δολάρια), Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe / CEE (13) (8,52 εκατ. δολάρια).
Στις οργανώσεις που επιχορηγούνται απευθείας από το OSF, επειδή δραστηριοποιούνται στην κατάργηση των εθνικών συνόρων, την αποδόμηση των εθνικών μεταναστευτικών πολιτικών και είναι υπέρ των δικαιωμάτων και πλεονεκτημάτων των παράνομων μεταναστών, περιλαμβάνονται επίσης τα: National Immigration Forum, American Immigration Council, Immigrant Legal Resource Center, Casa de Maryland, National Immigration Law Center, Migration Policy Institute, Immigration Policy Center κ.ά.
Χρήματα του Σόρος κατέληξαν και σε φιλομεταναστευτικές ομάδες όπως η British Future, που ανάλαβε τον αγώνα κατά του UKIP του Ν. Φάρατζ, αλλά και σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κατά τη διάρκεια των «πολύχρωμων επαναστάσεων» σε Σερβία, Γεωργία και Ουκρανία.
Μάλιστα, ο πρόεδρος Ποροσένκο της Ουκρανίας απένειμε πρόσφατα στο Σόρος το Μετάλλιο της Ελευθερίας για την αντιρωσική συνεισφορά του, έχοντας ως πρώτο διδάξαντα τον Φράνκο Τούτσμαν της Κροατίας, ο οποίος το 1996 ευχαρίστησε δημοσίως τον Σόρος για τη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του στον πόλεμο κατά της Σερβίας.
Δείτε το πρώτο έγγραφο από μία σειρά που θα φέρει στην δημοσιότητα το pronews.gr τις επόμενες ημέρες και ώρες.
Check George Soros's OSF plans to counter Russian policy and traditional values 


Τα έγγραφα για την Ελλάδα:
Έγγραφο από τα αρχεία του G.Soros που έδωσαν στη δημοσιότητα τα DC Leaks, όπου φαίνεται η οργάνωση διαφόρων ΜΚΟ όπως η οργάνωση No Borders που προωθεί τα συμφέροντα του οργανισμού του Soros OSF.
Το «φακέλωμα» από τις «υπηρεσίες» του Σόρος αναφορικά με την ποιότητα των καλεσμένων σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Γερμανία για το ουκρανικό ζήτημα.
Αναφορές  για τις εφημερίδες στη Γερμανία
Το ενδιαφέρον του Σόρος για τις ελεγχόμενες από τον ίδιο ΜΚΟ είναι έντονο. Στο απόσπασμα έκθεσης από τον Απρίλιο του 2012 φαίνεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ΜΚΟ στην Ουγγαρία.
Όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Ιταλία ο OSF διερευνά τις δυνατότητες επηρεασμού των ιταλικών ΜΜΕ για το ουκρανικό ζήτημα.
 πηγή

(Υ.Γ. Αναπαράγουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη )