Αυτά τα λάθη παλιάνθρωπε , στοίχισαν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015



Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ.Κ.Γιούνκερ, τάχθηκε ξαφνικά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης που απαίτησε να καταργηθεί η τρόικα και ανέφερε ότι "στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης" και ότι"προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων", τονίζοντας πως είναι "αντιδημοκρατική" και παραδεχόμενος ότι "με τη δημιουργία της έγιναν λάθη"
Επίσης, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση, σημειώνοντας ακόμη πως "Οι συνομιλίες πρέπει να διεξάγονται σε ισότιμο επίπεδο μέσα στην Ευρώπη.Οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς και όχι με υπαλλήλους".
Ουσιαστικά πρόκειται για το "ευχαριστήριο" προς την ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν επέλεξε τον Δ.Αβραμόπουλο για ΠτΔ έτσι ώστε να αναλάβει θέση στο Κολέγιο των Επιτρόπων η Αριστερά και να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στην Κομισιόν.
Και δικαιώνεται και η διαπραγμάτευση του Α.Τσίπρα με τον Γιουνκέρ.
Βέβαια ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως θέλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Επιτροπή να συνεχίσουν το έργο τους και τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποφασίσει για την τρόικα «όταν έρθει η ώρα».

Και ο βιασμός μας συνεχίζετε ... περαστικά μας ... για όσους νόμιζαν πως κάτι θα αλλάξει ...



ΜΑΡΙΑΣ: «Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!»
Πριν από λίγο ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάςέβαλε στην κυριολεξία Βόμβα στα θεμέλια της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταγγέλλοντας την ως Μνημονιακή στην εκπομπή του Γεωργίου και Χατζή στον Real fm.
Ο κ Μαριάς είπε συγκεκριμένα:……….
………. » Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει πλέον ταχθεί υπέρ του Μνημονίου  αφού αποδέχεται την δανειακή σύμβαση. Είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κατά την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση καθόσον και τα δύο αυτά κόμματα κατάγγελλαν τους ειδικούς όρους της απεμπόλησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τον όρο διευθέτησης των δανειακών συμβάσεων υπο Αγγλικό δίκαιο και όχι εγχώριο. Σήμερα το ασπάζονται και το αποδέχονται! Έχουμε πλήρη στροφή. «


Εκεί στο VOLCANO TIMES έχετε χαζέψει τελείως ;

[l_6ebb7e97588d7c3c37cc88c3b5cc5114.jpg]
Πρός την κ. Markella Toufexi
Πρέπει να σας απαγορεύσουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο !
Είστε άκρως επικίνδυνη !
Τρομοκρατείτε τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία .
Τιτλοφορείτε άρθρα που δεν έχουν καμία σχέση με το περιεχόμενο της είδησης , και όχι μόνο αυτό αλλά χρησιμοποιείτε  λέξεις και λεκτικά σχήματα εντυπωσιασμού όπως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ή ΣΟΚ ή ΒΟΜΒΑ ή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ή ΠΑΝΙΚΟΣ και άλλα φαιδρά ,ώστε να προσελκύσετε τον αναγνώστη να διαβάσει την γελοία κατά τα άλλα αρθρογραφία σας .

Επί παραδείγματι εχθές ανεβάσατε την εξής είδηση με την εξής φώτο  :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!




Το δε περιεχόμενο της ανάρτησης ουδεμία σχέση έχει με τον τίτλο και την φώτο . Όποιος δει τίτλο και φώτο αυτομάτως σκέφτεται πολεμική επίθεση , μα όταν διαβάσει το περιεχόμενο αντιλαμβάνεται την κατά φαντασίαν επίθεση της αρθρογράφου !