Σάλος με την μούφα είδηση του Ιωάννη Λαμπρόπουλου: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

star


 Ιωάννης Λαμπρόπουλος , ο μέγας μπουρδολόγος-παπαρολόγος  ερευνητής ισχυρίζεται πως οι Κιλκισιώτες (και κατ΄ επέκτασιν οι Μακεδόνες) είναι Σκοπιανοί ...

Ποιος είναι όμως ο περίλαμπρος αυτός ερευνητής (sic!) Ιωάννης Λαμπρόπουλος ; 

Κανείς δεν ξέρει !

 Δεν υπάρχει βιογραφικό του , δεν υπάρχει φωτογραφία του, δεν υπάρχει καμιά πληροφορία σε κανένα προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ! Μόνο πως κατοικοεδρεύει στην Αθήνα γνωστοποίησε ο μέγας αυτός διδάκτωρ !
 Κάλλιστα δηλαδή θα μπορούσε να λέγεται ... Τενεκές Ξεγάνωτος ...

 Τελευταίες μέρες λοιπόν δημοσίευσε στις 13/6/2015 στην ιστοσελίδα που αρθρογραφεί (... λέμε τώρα!) ένα σενάριο φαντασίας για το Hollywood που τιτλοφορείτε ως εξής :

 "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;"

Πήραν λοιπόν αυτήν είδηση - λαβράκι και άλλες σελίδες και blog και την αναπαρήγαγαν χωρίς να έχουν την στοιχειώδη ευθιξία να διασταυρώσουν αν η είδηση φέρει ίχνη αληθοφάνειας .
Έκανα λοιπόν τον κόπο να ψάξω να βρω την είδηση που επεξεργάστηκε ο νέος ... Steven Spielberg !

Αυτός ο μέγιστος ερευνητής λοιπόν έκανε την κουκουβάγια ... κωδική ονομασία  εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών !
 Ω θεοί !!!

Υπάρχει λοιπόν μία ιστοσελίδα της Daily Telegraph για ανακοινώσεις κλπ στην οποία κάποια κυρία Ειρήνη Μαρκοπούλου έβαλε αγγελία και ζητά μία κουκουβάγια . Μάλιστα σήμερα επανήλθε η κυρία αυτή με νέο μήνυμα όπου  ζητά "επειγόντως" μία κουκουβάγια ! 
Δείτε εδώ ή στην φώτο παρακάτω :




Μέσα στην ιστοσελίδα triklopodia λοιπόν εξελίχθηκε ο διάλογος που είχα με τον εν λόγω μυθομανή σεναριογράφο Ιωάννη Λαμπρόπουλο , όπου σαφώς αποδεικνύετε ότι η είδηση είναι μούφα ... δείτε πως τεχνηέντως προσπαθεί να απαξιώσει και να εκτρέψει την κουβέντα ...

Όλοι κάνουμε λάθη αλλά οφείλουμε να τα αναγνωρίζουμε ...

Δείτε τον διάλογο :


star