Ι.Σαββίδης: "Να παραιτηθεί ο Φίλης"

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015



 Θέση για όσα ανέφερε ο Νίκος Φίλης αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων πήρε και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. 
 Ο Ιβάν Σαββίδης με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζητάει την παραίτηση του Υπουργού Παιδείας, κάνοντας λόγο ακόμα και για ποινικά ελεγκτέες δηλώσεις.    
 Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σαββίδης:   
 «Ως Πόντιος, ως Έλληνας, ως άνθρωπος του οποίου οι πρόγονοί είχαν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους πριν από εκατό χρόνια, δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος και να μην καταδικάζω αποτρόπαιες δηλώσεις, σχετικά με το θέμα της γενοκτονίας, που εκφράστηκαν από έναν επίσημο εκπρόσωπο του ελληνικού κράτους. 
 Ιδιαίτερα καταθλιπτικό είναι το γεγονός ότι οι λέξεις της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων, ακούγονται από τα χείλη του Υπουργού Παιδείας!   Σήμερα, όταν η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, που απαιτούν από τον ελληνικό λαό να είναι ενωμένος στη βάση των θεμελιωδών εθνικών αξιών, οι δηλώσεις αυτές είναι απαράδεκτες, ακόμη και ποινικά ελεγκτέες, επειδή  αδικούν τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων της γενοκτονίας, τον ελληνικό λαό και την ελληνική ιστορία γενικά, ενώ φέρουν σύγχυση και διχόνοια στην κοινωνία. 
 Είμαι πεπεισμένος ότι ο πολιτικός, που κρατά μια τέτοια, μη εποικοδομητική θέση, δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να παραμένει στο πόστο του.    Η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, οφείλουν να ζητήσουν την παραίτησή του και την έκφραση δημόσιας συγνώμης. Αλλά και να εξετάζουν την ηθική αντιστοίχιση του εκάστοτε επικεφαλής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αυτήν τη θέση». - 

Άντε γ@μηθείτε !

Τα είπε και έφυγε ! Καλό ταξίδι Κώστα ...
Μας χάρισε απλόχερα το γέλιο!
Με την θαυμάσια υποκριτική του δεινότητα  έμπαινε στο "πετσί" του ρόλου που υποδύονταν και η απόλαυση από μέρους μας ήταν θέμα ολίγων λεπτών .
Καλή διαμονή στα Ηλύσια Πεδία ...

Απολαύστε την ιστορική ταινία, "Τι έχουν να δουν τα μάτια μου", που κυνηγήθηκε όσο καμιά άλλη απ΄το κατεστημένο (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ) και εξαφανίστηκε από παντού (αμέσως μετά το 16 δευτερολέπτων αφιέρωμα στους πολιτικούς της χώρα μας)