Οι δικοί μας οι μαλάκες έφεραν τον Καλατράβα να φτιάξει διόδια

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Κάντε σύγκριση των διοδίων Πολυμύλου που έφτιαξε (νομίζω) ο Καλατράβα    . Έχει καμία σχέση αυτό το ακαλαίσθητο έκτρωμα με το διαχρονική αρχαιοελληνική αισθητική στα διόδια της Αλεξάνδρειας  της Αιγύπτου ;


Και να μην αναφέρουμε την με Ελληνική γραφή ονομασία της πόλης ...
— •››— ™šŸ¤—¤‘ ¤—£
‘›•ž‘ ”¡•™‘£

Κοιτάξτε ύφος το κωλόπαιδο ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Είναι να μη ξεσαλώσουν οι αλήτες ; Πιστεύουν πως μόνο πολιτικές ευθύνες έχουν τα τσογλάνια ... Το ότι ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους , χάνει περιουσίες , υγεία , αξιοπρέπεια , επισύρει μόνο πολιτικές ευθύνες . Σου λέει τι θα μου κάνουν ; Το πολύ πολύ να μην με ξαναψηφίσουν , ε και ! Τόσα και τόσα έχουμε κλέψει ... μας φτάνουν !

Ναι ρε κοντοπούτανε αληταρά αλλά δεν είναι έτσι ... να εύχεσαι ρε τομάρι να μην τρελαθεί ο  κόσμος και τότε θα δεις πως πληρώνονται οι ευθύνες ...Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τσαπανίδου :

Μαϊμού επιδόματα . Επίορκος υπάλληλος έδωσε στην θεία του 723.000 ευρώ σε επιδόματα !

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Μόνο η… θεία του έλαβε 723.000 ευρώ!

Έχαιραν άκρας υγείας αλλά λάμβαναν επιδόματα πρόνοιας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σαν να επρόκειτο για αναπήρους πολέμους!

Ο λόγος για μερικούς «μαϊμού» αναπήρους, που με τη συνέργεια ενός υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής, είχαν εξασφαλίσει παράνομα τεράστιο εισόδημα κάθε μήνα, την ώρα που συμπολίτες μας με πραγματικά σοβαρά προβλήματα υγείας βλέπουν να κόβονται τα επιδόματα, αλλά και τα φάρμακά τους.

Η υπόθεση που αποκαλύπτει το newsbomb έχει πρωταγωνιστή τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Αττικής Γεώργιος Ζερβάκης , στον οποίο είχε ανατεθεί η κίνηση όλης της διαδικασίας πληρωμής των απλήρωτων επιδομάτων ΑΜΕΑ μέσω της Εμπορικής Τράπεζας. Διαχειριζόταν κατ’ αποκλειστικά αυτό το αντικείμενο, λόγω των ειδικών γνώσεων που κατείχε στη διαχείριση των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Σύμφωνα με το πόρισμα του σώματος ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο εν λόγω υπάλληλος εξέδιδε εντολές πληρωμής προς την Εμπορική Τράπεζα και τα ειδοποιητήρια για πολίτες, που όμως δεν ήταν δικαιούχοι των επιδομάτων.

Όπως αποκαλύφθηκε, μία από τις «μαϊμού» αναπήρους που εντοπίστηκε να εισπράττει παράνομα το επίδομα πρόνοιας ήταν η… θεία του, η οποία έλαβε συνολικά 723.364,97 ευρώ!

Έλαβε 17 επιδόματα σε μία ημέρα!

Όπως διαπιστώθηκε, η φερόμενη ως δικαιούχος Μαρία Βραχασωτάκη, θεία του υπαλλήλου Γ.Ζ., από το 2001 έως το 2010 εισέπραξε συνολικά 723.364,97 ευρώ, κατόπιν τουλάχιστον 326 εντολών, ενώ «δεν ήταν δικαιούχος κανενός είδους επιδόματος Πρόνοιας και κατά συνέπεια δεν ήταν εγγεγραμμένη στα μητρώα επιδομάτων ΑΜΕΑ των Δ/νσεων Κοινωνικής Πρόνοιας της τ. Νομαρχίας Αθηνών».

Μάλιστα, η Μ.Β. αναγράφεται ως δικαιούχος προνοιακού επιδόματος και στους 4 τομείς της τ. Νομαρχίας Αθηνών (κεντρικό, ανατολικό, νότιο και δυτικό), ενώ την ίδια ημερομηνία εκδίδονταν πολλές εντολές πληρωμής στο όνομά της και κάποιες εξοφλούντο σε διαφορετικά υποκαταστήματα της τράπεζας την ίδια ημερομηνία!

Ενδεικτικά:

- Στις 22-12-2010 έχουν εκδοθεί 14 εντολές πληρωμής της, που αφορούν το κεντρικό τομέα, συνολικού ποσού 41.774 ευρώ.

- Στις 2-8-2010 έχουν εκδοθεί 11 εντολές πληρωμής της, που αφορούν τον κεντρικό τομέα, συνολικού ποσού 24.609 ευρώ.

- Στις 28-5-2009 έχουν εκδοθεί 17 εντολές πληρωμής της, που αφορούν και τους 4 τομείς της Ν.Α. Αθηνών, συνολικού ποσού 35.685 ευρώ.

- Στις 22-4-2008 έχουν εκδοθεί 10 εντολές πληρωμής της, που αφορούν και τους 4 τομείς της Ν.Α. Αθηνών, συνολικού ποσού 20.976 ευρώ.

- Στις 5-6-2007 έχουν εκδοθεί 9 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους 3 τομείς της Ν.Α. Αθηνών (νότιο, κεντρικό, δυτικό), συνολικού ποσού18.877 ευρώ.

- Στις 11-10-2006 έχουν εκδοθεί 7 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους τρεις τομείς της Ν.Α. Αθηνών (νότιο, ανατολικό, δυτικό), συνολικού ποσού 14.678 ευρώ.

- Στις 9-8-2005 έχουν εκδοθεί 6 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους 3 τομείς της Ν.Α. Αθηνών (νότιο, ανατολικό, δυτικό), συνολικού ποσού12.574 ευρώ.

- Στις 4-3-2004 έχουν εκδοθεί 6 εντολές πληρωμής της, που αφορούν το νότιο τομέα Ν.Α. Αθηνών, συνολικού ποσού 12.504 ευρώ.

- Στις 10-7-2003 έχουν εκδοθεί 9 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους 3 τομείς της Ν.Α. Αθηνών (νότιο, ανατολικό, δυτικό), συνολικού ποσού18.683 ευρώ.

- Στις 11-6-2002 έχουν εκδοθεί 9 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους 3 τομείς της Ν.Α. Αθηνών (νότιο, ανατολικό, δυτικό), συνολικού ποσού12.341 ευρώ.

- Στις 24-12-2001 έχουν εκδοθεί 2 εντολές πληρωμής της, που αφορούν στους 2 τομείς της Ν.Α. Αθηνών (ανατολικό, κεντρικό), συνολικού ποσού2.802,20 ευρώ.

Οι Επιθεωρητές χαρακτηρίζουν στο πόρισμά τους «αξιοπερίεργο» το γεγονός, ότι ένα άτομο υπερήλικο – η θεία του υπαλλήλου είναι 100 ετών ! – την ίδια ημέρα να μεταβαίνει σε διαφορετικά υποκαταστήματα της τράπεζας και να εισπράττει τις παραπάνω επιταγές. Όπως εκτιμούν, λοιπόν, είναι πιθανό τα χρήματα αυτά, ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος τους, να κατέληγαν στην τσέπη του υπαλλήλου.

Αυτή είναι η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση «μαϊμού» αναπήρου, που έλαβε παράνομα προνοιακά επιδόματα χιλιάδων ευρώ.

Το newsbomb θα φέρει στο «φως» νέα στοιχεία και για άλλους «αναπήρους», αλλά και πώς οι Επιθεωρητές έφτασαν στα ίχνη του επίορκου υπαλλήλου.




































πηγή

Μα τόση ανωμαλία έχουν ; Δείτε την Παναρίτη τί έλεγε και τι έκανε . (νέο βίντεο)

| 3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Αυτή είναι η ομιλία Έλενας Παναρίτη (από την προσωπική της ιστοσελίδα)  Έχει και το βίντεο που όμως  για κάποιο λόγο είναι απόρρητο , όπως επίσης απόρρητο είναι και το βίντεο που επεξεργάστηκε κάποιος μπλόκερ . Όμως σε πείσμα όλων αυτών εμείς κάναμε άλλο βίντεο ... δείτε το για να καταλάβετε :


«Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας».
ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ:
Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι, το λιγότερο που μπορώ να πω, μπερδεμένη. Ποιο είναι ακριβώς το δίλημμα το οποίο έχουμε κληθεί εδώ να συζητήσουμε και να διαβάσουμε και να δώσουμε κάποια άποψη; Χρεωκοπίας με σώσιμο;
Εάν πραγματικά διαβάζοντας αυτά τα χαρτιά από το πρωί, θεωρείτε αυτό σώσιμο, θα ήθελα να μου το εξηγήσετε λίγο περαιτέρω. Κύριε Υπουργέ, βοηθήστε με. Αυτό το μνημόνιο στηρίζεται σε μία συνέχεια δημοσιονομικών μέτρων, που αποδείχθηκαν σε προηγούμενο μνημόνιο να είναι η απάντηση σε μια λάθος διάγνωση της κρίσης. Η κρίση είχε διαγνωστεί ως κρίση ρευστότητας και όχι ως κρίση δομική, όχι ως κρίση κεφαλαιακής επάρκειας της παραγωγικής  βάσης της χώρας. Γι’ αυτό το λόγο κάθε τρεις μήνες που ερχόταν η τρόικα για να δει αν όντως καταφέρναμε να πληρούμε τα μέτρα και τους δείκτες, βλέπουμε ότι είχαμε πάντα αυτό το πρόβλημα και πάντα παίρναμε καινούργια μέτρα και νομοσχέδια, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη δόση.
Τι μας λέει εμάς ότι τελικά θα μπορέσουμε να στοχεύσουμε βιώσιμα σε αυτούς τους καινούργιους δείκτες σε τρεις μήνες, όταν το μνημόνιο δεν έχει σε κανένα πίνακα μισό δομικό μέτρο, μισή δομική μεταρρύθμιση. Πού είναι η μείωση της γραφειοκρατίας; Πού είναι η πολυνομία; Πού είναι η συγχώνευση; Παρακαλώ εξηγήσετε μου, επειδή είναι πολλά τα νούμερα και οι σελίδες, βοηθήστε με να το βρω και να αποδεχτώ το λάθος μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει μισή δομική μεταρρύθμιση. Δεν θα βγούμε από την κρίση αν συνεχίσουμε με δημοσιονομικά μέτρα. Αντιθέτως.
Άρα, λοιπόν, το δίλημμα, εγώ βλέπω ότι είναι, εάν χρεοκοπήσουμε σήμερα ή σε τρεις μήνες. Για να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον. Αν έχουμε υπογράψει όλα αυτά τα χαρτιά, με όλο αυτό το νομικό πλαίσιο που δεν έχω ξαναδεί δεκαοκτώ χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά – είμαι δυόμιση χρόνια Βουλευτής και κανείς δεν ζήτησε να δώσω μια γνώμη σε αυτό το θέμα – κάνω τέτοιου είδους αναλύσεις. Πού ακούστηκε ότι όλο αυτό το δανειακό πλαίσιο θα είναι κάτω από αγγλικό δίκαιο και έχει διαρρεύσει στους υπόλοιπους συναδέλφους μας ότι αυτό δεν είναι θέμα. Γιατί μπορεί να πάει σε αγγλικό δίκαιο, αλλά θα εκδικασθεί στην Ελλάδα. Μέγα λάθος! Δεν θα εκδικασθεί στην Ελλάδα. Διαβάστε το! Θα εκδικασθεί στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου. Θα εκδικασθεί όχι μόνο στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, αλλά σε όποια άλλα δικαστήρια θελήσει το EFSF να το εκδικάσει .
Παράλληλα, το εξηγεί καθαρότατα, είναι πάρα πολύ μικρή η παράγραφος, τρεις λέξεις. Πώς μου ζητάτε εμένα, που με φέρατε πριν από δυόμιση χρόνια να βοηθήσω στην καινοτομία της χώρας, να υπογράψω αύριο ή τη Δευτέρα το βράδυ, για αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει αν πούμε ναι σε αυτό το πράγμα; Δηλαδή, σήμερα λέμε, ή χρεοκοπούμε σήμερα κάτω από δική μας βούληση ή θα χρεοκοπήσουμε σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να χρεοκοπήσουμε, γιατί θα μας σέρνουν στα δικαστήρια και αν τώρα έχουμε εξευτελιστεί, έχουμε μηδαμινή δυνατότητα και δεν έχουμε καμία αξιοπρέπεια, τότε να δείτε πόση αξιοπρέπεια θα έχουμε. Θα μας τρέχουν στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου ή οπουδήποτε αλλού, γιατί το EFSF αποφάσισε και το γράφει ξεκάθαρα εδώ και θα δώσουμε τον παραγωγικό πλούτο της Ελλάδας σαν εγγύηση. Να, λοιπό, η εγγύηση που ζητούσε η Φινλανδία.
Πολύ πιθανόν, ό,τι λέω αυτή τη στιγμη να είναι 150% λανθασμένο. Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε. Ζήτησα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να μας εξηγήσει ο Πρόεδρος, αλλά θα ήθελα έγγραφη δέσμευση από την Κυβέρνηση ότι δεν εκχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία. Θέλω δέσμευση από την Κυβέρνησή μας, γιατί εγώ δεν είμαι βουλευτής της τρόικας.
Μήπως μιλάμε για τον χαμηλότερο μισθό, για τον 13ο και 14ο μισθό για την κατοικία κ.λπ. και είναι όλα αυτά τελικά στάχτη στα μάτια; Γιατί μας δώσατε αυτό το πράγμα στις 2.30 το πρωί; Μήπως για να μην δούμε το θέμα που υπάρχει εκεί;
Μπορώ να σας δώσω δύο προτάσεις για να βρούμε τα 400 εκ. που ξαφνικά χάσαμε και πρέπει να τα βρούμε. Αφού είμαστε μια χώρα, η οποία βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση, η οποία έχει το μεγαλύτερο  οικονομικό πρόβλημα που έχει δει άλλη ευρωπαϊκή χώρα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ζητούσα την ίδια αντιμετώπιση που είχε η Γερμανία, που προκάλεσε και τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή, θα ήθελα να μην είναι η Ελλάδα η πέμπτη χώρα στον κόσμο που αγοράζει και δίνει αμυντικές δαπάνες. Να μας εγγυηθεί η Ευρώπη με αλληλεγγύη, μιας και είμαστε τόσο αλληλέγγυοι μεταξύ μας, ότι θα εξασφαλίσει τα σύνορά μας για 10-15 χρόνια, να μηδενίσουμε αυτό το κομμάτι του προϋπολογισμού.Δεν είναι δυνατόν να είμαστε στην άκρη της Ε.Ε., να πληρώνουμε 7% του Α.Ε.Π. σε αμυντικές δαπάνες. Στη Γερμανία το 1945 δόθηκε η αμυντική της εξασφάλιση από το ΝΑΤΟ και την Αμερική και την Ελλάδα.
Και θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση. Ποιος είναι αυτός ο κύριος που θα υπογράψει αυτό το χαρτί, ως νομικός σύμβουλος που διαπραγματεύεται το signature of legal advisor; Ο οποίος κύριος λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ως νομική γνωμοδότηση του ελληνικού κράτους να παραχωρήσει νομική αρμοδιότητα σε δικαστήρια στο Λουξεμβούργο ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θέλει το EFSF;
Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω – με συγχωρείτε, είναι η πρώτη φορά που γίνομαι έξαλλη, αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου. Έχει γραφτεί τίποτα στην Ελλάδα από αυτό το μνημόνιο; Όλα από κάτω γράφουν «Παρίσι, Βρυξέλλες». Εξηγήστε μας. Μπορεί κι εσείς να μην ξέρετε, τουλάχιστον όμως είναι πολύ σημαντικό να απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις.
Ευχαριστώ πολύ.